• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Banada mantiken zararli gibidir geldi. Ama @kaancelil tecrubesinede guveniyorum. O kullandiysa faydasini gormus zararini görmemistir ondan tavsiye etmistir gibi geliyor

O zaman ben kobay olarak onden gideyim.

Biraktim daginik kaldi :) evi bok goturecek aslinda ama allahtan temizlikci abla geliyor 10 gunde 1 yoksa pacadan akacak.
Tamam :) tecrübelerinden faydalanmak isterim ;)

Geçici birşey hiç üzülme.. Bülent Şekerelin Proktokolitli hastalarıyla görüştüm beslenme listesi 3 sebze 1 tahıl üstüne kurulu mesela patates, havuç, kabak denedin bunlara ilk tahıl olarak pirinç ekliyorsun 3 sebze daha deniyorsun sonra bunlara irmik ekliyorsun şeklinde ilerliyor.. sonra bebeğe kıyma deniyorsun sonra yumurta sarısı tabi önce sen diyeti açıyorsun sonra yoğurt çorbası sonra da yoğurt yiyor bebek
6. Aya kadar nasıl geldiniz ? Beslenmeniz nasıldı anne sütü / mama ? Kilo alımı nasıldı ?

Teşekkür ederiz verdiğn bilgiler için. Bizim dd mukus ve çok az kan görmemizle başladı alrrji serüvenimiz. 2 buçuk aylık bi diyetten sonra 15 gün önce diyeti açtım iyi gittik şimdşye kadar.mukus hiç bitmemişti zaten. kan görmedim şimdilk çok şükür. Ama ek gıda sürecinden korkuyordum doğrusu. Ya çok tepki verirse diye. Söykediklerin teselli oldu
Siz anne sütü yanında mama takviyesi varmı ? Herşeyi yiyor musun artık ?

Ayy kızlar başardım galiba dünden beridir hiç ayağımda ya da beşikte sallamadan uyuttum
Kendi yatağımda emzirdim uykuya dalmadan çektim memeden ama tabi emziksiz olmadı şuanda şş patla uyyo maşallah diyim yavaş yavaş emziği de pış pışı da bırakırız inşallah
Hadi gözün aydın :) bu şş pat nasıl bir şey? Yazdım Google a ama doğru dürüst bi açıklama bulamıyorum :/

Banada mantiken zararli gibidir geldi. Ama @kaancelil tecrubesinede guveniyorum. O kullandiysa faydasini gormus zararini görmemistir ondan tavsiye etmistir gibi geliyor

Biraktim daginik kaldi :) evi bok goturecek aslinda ama allahtan temizlikci abla geliyor 10 gunde 1 yoksa pacadan akacak.
Ben hiç bi ürün kullanmadım canım, sadece ilk ay hoşaf içiyordum. Süt artsın diye mi kullanacaksın?

Siz anne sütü yanında mama takviyesi varmı ? Herşeyi yiyor musun artık ?
Yok cnm mama başlamadık kilo alımı iyi sanırım. Yavaş yavaş herşeyi yedim ama en çok şüphelendiğim antep fıstığıydı benim bi onu denemedim daha. Onu daha sonra deneyeyim diye düşünüyorum. Sanki kan gördüğümüzde de ondan oldu gibi geldi bana ama emim değilim

Yok cnm mama başlamadık kilo alımı iyi sanırım. Yavaş yavaş herşeyi yedim ama en çok şüphelendiğim antep fıstığıydı benim bi onu denemedim daha. Onu daha sonra deneyeyim diye düşünüyorum. Sanki kan gördüğümüzde de ondan oldu gibi geldi bana ama emim değilim
Kakası nasıl ? Mukus var mı ? Teninde pütür var mı ?

mercimek_16 mercimek_16 yaşadiklarimiz çok benzer. Günleri bile aynı nerdeyse. Ben de katı diyet yaparken kan mukus devam etti. Ben de bıraktim şimdi bayadir görmüyoruz. Ben de ilk süt ürünleri denedim sonra yumurta ama kanda çikmadi dediğin gibi öylesine dene dedi doktor. Ben de denemistim ama boşaymiş.

canım aşı ateş yaptımı size nasıl geçti gününüz ?

2. ayda ateslenmemistik biz 4. ayda ateslendik yanlız suda var antalya zaten çok sîcak o bile tetiklemis olabilir atesi 6. ay asilarimiz temmuzda bizim korkuyorum o sicakda antalyada ası daha zor olacak suyun icinde gecirecez heralde o gunu suya sokmakda vi sakınca olmazsa

İpek huzursuz diyordum ya
Memede ağlayıp duruyor çıkıp duruyor diye bugün doktora gittk dedim bu bebe de bsy var belki de idrar yolu enfeksiyonu tekrar etti
Gittik ki Boğaz kızarık
Doktor nezle grip olmuş biriyle temas etmiş dedi
2 gün Ateş kontrolü yapalım ona göre karar veririm asiyi erteleyin suan icin 2 gün dedi
Boğaz’ı gıcıklanıyordur ondan emmek istemiyordur huzursuzluğu ondan dedi
İşin garibi hasta kimse de yok
Acaba @-nemesis- bizim ki de mi saman nezlesi gibi bsy polenlerden falan mi Boğaz’ı kızardı ki
Çok hapşırıyor çünkü dışarı çıkınca

Soguk hava nemlensiricisiyle odayı nemlendirin 2 saate bir 10 15 dk çalıştırın dedi su verin dedi ayni oranda bizde durumlar boyle
Kolik sancısı gibi ağlayarak uyaniyor gözleri kapalı sakinlestiremedim gözler kapalı katılarak ahladı emmiyor da beni tutuyor deli gibi sonra uykuya dalıyor
Yavrusunu kaybetmiş kedi gibi öyle içten agliyor ki boguk boguk boyle
Cidden anneden ayrılık korkusu mu basladi
Arkadaşmın doktorunun dediği anneden ayrılma rüyaları annenin öldugu ruyalari görürler demis
O olayı mi yaşıyoruz acaba
Geçmiş olsun canım çabucak toparlar bizde hafif gecirdik nezle bolca su iyi geliyo bide bizim azcık balgam hırıltımız vardı serum fizyolojide çok iyi geldi bize ek gıda baslamadıginiz icin diger iyi gelen seyi yazsamda kullanamıycaksınız ama aklında bulunsun keçi boynuzu özü ama bu eczanelerde satılan vitamin takviyeli olanlardan degil arifoğlu organik keçi boynuzu özü (bildiğin keçi boynuzu kokuyo) çok iyi geliyo nezleye hafif öksürüğe de ben kullandım

Valla ben de salsam 10 gün sonra temizlikci gelse evde kaybolur 6 ay bulamayiz :D şu kışlık yazlik dolap duzenlemesi mahvetti beni ya

Back
X