ay günyadın kızlar. acaaip moralsizim bugün. artık eşim ve onun tarafı nasıl batıyo nasıl batıyo inanamazsınız. bebeğe de kv baktığı için ses edemiyorum sağolsun kocam oda onların tarafya laf söyletmiyor. giydirdiğim kıyafete karışırlar. yok süslü olmuyormuş yok komşuları geliyormuş utanıyormuş üstündekilerden. çantada 3 takım kıyafet var utanıyorsan al giydir dimi. bana çöpe atıcam pijamasını falan dedi. görümcem ayrı laf konuşuyo artık kızmaya başladım iyice. yok efendim az duruyormuş onlarda sevemiyorlarmış çocuk hep uyuyormuş. lan benim bebem o ben ne çekiyorum hemen eve gideyimde kızıma kavuşayım diye.

bizimkide benim kucağımdan iner onlara gülücük saçar. gıcık somurtçan oturcan

. eşim zaten ayrı dert çok yol gidiyorum sabahları beni bırak modunda. ben çocuğumla bir düzen kurmuşum şurda. ne narin ya ben otobüslerde süründüm yıllarca kimse bişey demedi. anasının karnından arabayla çıkmış.
ay bide bu aşı bizi resmen 2 ay önceki hallere götürdü. resmen emmiyor uykuya geçemiyor. sallanmak istiyor. bide ben sallarsam nolcak bizim sonumuz.
benim halsizliğimn nedeni belli oldu birde kızlar tiroit hormonum yukselmiş. ben ne zorluklarla onu altlarda tutuyordum. doğumdan sonra yediğime içtiğime dikkat etmediğim için olduğunu düşünüyorum. şimdi dayıcak bana ilacı doktorda off