2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merve artık ciddi ciddi geri geri gidiyor. Bir süredir poposunu sırtını oynatıp yan yan yer değiştiriyordu ama dün bezini zor taktım. Bacaklarını kıvırıp göbeğini kaldırıyor, sonra ayaklarından güç alıp sırtını ileri ittiriyor. Kızdım bak fa-cede olsa video koyardım

nemesis oda da sivrisinek var. Ya benim hislerimmi çok kuvvetli yoksa ben mi çağırıyorum anlamıyorum yaaa. O alet nerdeki bilmiyorum taşınırken herşey birbirine girdi

Ben de ek gıdadan ümitliyim o zaman. Hem erken de başlamak istiyorum çünkü benimki tek meme emiyor ve sık emmek istiyor. Haliyle doymuyor mu diye düşünüyor insan ister istemez. 4 ay kontrolünde soracağım doktora geçeyim mı diye bakalım ne dicek ne önerecek.

Cay olanini alfim bugun tadi idare ederbsut olanini bulamadim yarin alacagim. Tadi nasil ? Cok sekerli mi ? O malt icecekleri cok tatliydi icemedim bosa para vermeyeyim.
Bende ikiside var aklıma geldikçe içiyorum. Lactamil aynı vanilyalı puding gibi bide şekerli bazen çok ağır geliyo bide bir bardağa 3 yemek kalığı fazla geliyo ben Az koyuyorum

Insallah canim bekliyorum bakalim. Daha donmeler de net degil bizde.

Insallah canim, yapsin da ne zaman olursa beklemeye raziyim.

Bende ikiside var aklıma geldikçe içiyorum. Lactamil aynı vanilyalı puding gibi bide şekerli bazen çok ağır geliyo bide bir bardağa 3 yemek kalığı fazla geliyo ben Az koyuyorum
Bende az koyayim o zaman. Tatli manyagi ben içecekte tatli sevmiyorum :)
Insallah canim bekliyorum bakalim. Daha donmeler de net degil bizde.
Yapar yapar acele yok. 6.aya kadar vakti var donmeler icin.

Benim mi uzanma yok tutup ağza götürüyor yemeğe çalışıyor düşüyor elinden elden ele bir defa geçirdi sonra geçirdi mi hiç fark etmedim ama uzanıp çekme tutma yok ben veriyorum parmaklarını kapıyorum bazen öyle oliyor bazen de ben verince tutuyor

Kaan Merve kim la oldum bi an okuyunca yazış stilinden anladim

Ya zaraya baktık pazar günü erkek bebekler için okadar güzel gömlekler var ki hakim yaka spor desenli kıza almak istedim ama zaten kafa kel iyice erkek gibi olur dedim :) lcw ve zaraya bir bak derim.
Aldim hakim yaka gömlek bende de kiz ben hamileyken kız bebek kiyafetlerine bakardim hala daha bakıyorum insallah bir de kizim olur ilerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…