2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tamam :) tecrübelerinden faydalanmak isterim

6. Aya kadar nasıl geldiniz ? Beslenmeniz nasıldı anne sütü / mama ? Kilo alımı nasıldı ?

Siz anne sütü yanında mama takviyesi varmı ? Herşeyi yiyor musun artık ?

Hadi gözün aydın :) bu şş pat nasıl bir şey? Yazdım Google a ama doğru dürüst bi açıklama bulamıyorum :/

Ben hiç bi ürün kullanmadım canım, sadece ilk ay hoşaf içiyordum. Süt artsın diye mi kullanacaksın?

Siz anne sütü yanında mama takviyesi varmı ? Herşeyi yiyor musun artık ?
Yok cnm mama başlamadık kilo alımı iyi sanırım. Yavaş yavaş herşeyi yedim ama en çok şüphelendiğim antep fıstığıydı benim bi onu denemedim daha. Onu daha sonra deneyeyim diye düşünüyorum. Sanki kan gördüğümüzde de ondan oldu gibi geldi bana ama emim değilim

Kakası nasıl ? Mukus var mı ? Teninde pütür var mı ?

mercimek_16 yaşadiklarimiz çok benzer. Günleri bile aynı nerdeyse. Ben de katı diyet yaparken kan mukus devam etti. Ben de bıraktim şimdi bayadir görmüyoruz. Ben de ilk süt ürünleri denedim sonra yumurta ama kanda çikmadi dediğin gibi öylesine dene dedi doktor. Ben de denemistim ama boşaymiş.

canım aşı ateş yaptımı size nasıl geçti gününüz ?

2. ayda ateslenmemistik biz 4. ayda ateslendik yanlız suda var antalya zaten çok sîcak o bile tetiklemis olabilir atesi 6. ay asilarimiz temmuzda bizim korkuyorum o sicakda antalyada ası daha zor olacak suyun icinde gecirecez heralde o gunu suya sokmakda vi sakınca olmazsa

Geçmiş olsun canım çabucak toparlar bizde hafif gecirdik nezle bolca su iyi geliyo bide bizim azcık balgam hırıltımız vardı serum fizyolojide çok iyi geldi bize ek gıda baslamadıginiz icin diger iyi gelen seyi yazsamda kullanamıycaksınız ama aklında bulunsun keçi boynuzu özü ama bu eczanelerde satılan vitamin takviyeli olanlardan degil arifoğlu organik keçi boynuzu özü (bildiğin keçi boynuzu kokuyo) çok iyi geliyo nezleye hafif öksürüğe de ben kullandım

Valla ben de salsam 10 gün sonra temizlikci gelse evde kaybolur 6 ay bulamayiz şu kışlık yazlik dolap duzenlemesi mahvetti beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…