2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kuzum Asidan olabilir bize hemşire
Kızarıklık şişlik olurda soguk kompleks dedi buz koy bakalim gececek mi ya da doktora danış bence en başta belki başka bsydir
canım bacağından sonra kolunda ve kulağında da çıktı, iki ayrı doktora gönderdim resimleri, aşıdan olabilir takip et, farklı bi durum olursa görelim dediler, sabaha geçer inşallah.

slm kizlar
P Prime18 bi tane de bende var. aksamdan beri erken uyutucam diye cocuga banyo yaptirdim, ninni soyledim ,mamasını yedirdim emzirdim zar zor uyuttum, esim geldi odaya ay ne tatli uyuyor masallah dedi uyandirdi gitti... valla sinir oluyorum bazen 2 dk kucakta gezdiriyor diye söyleniyor. bir de çocugu uyandiriyor.​

Aman canım dikkat et ya eşine anlat olayı kesinlikle bilgisi olsun..böyle tipler iyilikten anlamaz eleştirilince direk kaplan gibi saldırırlar üstüne bizim üst kattaki de öyle 3 tane var çocuk canavar gibiler ama çocuk onlar annelerinin suçu bence çocukları ceza niyetine bayram günü kapıya koydu geçen sene ama bende korkuma bişey yapmadım bi kadın gibi tepki verir esim sen niye karıştın der diye masum inletti apartmanı anne ac kapıyı nolur diye rabbim anneliğini mi siniyo ne yapiyo allah korusun çocukları bunlar gibisinden

bir de bebeği biberon almayanlara bir tavsiyem olacak inşallah ise yarar sizde de avent kullaniyordum almiyordu kesinlikle, tavsiyeler sonucu lansinoh biberon aldim ve bebegim cok şükür aldi. 1 hafta sonra ise baslayacaktim kara kara düşünüyordum, kesinlikle tavsiye ederim deneyin. ucu daha yumusak ve anne memesi gibi öne yana dogru esniyor.

Kızlar size bi hatta 2 soru;

Hala lekelenme regl vb. Yasamayanlar parmak kaldirsin

Hamile kaldigi kilonun 7 kilo uzerinde olanlar da parmak kaldirsin.

Gobek ve regl arasındaki baglantiyi cozucem
Beeen 56 ile hamile kaldım 69 oldum şuan hala 64 teyim karnımı gören hamile sanır o yüzden hep bol şeyler giyiyorum

canım bacağından sonra kolunda ve kulağında da çıktı, iki ayrı doktora gönderdim resimleri, aşıdan olabilir takip et, farklı bi durum olursa görelim dediler, sabaha geçer inşallah.
Canım bizim de aşıdan 3 gün sonra sırtında ve karnında döküntü oldu dr aşıdan olabilşr dedi. Buraya da foto atmıştım hatta. Senin dediğin farklı sanırım ama aşının yan etkisi olabiliyormuş:/

Doğurmakla analık olmuyo işte. Babalığı hiç söylemiyorum

Böyle bir velim vardı bu sene izne ayrılmadan. Sürekli herşeye karışırdı. Çocuk her gün bı yerleri yaralı gelirdi de bir turlu annem yapıyor demezdi. Ahh bı deseydi ben de olayı nerelere goturseydim.
Bende geçen dönem 1 okuttum. Bi kız çocuğu vardı annesiyle babası boşanmış. Kadın başkasıyla evlendiğini söylemedi sordum ikimiziz dedi. Okuma yazma da biraz zorlandı annem akşam çok kızdı falan diyordu ama ben her ailenin yaşadığı şeyler diye düşünüyordum. Çocuk bu dönem eli yüzü mor gelmeye başlamış. Meğer kadın başkasıyla evlenmiş adamın da çocuğu varmış Onu sevip kendi öz evladına isgence ediyormuş. Çocuğun öz babası da başka bir kadınla evlenmiş kadının da kendi çocuğu varmış. Yerime giren öğretmen ve rehber öğretmen babaya durumu anlatmış şimdi çocuğu almak için dava açmış. İlk duyunca çok üzülmüş durumu farkedememiş olduğum için kendimi çok suçlamıştım
Yeni yeni astım bunu. Alt katımda da benzer şeyler olunca dayanamadım

nasıl hataymis acaba cnm nerden almıştım raporu

Eveeeeet kim acıyo topigi kızlar
ilk başa beni yazın yaa üç haneli rakamlara az kaldı aslında hep kiloluydum ama hiç bu kadar olmamıştım geçen yıl gaza geldim iki ayda 9kilo verdim sonra hamile kaldım ve yinee neyse gözümden kaçarsa beni de yazın

Benim kocaya da dün gece gazını çıkarsın diye çocuğu verdim. Elime sıcak bi şey geldi kakasını yaptı bu diyerek alt değiştirmeye koyarak altını açtı tabi bebede uyandı çiş ten bi haber yanii düşünün artık

Ahh ya neler neler oluyor dimi hayatta Allah masum yavrularının yardımcısı olsun

Canım nasıl bı hata olmuş

Canım panikleme bence. Senin bi suçun yok ki, müdür bilseymiş hata neyse.

Kadın nasıl biri bilmiyordum ki bi de iftira falan atar çocuğumu taciz ediyo falan diye yalnız bugün hiç sesleri çıkmadı demekki bağırmadan da oluyormuş

Vallahi işiniz çok zor canım, Allah kolaylık versin. Okulda çocukların şiddet gördüklerini farketmek de size kalıyor demek. Allah hakedenlere bakabileceklere versin bebeleri

Ya kızlar benim bu kez derdim bebeyle değil büyüğü ile. 4yasinda bı sendrom falan var da benim mi haberim yok ya kızım çok değişti daha önce de yazmıştım kardeşini çok kiskaniyor diye şimdi fazla sallamiyor gibi ama hırçın bize karşı agresif mahallede oyun oynamaya indiriyorum ordan mi öğreniyor nedir garip garip kelimeler kullanıyor bağırıyor bize falan. Alttan alsam daha çok simariyor bazen kızıyorum biraz durakliyo sonra yine devam ne yapacağımı sasirdiyapacağımı sasirdim

Boyle hikayeleri o kadar çok duymaya başladım ki öğretmen olunca. Okurken herşey toz pembe sanıyordum. Okul öncesi öğretmeniyim ben de. Uyuşturucu alıp eşini cocuklarini öldürmekle tehdit edeni bile duydum. Kadının gözlerindeki ifadeden bile nasıl korktuğunu o eve nasıl her gün girmek zorunda oldugunu benimsetmiş adam görseniz. Çocuk desen zaten öyle. Ne diyim ki böyle kadını tehdit etmeyi erkeklik sananlara.

Eki Görüntüle 2154954

Minik bi Kabukçuk var orda kuzum
Bilemedim kuzum ama doktor bize hiç ıslak bırakmayın gazlı bezle temizleyin demişti hep banyo sonrası zaten kabuk kalmayınca temizlemedim bende
Niye ki kavga mı oldu benden habersiz
Yok oda bilmiyor neden
Bdv de yazmis kötü bsy de yazmamış ama ban yemiş
Geçmiş olsun kuzum ins mühim değildir
Valla ya bazen bu erkeklerin cidden salak olduğunu düşünüyorum
Ever benimki de ilk avent almadi ilk fon lansinoh kurtarıcım oldu doktor onerdi biberonunun yablis hemen değiştirin diye
Bende kızlara onu önerdim hep yumuşak olduğu icin kolay alıyorlar
4 yas
4 yas sendromu varmış hatta baya zorlu geçiyormuş diye duydum kuzum
Fikir veremeyeceğim cok bilmiyorum bebede ilk olunca ama bence suan abla oldu büyüdüm ayaklarına girmiş olabilir sokaktan da kapıyor olabilir
Geçici olur insallah

Kızlar size bi hatta 2 soru;

Hala lekelenme regl vb. Yasamayanlar parmak kaldirsin

Hamile kaldigi kilonun 7 kilo uzerinde olanlar da parmak kaldirsin.

Gobek ve regl arasındaki baglantiyi cozucem
hala regl olmadim. hamile kaldığım kilonun 10 kg üstündeyim toplam 19 kg almıştım. gobegin regl ile bağlantısı olduğunu ben de duydum. işin ilginci porsiyonları küçültmeme, hamurişi yemememe, bol su içmeme ve hareket etmeme rağmen kilo veremiyorum. nasıl bir direnç gösteriyo vücudum anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…