- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #58.161
Canım tamamen masum değil tabiki. Ama ben kar zarar hesabı yapıyorum çoğu zaman. Kaanda hiç sıkıntımız olmadı hala kullanırız. Her çocuk farklı. Benim oğlum öyle ısırıktan izden lekeden çok rahatsız olurdu. Efsun da rahatsız olacaktır diye düşünüyorum. Eğer onu kullanmayacaksan önleyici spreyler var. Ama bence onlar daha zararlı. Kafasına eline sıkamazsın. Yazın pişik olayı olabiliyor zaten. Tuzlu suya da girince spreyiydi ısırığıydı tuz biber olur. . Ben kullanmam spreyi. Heleki efsunun cildi alerjen. Ama işte astım olayını hiç düşünmedim açıkcası.Banada mantiken zararli gibidir geldi. Ama K Kaan-merve tecrubesinede guveniyorum. O kullandiysa faydasini gormus zararini görmemistir ondan tavsiye etmistir gibi geliyor
O zaman ben kobay olarak onden gideyim.
Biraktim daginik kaldi :) evi bok goturecek aslinda ama allahtan temizlikci abla geliyor 10 gunde 1 yoksa pacadan akacak.
Artı denizlerimiz eskisi kadar temiz değil bisürü hastalık türedi suriyeli çocuklardan. Antalya sahiline giden her bebek çocuk el ayak ağız hastalığı buldu.Havuza kendim bile girmem.
Herkes kendi çocuğuna göre değerlendirecek. Kimi çocuğun umrunda olmaz ısırık.