- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #58.741
Hayır yani çocuk uyuyor da ben uyuyamiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa.. Ben de matematik öğretmeniyim canım , meslektaşmışız. Lise mi yoksa senin de :)Ay çok hoşsun canım bir an çok pozitif oldum çozuk zaten 9 ay boyunca her gün matematik dinledi hep takılıyorum zaten kardeşime filan gel yusuf aras seni matematik çalıştırsın her soruyu çözer diyeben matematik öğretmeniyim . Haklısın sağlıklı olsunlara yavrular gerisi boş. Teşekkür ederiz teyzesi öpüyorum yerine şimdi
:)))Hayır yani çocuk uyuyor da ben uyuyamiyorum![]()
A evet koyu kahvede geliuordu neyse içim temizlensin bari teşekkür ederim bilgiler için olmamışım meğerse bunu öğrenmiş oldumIste o cok cok az gelenler ozellikle.koyu kahve ise eski kalanlarmis.
Olmamışız bacum :)benimde 4 aylık olacak neredeyse olmadim, normal degil mi ? bende de günluk pedlik kadarlik olmuştu dıkkate almamiştim![]()
Evt bende çok gıcık oldum beni savunma için çağıracaklar ya ifade mi ne verecekmişim ben o zaman müdür böyle yönlendirdi deyip whatsap konuşmalarını göstermesini bilirdim de neyse eski müdürüm sağolsun hallederim dedi ya okul 2 hafta kalmıştı altı üstü okula mı gidilir 2 hafta için müdür bile istemiyordu başlamamı benim için programı baştan yapmak ister miMüdürüne çok gıcık oldum Suan , hatayı yapan o bi de senin yüzünden diyor sana ya . Neyse sağlık olsun canım çok ciddi bi şey degil allahtan sıkma canını bak uyarı bile almazmışsın alsan da bisey olmaz ondan bilinmeden yapılmış bi hata sanki bilmiyorlar mi herkes kapatıyor donemi raporla
Hmm 2. raporunun 1. Yle aynı gün olması ya da 2. Sinin acilden giriş yapılarak alınması gerekirdi usulen. Bi şey olmaz ama merak etme tamamen müdürünün yanlış yönlendirmesiYa ben haftaiçi il dışından rapor almısım müdürde olmaz dedi peki me yapmam lazım hocam drdim bir günlükte buradan al dedi sanki burada hastalanmıssın yola çıkmıssın sonra gidip orada almıssın gibi olur dedi çünkü üstünde saat yaZmıyordu bende tamam dedim aldım gönderdim sorun var mı hocam tamam mı dedim tamam dedi sonra soruşturmA açılmış işte hayır müdür bana olmaz deseydi ben zaten hallederdim o gün
kız benim normlade de günde nerdeyse 2 tane zor dolardı en yoğun dönemimde.Ben bu regl olamama sikintisi icin doktora gittigimde demisti bana gunde 4 tane ped dolmasi lazim ve en az 2 gun surmesi lazim regl sayilmasi icin diye.
Kiviye anne sütünden almasına rağmen çok fazla tepki verdiçilekte de döküntü oldu. Ben normal verme zamanında da korkup veremem onları sanırım
Valla dün öğlen verdik biraz önce huzursuzlandı baya ondan değildir ama dimi bu kadar geç erki etmez
Hangi sayfa canım paylaşır misinKehribar kolye düşünen varsa alsın kızlar. Bizim gaz sorunumuzu o baya azalttı. Ve aynı ayda olan bebeklerin ağzı çeşme gibi salya akıtıyorken bizde nerdeyse yok. Sadece ellerini kemirdiğinde kenardan akıyor
Ama alırken çok dikkat edin. Sahte dolu ortalık. Glt sertifikası olmalı. O sertifika ile satan instagramda tek bi sayfa var. Ordan aldım.
Ha ha olabilir hz yusuf un endamı vardır belki bizim bebeklerdeKıZ bu yusuflar ince uzun oluyor demek kiseninki yusuf aras benimki yusuf ömer boyu hep ayının üstünde çıkıyor biraz da ondan zayıf gösteriyor ama kilosu gayet normal diyor doktor :) bu ay henuz2 tartilmadik haftaya kontrolümüz bakalim.
Aa ne güzel yok canım ortaokul ilköğretim mat okudum ben lise daha zordur ya ortaokulda bile bir şey anlamıyor çocuklar liseyi düşünemiyorumAaa.. Ben de matematik öğretmeniyim canım , meslektaşmışız. Lise mi yoksa senin de :)
Gıda çok etkiliyor bence, bir de teknolojiye fazla maruz kaldıkları için kapasiteleri düşüyor maalesef, üretmek yerine tüketiyorlar çünküAa ne güzel yok canım ortaokul ilköğretim mat okudum ben lise daha zordur ya ortaokulda bile bir şey anlamıyor çocuklar liseyi düşünemiyorum
Edebilir canim. Verdigin tadimlari vermedenn sor google amcaya.Valla dün öğlen verdik biraz önce huzursuzlandı baya ondan değildir ama dimi bu kadar geç erki etmez
O senin ki ayri durum demek ki onu bilemedim. Ama kesin ostorojenn azdir. Basimiza ne gelse bunun eksikliginden geliyorkız benim normlade de günde nerdeyse 2 tane zor dolardı en yoğun dönemimde.
gördüklerimi ekledim ama bir çok kişi vardı :)) kızlaarrr ben şu an okuduklarımdan şoklardayım :)) benim kızım alerjik olduğundan mıdır bilmiyorum ama yapmayın etmeyin yavrularınızın bağırsakları henüz tadımları kaldıramaz. tadım dediğiniz şeyin en en az alerji yapan bir şey olması gerek. ALlah korusun bağırsak tahrişi dermatitler bunlarla sonuçlanırsa denemeleriniz üzülürsünüz sonra. karpuz, çilek, domates bunlar en son verilmesi gereken şeyler. birde tatlı meyvelerin tadını aldırıp diğer yiyecekleri beğenmemelerine neden olabilirsiniz dikkat edin derim ben. valla biz 4. ay aşısı olduk onda bile nevrimiz döndü 1,5 aydır yaptığım diyet çöpe gitti resmen kızımdaki huzursuzluk ve tepkilerle.
Manyak kizim bu subat bebeleri. Naptiklari belli olmuyorKızlar benim bebe emziği bıraktı bi kaç gündür hiç almıyor:/ çok severdi aslında birden nasıl bıraktı anlamadım. Böyle uyutmak çok zor oluyor
Öğretmenim şun integralden hayatim boyunca hep nefret ettim ya matematigimin katiliAaa.. Ben de matematik öğretmeniyim canım , meslektaşmışız. Lise mi yoksa senin de :)
Hahah öyle valla. En başa döndük kucakta gezdirerek uyutuyorum. Sen naptın emzik beğendirebildin mi efsun hanımaManyak kizim bu subat bebeleri. Naptiklari belli olmuyor![]()
Yok be ya. Suvanixmidir nedir onu emiyor arada 30 saniye filan. Kendisi butun emziklerinnsapini emmeyi tercih ediyorHahah öyle valla. En başa döndük kucakta gezdirerek uyutuyorum. Sen naptın emzik beğendirebildin mi efsun hanıma