- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.141
Hipokort mu kullaniyordunuz ? Arada bir sürdüm ben geçti şuanda boynunun altı bazen kulak arkasında oluyor orda niye oluyor anlamadımBen de yumurta ve süt diyetine baslayacagim sirayla insallah ikisinden biridir. Yoksa kortizonlu krem sürmeden geçmiyor iki gün sonra yine bir yeri kızarıyor
Kesinlikle gitmem gerek önceden sagacagim sütü o zaman ya sağ üstteki çekildi ama bu sefer de alt taraftakiler vuruyo benim iltihabı boğaza da vuruyo iki bayram arası gideyim dicem ama çene cerrahisine çok gece tarih veriyor burda diş hastahanesi 1 yada 2 ay sonraya verir heralde ama kaçışı yok yani elbet olcak :)Ayyni işte benim kafamin bir tarafi komple agriyordu canim. 20 lik disin alternatifi yok cektireceksin dolgi da beklemekle duzelmez bence bir an once doktora git kuzum
Kızlar bebekleriniz nasıl uyyo
Valla benimki genelde memede uyyo
Onun dışında ayağımda ya da beşikte sallayarak uyutuyorum
Sanki benim dışımda herkesin bebeği beşiğe koyunca kendi kendine uyyo var mı böyle bişey
Aynen uyusam da dinlenemiyorum.bebis ilk doğduğunda daha enerjiktim..Valla ben de aynı durumdayım
Uykusuzda kalsam zımba gibi oluyodum şimdi uyusam da beterim elim yüzüm şişiyo akşamları bayılacak gibi oluyorum çok yorgunum acilen test taptırmam lazım
Multivitamin mi kullansam
Saçlarım hafiften dökülmeye başladı
Oldcity e git bacim. Dis hastanesi. Cok basarililar. Bende oraya gidiyorum kanal tedavisi icin. Seda hanim var. Cok iyi bir hekimKesinlikle gitmem gerek önceden sagacagim sütü o zaman ya sağ üstteki çekildi ama bu sefer de alt taraftakiler vuruyo benim iltihabı boğaza da vuruyo iki bayram arası gideyim dicem ama çene cerrahisine çok gece tarih veriyor burda diş hastahanesi 1 yada 2 ay sonraya verir heralde ama kaçışı yok yani elbet olcak :)
Evet var orda guzel seyler de eşim begenmedi kendine bi tane şişme yelek aldıydı aynısından el kadar bebeye aradi orda bulamayınca da burda bişey yok dedi cıktı:)Geçen civile gittim aman Allah im kiz bebekler için neler yapmislar aklim gitti kiyafet konusunda cok sanslisiniz kizlar yaaa ne güzel seyler var oglanlarin kiyafetler hep birbirine benziyor
O zaman mikrafon @kaancelil deBanada mantiken zararli gibidir geldi. Ama @kaancelil tecrubesinede guveniyorum. O kullandiysa faydasini gormus zararini görmemistir ondan tavsiye etmistir gibi geliyor
O zaman ben kobay olarak onden gideyim.
Biraktim daginik kaldi :) evi bok goturecek aslinda ama allahtan temizlikci abla geliyor 10 gunde 1 yoksa pacadan akacak.
Ya zaraya baktık pazar günü erkek bebekler için okadar güzel gömlekler var ki hakim yaka spor desenli kıza almak istedim ama zaten kafa kel iyice erkek gibi olur dedim :) lcw ve zaraya bir bak derim.Geçen civile gittim aman Allah im kiz bebekler için neler yapmislar aklim gitti kiyafet konusunda cok sanslisiniz kizlar yaaa ne güzel seyler var oglanlarin kiyafetler hep birbirine benziyor
herkese merhaba,
ben de katıldım aranıza
bugün öğrendim hamile olduğumu.
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Aynen ben de daha enerjiktim simdi heryerim agriyor, daha cok uykusuz hissediyorum, saclarim dokulmeye basladiAynen uyusam da dinlenemiyorum.bebis ilk doğduğunda daha enerjiktim..
Ben gecen hafta detayli kan testi yaptirdim hicbisey cikmadi degerler iyi. Hamilelikte ictigim multivitamine devam ediyorum, Elevit.Evet kızlar ben de takviye kullaniyor musunuz diye soracaktım benim depolar bitti sanırım acayip yorgunum ayaklarım tutmuyor saçlarım dökülüyor ve ön kotusu unutkanlık. .geçen tavaya zeytinyagi koyup banyoya girdim.annem uzanıyordu evi duman sarmış allah korudu...cezveye su koyup unutuyorum fln.bi dahiliyeciye gidip kan testi yaptırmam lazim siz kullanıyor musunuz vitamin
Hayır daha erken canım 4 ayı doldurup 4.5 aylık olunca anca oluyo bizde öle oldu geç oldugunu dusunmuyorum her bebek farklı zamana vırak kafana takmaKizlar bizimki hala oyuncaklara uzanmiyor, eline kendim tutturdugumda 2-3 dakika tutup birakiyor. Zaten hep tek el, iki eliyle ayni anda almiyor. Oyun matina koydugumda tepeden sallanan seylere vuruyor, heyecanlaniyor onlara dogru ama uzanayim tutayim yok. Hala boyle olan var mi yoksa en sona biz mi kaldik
Here. Tamam. Yarasın o zaman :)Sut artsin diueden daha cok emziren annenin halsiz dusmemesi icinmis canim.
Bacim nasil goz temasi icinde endiseleniyordun sonra hopp kuruverdi. Bunda da ayni olur. Hopp vurmaya baslar. Birde biraz bebislerin tercih meselesi bu. Mesela efsunu sirt ustu yatir donkeye ugrasiyor yuz ustu donuyor. Sonra isyaaann. Ayni sekilde yuz ustu yatir yine isyaannn. Yuz ustu yatmayi sevmiyor cocuk. Halbuki yuz ustu yatistan donmekte bir gelisim asamadi ama iii iihhh aslaaa yatmiyor yuz ustu.Kizlar bizimki hala oyuncaklara uzanmiyor, eline kendim tutturdugumda 2-3 dakika tutup birakiyor. Zaten hep tek el, iki eliyle ayni anda almiyor. Oyun matina koydugumda tepeden sallanan seylere vuruyor, heyecanlaniyor onlara dogru ama uzanayim tutayim yok. Hala boyle olan var mi yoksa en sona biz mi kaldik
Ay bu bebişlerimizin hepsi birbirinden huylu öyle böyle büyücekler inşallahnerdeee öyle bebek benimkide memede uyuyo kucağımda uyuyup kaliyo yerine yatırayım diyorum hemen silecekler açılıyo emzirip uyutuyorum ayağıma öyle yatırıp salliyorum direk ayağa koyup sallayınca genelde zor uyuyo nadir direk uyuduğu beşikte sallamayla uyumuyo son 15 gündür iyice yapıştı bana akşam 8 de 8 buçukta içse bile mamayı 9 buçuğu buluyo uyumasi o da genelde emerek sonra genelde gece 2 de 2bucukta en geç 3buçukta kalkiyo sabah çok erken kalkiyo ezanda yada en geç 6bucuk 7 bende yatağa yanıma alıyorum hem emiyo hem uyuyo tabi çok nadir genelde sabahın köründe kalktığında gülücükler saciyo bida ha uyumuyo ve ben zombi gibi geziyorum uyuyamayinca nasıl olduysa artık 5 yada 10 dk.lik dalmalar bile iyi geliyo
Geçmiş olsun canım Gökçe simdi nasıl iyidir insallahKızlar ya Gökçe ateşlendi ablası hasta idi sanırım koruyamadik ya da üşüttuk bilmiyorum doktora gidicem mesainin başlamasını bekliyorum premature bebekler de ağır seyreder hastalıklar diyorlar Allah im önemli bişey olmaz insallah
Arkadssin doktoru öyle demis bende bilemedimcanım bak benim diğer gruptaki arkadaşlarımda çok araştırırlar. hatta içlerinde almanyada pedagoji okumuş arkadaşım var, bende araştırırım. hiç öyle bişi duymadım. bence öyle düşünme. şuan atak dönemleri. merve uyandıktan 2 saat sonra tekrar dalardı uykuya. son dönemde 3-4 saat hiç uyumaz oldu. 7 de uyumak için tuttururken geçen gece memeyle kavga ede ede 10 da zor uyudu.dün annem uyutamamış. nolmuş buna 10 günde eskiden böyle yapmazdı dedi. çok ağlamış uyuyacağında. havalarda değişiverdi birden.bi çok sıcak bi çok soğuk.bi çok sıcak. yavrularda şaştı
aynen mesela bugün Seda’ya attım resmen numaradan ağlıyordu bizim kız gezdiriyorum agliyor emzirmeye calisiyorum agliyor dans ediyorum uyutmaya çalışıyorum agliyor eee dedim koydum yanıma beni gördüğü halde agladi aka ne istediğini bilememe aglamasi resmen numarakesinlikle öyle ağlatmam. tamam her ağladığında vah yavrııımmm diye koşmuyorum ellemiyorum ama ağlamanın derecesi artarsa sakinleştiririm.
Bsy olmaz kuzum olsaydo çoktan olurduKızlar ben en başından beri yanlış yapmışım. Buzluktan çıkarıp erittigim ya da isittigim sütü 3 saatte verdim hep.halbuki 1 saatmiş taze sağılmış 3 saatmış. Bişey olmus mudur bebeğime gerçi 2 aydır böyle yapıyorum.
Anam benim beynim yandı zaten buzluktan indirince dolapta 24 saat buzluga koymadan dolapta 3 gün sağınca 3 saat cozdurunce 1 saat.şu fazla kaynamis olmucak e ılık olunca hemen cozunmuyor.çok hassas bu anne sütü ama hakediyor bu kadar nazlı olmayı.:)Bsy olmaz kuzum olsaydo çoktan olurdu
İsittikAn sonra 1 saat
Oda sıcaklığında 3 saat diyorlar ama doktor bana 8 demişti suan havalar sıcak ne olur bilmem
Mesela oda sıcaklığında çözdürdün diyelim o kaç saat onu bilmiyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?