- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.161
Canım tamamen masum değil tabiki. Ama ben kar zarar hesabı yapıyorum çoğu zaman. Kaanda hiç sıkıntımız olmadı hala kullanırız. Her çocuk farklı. Benim oğlum öyle ısırıktan izden lekeden çok rahatsız olurdu. Efsun da rahatsız olacaktır diye düşünüyorum. Eğer onu kullanmayacaksan önleyici spreyler var. Ama bence onlar daha zararlı. Kafasına eline sıkamazsın. Yazın pişik olayı olabiliyor zaten. Tuzlu suya da girince spreyiydi ısırığıydı tuz biber olur. . Ben kullanmam spreyi. Heleki efsunun cildi alerjen. Ama işte astım olayını hiç düşünmedim açıkcası.Banada mantiken zararli gibidir geldi. Ama K Kaan-merve tecrubesinede guveniyorum. O kullandiysa faydasini gormus zararini görmemistir ondan tavsiye etmistir gibi geliyor
O zaman ben kobay olarak onden gideyim.
Biraktim daginik kaldi :) evi bok goturecek aslinda ama allahtan temizlikci abla geliyor 10 gunde 1 yoksa pacadan akacak.
Bence o çocuğun rüyasına o doktor girmiştir :)Geçmiş olsun canım Gökçe simdi nasıl iyidir insallah
Arkadssin doktoru öyle demis bende bilemedim
aynen mesela bugün Seda’ya attım resmen numaradan ağlıyordu bizim kız gezdiriyorum agliyor emzirmeye calisiyorum agliyor dans ediyorum uyutmaya çalışıyorum agliyor eee dedim koydum yanıma beni gördüğü halde agladi aka ne istediğini bilememe aglamasi resmen numara
Sonra ablam geldi onu görünce sustu o kucağına aldı agladi ayni numara dans etti yine ayni tonla ağlama sonra ablama koy ya dursun orda ağlasın dedim
Ablamla bi konu açıldı konuşuyoruz bizim ki dikkat kesildi sustuanladim ki bizim kız dedikodu seviyor anası gibi
Resmen hobi olarak agliyor İpek
5 aylık bebeğin rüyasını nerden yorumluyor yahu. Okadar araştırmaya müsait yetişkinlerin rüyaları tam olarak çözülememişBence o çocuğun rüyasına o doktor girmiştir :)
Diyetini açmana rağmen kan görmediysen bu harika demek ki çok daha kolay iyileşecek bebeğin ek gıdadan hiç korkma.. Ben hep kan görüyordum maalesef, ek gıdayı ilaç gibi düşün resmen iyileştiriyor.. Ek gıdaya başladıktan 3-4 hafta sonra ne kan kalıyor ne de mukus..Teşekkür ederiz verdiğn bilgiler için. Bizim dd mukus ve çok az kan görmemizle başladı alrrji serüvenimiz. 2 buçuk aylık bi diyetten sonra 15 gün önce diyeti açtım iyi gittik şimdşye kadar.mukus hiç bitmemişti zaten. kan görmedim şimdilk çok şükür. Ama ek gıda sürecinden korkuyordum doğrusu. Ya çok tepki verirse diye. Söykediklerin teselli oldu
Deme kiz. Antalyada deniz hayali kuruyordum efsunla.Canım tamamen masum değil tabiki. Ama ben kar zarar hesabı yapıyorum çoğu zaman. Kaanda hiç sıkıntımız olmadı hala kullanırız. Her çocuk farklı. Benim oğlum öyle ısırıktan izden lekeden çok rahatsız olurdu. Efsun da rahatsız olacaktır diye düşünüyorum. Eğer onu kullanmayacaksan önleyici spreyler var. Ama bence onlar daha zararlı. Kafasına eline sıkamazsın. Yazın pişik olayı olabiliyor zaten. Tuzlu suya da girince spreyiydi ısırığıydı tuz biber olur. . Ben kullanmam spreyi. Heleki efsunun cildi alerjen. Ama işte astım olayını hiç düşünmedim açıkcası.
Artı denizlerimiz eskisi kadar temiz değil bisürü hastalık türedi suriyeli çocuklardan. Antalya sahiline giden her bebek çocuk el ayak ağız hastalığı buldu.Havuza kendim bile girmem.
Herkes kendi çocuğuna göre değerlendirecek. Kimi çocuğun umrunda olmaz ısırık.
Bizim bebeklerimizin durumu için diyet çok gereksiz.. Özellikle dokunan birşey vardır yediğinde çocuk huzursuz olur tamam o yenmez ama onun dışında bizim bebeklerimiz diyetle değil ek gıdayla iyileşiyor.. Ek gıdayla ne kan kalıyor ne de mukus sadece 3-4 hafta sabretmek lazım.. Bebeğin yediği katı gıda arttıkça kaka düzeliyor..mercimek_16 yaşadiklarimiz çok benzer. Günleri bile aynı nerdeyse. Ben de katı diyet yaparken kan mukus devam etti. Ben de bıraktim şimdi bayadir görmüyoruz. Ben de ilk süt ürünleri denedim sonra yumurta ama kanda çikmadi dediğin gibi öylesine dene dedi doktor. Ben de denemistim ama boşaymiş.
Ek gıdaya 5 aylıkken başladık.. Sadece emdi hiç mama almadı.. Kilo alımları 1100-850-830-450-550-450-500 gram olarak devam etti..6. Aya kadar nasıl geldiniz ? Beslenmeniz nasıldı anne sütü / mama ? Kilo alımı nasıldı ?
Aynen beklemekten iyidir yani aslında bi düşüneyim onu ben ağrı çekmekten iyidirOldcity e git bacim. Dis hastanesi. Cok basarililar. Bende oraya gidiyorum kanal tedavisi icin. Seda hanim var. Cok iyi bir hekim
denize girmese de o mikropla buluşuyor be canım. Kaancelil okulda çocuklardan kaptı. Ablamın çocuğuna görümcemin çocuğuna bulaştırdı. Biz geçen sene muğla taraflarında koylarda tenhalarda girdik hepDeme kiz. Antalyada deniz hayali kuruyordum efsunla.
O zaman yapacak bir sey yok sanirim. Kazamiz mubarek olsun.denize girmese de o mikropla buluşuyor be canım. Kaancelil okulda çocuklardan kaptı. Ablamın çocuğuna görümcemin çocuğuna bulaştırdı. Biz geçen sene muğla taraflarında koylarda tenhalarda girdik hep
Kıyamam ya ama alışmıştır artık suya sever de hem sevinip çıp çıp suyla da oynar vura vura :) biz kurbana gideceğiz kesinleşti hallettik bugün 21 ağustos giriş 26 ağustos çıkış cok sıcak olacak alanya tarafına gidicez ozaman tam 5bucuk aylık oluyo gitmeden önce bi dr kontrolü düşünüyorum şu ek gıda olayını ne yapıcaz dönünce mi başlayalım yoksa gitmeden mi bilemedim onu sorucam bakalım e o zaman sadece şapka simit mayo mayo bez güneş kremi askılı çit çitli badi aklıma gelenler yani alınacaklar evden konulacaklar bezdir mamadır v.s. v.s.Batti tabibi cikwrdim kafayi neye ugradigini sasirmis. Once bi oksurdu. Sonra aglamaya basladi. Bir sey olmadi ama.2 hafta filan gecti ustunen.
Bacim siz ne zaman gideceksiniz. Yurumeye baslamadan ayagina bir seye gerek yok. Yuruyunce slipstop alacagiz.
Aynen :) ama boy 1.80 olunca 1.40 lik haviz ketif vermiyor
Benim ki ruh hastasi. Bazen yarim saatte emiyor. Bazen saat basi. Bazen 3 4 saat emmiyor. Keyif bebesi. Ama mesela gece ogunundr 6 8 saat emmeyebilir demisti bize doktor.
Su hatirlatici aplikasyon var bacim onlardan kursana. Su cok onemli emzirirken. Herseyden once direncin dusmesin diye sart.
Anaa sen tam sopaliksin o zaman.icsene su
Doğru söylüyon. Ama yeni biri zannedenler olur öyle olursa.O zaman yapacak bir sey yok sanirim. Kazamiz mubarek olsun.
Bide ben artik nickini kaanmerve yapmani talep ediyorum. Mervecana haksizlik bu nick :)
Nerden değişiyo bu yahuO zaman yapacak bir sey yok sanirim. Kazamiz mubarek olsun.
Bide ben artik nickini kaanmerve yapmani talep ediyorum. Mervecana haksizlik bu nick :)
Yukarda bildirimin solunda ki adama tikla kisisel bilgilerinize tikla acilan sayfada ustte orta kisimda hesabiniz var ona tikla nick degistir de tamamdir.Nerden değişiyo bu yahu
Termometre ates dusurucu acild durum icin kolanya d vitamini demir damlasi vs rutinler vs yi unutma.Kıyamam ya ama alışmıştır artık suya sever de hem sevinip çıp çıp suyla da oynar vura vura :) biz kurbana gideceğiz kesinleşti hallettik bugün 21 ağustos giriş 26 ağustos çıkış cok sıcak olacak alanya tarafına gidicez ozaman tam 5bucuk aylık oluyo gitmeden önce bi dr kontrolü düşünüyorum şu ek gıda olayını ne yapıcaz dönünce mi başlayalım yoksa gitmeden mi bilemedim onu sorucam bakalım e o zaman sadece şapka simit mayo mayo bez güneş kremi askılı çit çitli badi aklıma gelenler yani alınacaklar evden konulacaklar bezdir mamadır v.s. v.s.
Ay hadi insallah olur :) olursa sen soyle o zaman ki biz oldu mu diye seni darlamayalim :)Heyo heyo sesim geliyürmü. Eşimin naklini seçime kadar yapacak olmuşlar. Babam anneme olucak demiş. Pazar akşamı güzel haber dediğim buydu. Çok ihtimal veremiyordum dillensin istemiyordum sonra herkes soruyo olmadı demek ağrıma gidiyor hep. umut fakirin ekmeği işte gene de umut ediliyor. eşimden ne belge isteyen var ne onu arayan var. Sanırım bu da asparagas.
Ay ben dr varım valla ne olacaksa birlikte yapalım :)heycanlı olur hemBunun için birbirimizden güç almak adına bi grup fikri gelmişti Ben varım :) ne dersiniz
Saol canımGeçmişler ola..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?