- 2 Haziran 2014
- 715
- 522
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #58.781
Çok şükür geçti gittiKızlar hamilelikte karpal tünel sendromu yaşayanlardandım bende.
İki gündür yeniden parmaklarım uyuşuyor sizlerdede oluyormu arada?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür geçti gittiKızlar hamilelikte karpal tünel sendromu yaşayanlardandım bende.
İki gündür yeniden parmaklarım uyuşuyor sizlerdede oluyormu arada?
Benimkide yapıyor canım... ebet bazıları iyi niyetli sen dinlen diyerek alıyor ama bebe yabancılıyor işte ama anlatamıyorsunda...Kızlar malum öğretmenlerin seminer dönemi başladı. Bende aldım bebemi gittim okula ama 3 gündür burnumdan geliyor. Çok kalabalık değil 60 öğretmenlik bir okuluz. Herkes kucağına almaya ellemeye bacaklarını sıkmaya çalışıyor. Arkadaşla konuşuyorum mesela bi bakıyorum biri bebek arabasını almış gezdirmeye çalışıyor yavrumu. Ben bu zamana kadar kimsenin cocuguna izinsiz dokunmamış insanım. Milletin böyle yapması sinirlerimi çok bozuyor. Vermediğimde Aaa bu kadar da bağlılık olmaz diye surat yapıyorlar zorla çekiştiren bile var sorsan 30 40 yıllık öğretmenler. Bugün artık çok huysuzlandı Gökçe Ada. Son 1 saatimiz ağlayarak geçti. Bahçede kimsenin olmadığı yerde sakinleşti içeri girince ağlamaya başladı. Okulda hiç emmedi. 12.30 da bi emmi hala onunla duruyo ki memeye yapışık bir çocuktu. Resmen reddediyor. Acaba bana kızdı mı ya da beni unuttu mu ki? Çok üzgünüm ve moralim çok bozuk
Hehe evrt ogretmeni hic sevmiyordum:) zaten son sene mat ogretmenimiz degisti karneme 5 geldi :)Öğretmenden kaynaklıdır belki kuzum, aslında bi mantığı var tabi. Ama senin ilgin de olmayabilir, sebebi anlamak için, çocuğu görmem lazım :) özel dersten önce söyleriz bazen![]()
Ben de seni hamileliğimde yaşadığımdan anlıyorum. Ben kimsenin karnına dokunmadım gelen dokundu giden dokundu sinir oluyordum biley de demek istemedim kırmamak için. Şimdi de seminerde bakacak birini bulunca süt sağıp bıraktım götürmedim ama yarın götüreyim diyorum sen böyle diyince korktumKızlar malum öğretmenlerin seminer dönemi başladı. Bende aldım bebemi gittim okula ama 3 gündür burnumdan geliyor. Çok kalabalık değil 60 öğretmenlik bir okuluz. Herkes kucağına almaya ellemeye bacaklarını sıkmaya çalışıyor. Arkadaşla konuşuyorum mesela bi bakıyorum biri bebek arabasını almış gezdirmeye çalışıyor yavrumu. Ben bu zamana kadar kimsenin cocuguna izinsiz dokunmamış insanım. Milletin böyle yapması sinirlerimi çok bozuyor. Vermediğimde Aaa bu kadar da bağlılık olmaz diye surat yapıyorlar zorla çekiştiren bile var sorsan 30 40 yıllık öğretmenler. Bugün artık çok huysuzlandı Gökçe Ada. Son 1 saatimiz ağlayarak geçti. Bahçede kimsenin olmadığı yerde sakinleşti içeri girince ağlamaya başladı. Okulda hiç emmedi. 12.30 da bi emmi hala onunla duruyo ki memeye yapışık bir çocuktu. Resmen reddediyor. Acaba bana kızdı mı ya da beni unuttu mu ki? Çok üzgünüm ve moralim çok bozuk
Tek delik. Aslında üç aylık olandan aldım ama boğuluyor içmeyi yetiştiremiyor sanki onla tekrar bire düştümAvent Biberon kullanan var mi ? Emzik ucu ne kullaniyoraunuz ? 2 numara tek delik çift delik filan var anlamadım ben ?
Simdilik bence de erken daha 4 aylik bile olmadi. Annem israr etti diye verdirdim . Yoksa daha vermem bende.Çilek ve domates 9.aydan önce verilmezkş çok tehlikeli..6.aya geçmeden benim doktorum hiç bir şey verme dedi.sadece anne sütü.kamu spotunda bile çıkıyor bu..siz erken başlamışsınız sanki?
Ben kullaniyorum canim 0+ olanini kullaniyordum şimdi 3+ olan ucu kullaniyorum. 3 delikli ama biraz fazla alkiyorAvent Biberon kullanan var mi ? Emzik ucu ne kullaniyoraunuz ? 2 numara tek delik çift delik filan var anlamadım ben ?
bende 3 delikliyi aldim fazla akittigi icin 1e geri döndüm. zaten anne memesinden de fazla süt gelmezmiş hatta biberondan kolay süt akışına alisirsa anne memesini de reddedebiliyorlar.Avent Biberon kullanan var mi ? Emzik ucu ne kullaniyoraunuz ? 2 numara tek delik çift delik filan var anlamadım ben ?
Alıyo dışarılara götürüyor bu arada da yanağını şapır şupur öpüyor. Ben bebeğim yanımda değilken onun yüzünü göremiyorken çok huzursuz oluyorum. Yüzü illaki bana dönük olacak belki ben abartıyorum ama insanlarında kınar bakışlarından uyuz oluyorumBenimkide yapıyor canım... ebet bazıları iyi niyetli sen dinlen diyerek alıyor ama bebe yabancılıyor işte ama anlatamıyorsunda...
Gökçe ada... Ne güzel isim. Moral bozucu olmuş ama bozma moralini canım, ben böyle bir durumda hemen eve gidince yıkıyorum bebemi :) kirini pasını atsın arınsın teyzelerin kokusundan :) seni unutmamıştır canım unutur mu hiç anasını, bugün yüzündendir o. Düşüncesiz işte insanlar ve hep var olacaklar... Allah bebelerimizi korusun ..Kızlar malum öğretmenlerin seminer dönemi başladı. Bende aldım bebemi gittim okula ama 3 gündür burnumdan geliyor. Çok kalabalık değil 60 öğretmenlik bir okuluz. Herkes kucağına almaya ellemeye bacaklarını sıkmaya çalışıyor. Arkadaşla konuşuyorum mesela bi bakıyorum biri bebek arabasını almış gezdirmeye çalışıyor yavrumu. Ben bu zamana kadar kimsenin cocuguna izinsiz dokunmamış insanım. Milletin böyle yapması sinirlerimi çok bozuyor. Vermediğimde Aaa bu kadar da bağlılık olmaz diye surat yapıyorlar zorla çekiştiren bile var sorsan 30 40 yıllık öğretmenler. Bugün artık çok huysuzlandı Gökçe Ada. Son 1 saatimiz ağlayarak geçti. Bahçede kimsenin olmadığı yerde sakinleşti içeri girince ağlamaya başladı. Okulda hiç emmedi. 12.30 da bi emmi hala onunla duruyo ki memeye yapışık bir çocuktu. Resmen reddediyor. Acaba bana kızdı mı ya da beni unuttu mu ki? Çok üzgünüm ve moralim çok bozuk
Seni ballı :))Hehe evrt ogretmeni hic sevmiyordum:) zaten son sene mat ogretmenimiz degisti karneme 5 geldi :)
Canım çok samimi, temiz güvenilir bir arkadaşın varsa ona ver, paslaşın. İstemediğin biri gelince de aaa ne koktu dur ben altını değiştireyim de, alıver .. Her zaman mümkün olmuyor biliyorum ama....Alıyo dışarılara götürüyor bu arada da yanağını şapır şupur öpüyor. Ben bebeğim yanımda değilken onun yüzünü göremiyorken çok huzursuz oluyorum. Yüzü illaki bana dönük olacak belki ben abartıyorum ama insanlarında kınar bakışlarından uyuz oluyorum
Keşke annem ya da bakıcım olsa da bıraksam. Bundan sonra çocuk uyuyordu diye geç gidip durmuyor diye erken döneceğim. İnşallah senin okulundakiler daha anlayışlıdırBen de seni hamileliğimde yaşadığımdan anlıyorum. Ben kimsenin karnına dokunmadım gelen dokundu giden dokundu sinir oluyordum biley de demek istemedim kırmamak için. Şimdi de seminerde bakacak birini bulunca süt sağıp bıraktım götürmedim ama yarın götüreyim diyorum sen böyle diyince korktum
Denedim ondan da alıyorlar ne garip insanlar var. Hangi birinden kaçıracağımı şaşırdım. Özellikle erkeklerin dokunmasına ifrit oluyorum.Canım çok samimi, temiz güvenilir bir arkadaşın varsa ona ver, paslaşın. İstemediğin biri gelince de aaa ne koktu dur ben altını değiştireyim de, alıver .. Her zaman mümkün olmuyor biliyorum ama....
Yıkamaz mıyım canım. Sıpa bu seferde gece uykusuna geçtik saniyo uzun uzun uyuyo zor uyandırıyoruz :)Gökçe ada... Ne güzel isim. Moral bozucu olmuş ama bozma moralini canım, ben böyle bir durumda hemen eve gidince yıkıyorum bebemi :) kirini pasını atsın arınsın teyzelerin kokusundan :) seni unutmamıştır canım unutur mu hiç anasını, bugün yüzündendir o. Düşüncesiz işte insanlar ve hep var olacaklar... Allah bebelerimizi korusun ..
Merhabalar , niye yanlis anlayayimMerhabalar lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlamayın ancak bebeginiz henüz çok küçük saydiginiz tum gıdaları hayatının geri kalanında zaten tüketecek ilk 6 ay anne sütünden eger anne sutu yetersiz ise halk deyimiyle mama tibbi deyimle devam sütünden başka birşey lütfen vermeyin kaldı ki en en ennnn alerjen olanlardan başlamışsınız kirmizi meyveler 9 aydan hatta çoğu 1 yaştan sonra verilir bir de bebek beslenmesinde anneniz dahi olsa kendinizden başka kimseye fırsat tanımayın. Hiç acele etmeyin çünkü henüz bağırsakları inanin hazır değil.. Sevgiyle büyüsün yavrunuz
Canim benimki de oyle . Bi anda birakti . Uyurken guzel oluyordu simdi acken bile almiyor artik . Alinca guzel oluyorduKızlar benim bebe emziği bıraktı bi kaç gündür hiç almıyor:/ çok severdi aslında birden nasıl bıraktı anlamadım. Böyle uyutmak çok zor oluyor