2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım tamamen masum değil tabiki. Ama ben kar zarar hesabı yapıyorum çoğu zaman. Kaanda hiç sıkıntımız olmadı hala kullanırız. Her çocuk farklı. Benim oğlum öyle ısırıktan izden lekeden çok rahatsız olurdu. Efsun da rahatsız olacaktır diye düşünüyorum. Eğer onu kullanmayacaksan önleyici spreyler var. Ama bence onlar daha zararlı. Kafasına eline sıkamazsın. Yazın pişik olayı olabiliyor zaten. Tuzlu suya da girince spreyiydi ısırığıydı tuz biber olur. . Ben kullanmam spreyi. Heleki efsunun cildi alerjen. Ama işte astım olayını hiç düşünmedim açıkcası.
Artı denizlerimiz eskisi kadar temiz değil bisürü hastalık türedi suriyeli çocuklardan. Antalya sahiline giden her bebek çocuk el ayak ağız hastalığı buldu.Havuza kendim bile girmem.

Herkes kendi çocuğuna göre değerlendirecek. Kimi çocuğun umrunda olmaz ısırık.

Bence o çocuğun rüyasına o doktor girmiştir :)

Diyetini açmana rağmen kan görmediysen bu harika demek ki çok daha kolay iyileşecek bebeğin ek gıdadan hiç korkma.. Ben hep kan görüyordum maalesef, ek gıdayı ilaç gibi düşün resmen iyileştiriyor.. Ek gıdaya başladıktan 3-4 hafta sonra ne kan kalıyor ne de mukus..

Deme kiz. Antalyada deniz hayali kuruyordum efsunla.

Bizim bebeklerimizin durumu için diyet çok gereksiz.. Özellikle dokunan birşey vardır yediğinde çocuk huzursuz olur tamam o yenmez ama onun dışında bizim bebeklerimiz diyetle değil ek gıdayla iyileşiyor.. Ek gıdayla ne kan kalıyor ne de mukus sadece 3-4 hafta sabretmek lazım.. Bebeğin yediği katı gıda arttıkça kaka düzeliyor..

denize girmese de o mikropla buluşuyor be canım. Kaancelil okulda çocuklardan kaptı. Ablamın çocuğuna görümcemin çocuğuna bulaştırdı. Biz geçen sene muğla taraflarında koylarda tenhalarda girdik hep
O zaman yapacak bir sey yok sanirim. Kazamiz mubarek olsun.
Bide ben artik nickini kaanmerve yapmani talep ediyorum. Mervecana haksizlik bu nick :)

Kıyamam ya ama alışmıştır artık suya sever de hem sevinip çıp çıp suyla da oynar vura vura :) biz kurbana gideceğiz kesinleşti hallettik bugün 21 ağustos giriş 26 ağustos çıkış cok sıcak olacak alanya tarafına gidicez ozaman tam 5bucuk aylık oluyo gitmeden önce bi dr kontrolü düşünüyorum şu ek gıda olayını ne yapıcaz dönünce mi başlayalım yoksa gitmeden mi bilemedim onu sorucam bakalım e o zaman sadece şapka simit mayo mayo bez güneş kremi askılı çit çitli badi aklıma gelenler yani alınacaklar evden konulacaklar bezdir mamadır v.s. v.s.

Termometre ates dusurucu acild durum icin kolanya d vitamini demir damlasi vs rutinler vs yi unutma.
Benn ates.olcere cok taktim kesin unutucam

Heyo heyo sesim geliyürmü. Eşimin naklini seçime kadar yapacak olmuşlar. Babam anneme olucak demiş. Pazar akşamı güzel haber dediğim buydu. Çok ihtimal veremiyordum dillensin istemiyordum sonra herkes soruyo olmadı demek ağrıma gidiyor hep. umut fakirin ekmeği işte gene de umut ediliyor. eşimden ne belge isteyen var ne onu arayan var. Sanırım bu da asparagas.

Ay hadi insallah olur :) olursa sen soyle o zaman ki biz oldu mu diye seni darlamayalim :)

kahveci34 canım sıkma canını. Nemessise katılıyorum. Tercih meselesi. Merve 4 aylık 4,5 olacak oda tutmuyor. Biraz dokunuyor vuruyor. Eline almıyor. Uzaktan bakmayı incelemeyi daha çok seviyor. Ama iki gündür tam anlamıyla sırt üstü ilerlemeye başladı. Dönme işini 2 hafta önce bir defa yaptı. Başkada yapmadı. Pazar günü ise hep döndü geri dönemeyince hep ağladı. Çünkü yüzüstü durmaktan oda nefret ediyor. Kaan ise illa dokunacak tutacak. Fıtrat işi biraz da. Biraz da akıl edememesi sakin yapılı olması üşenmesi etkiliyor.
Bizim arkadaş anlattı. Evlerine kızından 1-2 ay büyük bebek gelmiş. Kızı bir koltuktan diğerine tutunarak geçiyormuş. O gelen bebek onunla oyalanırken tutunmadan yanından geçmiş. Kızı şaşkın şaşkın bakmış. Ve o günün akşamı kızı destek almadan ilerlemeye yani tam anlamıyla yürümeye başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…