- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.081
Ya evet bişey olsa midesinde kusma vs olurdu hiç olmadı ama korktum şimdi öf ya ne var bu kadar ugrastircak iste em işte em demi...Olmamıştır inşallah canım, hemen evham yapma. Şöyle düşün..yemek en fazla 2 gün kalır diyorlar ama biz 3. Gün yemiyor muyuz bazen. Aynı şey değil belki ama ciddi bir sorun olsa anlardın Araştıralım bakalım zararı var mı
Valla canim diger masalari kurarken yardim ediyo evi silmeye supurmeye de yardim ediyo Allah var :) az kaldi devrelerim yanmazsa devam edeyim sahurlarini hazirlamaya :)yaw kalksınlar kendileri yesinler cnm zaten bebelere kalkıyoruz. baba olmak bunu gerektirir :))
kızlar ben 1 yılı geçkindir bu karışımı kullanıyorum. aşırı aşırı terleyip aşırı da kokan biriyim. bana çok fayda etti. terleme konusunda bence normal düzeye indirdi. kokma da normal. ama deodorantlarda aliminyum vs ben iyice işkillenmiştim kanser manser oluruz Allah korusun diye başladım. sadece hindistan cevizi yağıyla yapıyorum ben. yazın sulu kışın sert bir karışım oluyor hindistan cevizinden ötürü. doğumdan nce parfüm kullanırdım kıyafetime. şimdi ise kullanmıyorum çünkü emmek istemeyebiliyorlarmış. yetiyor ama bence.
Bir sey olmaz. Sadece fazla gaz yapmistir. Bekleyen sutu icinde ki laktozdan dolayi icmeyin diyorlar ya normalde.Kızlar ben en başından beri yanlış yapmışım. Buzluktan çıkarıp erittigim ya da isittigim sütü 3 saatte verdim hep.halbuki 1 saatmiş taze sağılmış 3 saatmış. Bişey olmus mudur bebeğime gerçi 2 aydır böyle yapıyorum.
Haber edersen gorusuruz tatlım antalyamall yok ama hangi avm yu kastettin acaba sen gelecegin zamanlarda ikeada acilmis olacak aantalyamizaBizde bogazda kizariklik yoktu.hapsuruk ve burun akintisi vardi sadece.
Aksilik olmazsa yuzde 90 geliriz. Gecen senede gelmistik cunku. Orada antalyamall muydu neydi favori bi avmiz var :)
inşallah hayalindeki olur cnmÇok evhamlanıp üstüne düşüp şımartmadan, ama ilgi ve sevgi dolu yerinde soğukkanlılık yapabileceğim bir davranış tarzı hayal ediyorum :) yemek tarifi gibi oldu, biraz ondan biraz bundan. Ama bu yabancı çocuklar bizimkiler gibi zırlak ağlamıyor, özenmiyor değilim. Şımartmamak lazım herhalde
Masallah ipek kızaAlın size İpek yine çok mutlu serisi
Gecmiş olsun kuzucugaKızlar ya Gökçe ateşlendi ablası hasta idi sanırım koruyamadik ya da üşüttuk bilmiyorum doktora gidicem mesainin başlamasını bekliyorum premature bebekler de ağır seyreder hastalıklar diyorlar Allah im önemli bişey olmaz insallah
ebebekte var cnm. ama uçuk rakamlar da gördüm. oğluma yerel oyuncakçılardan yada kırtasiyelerden alırdımBen niye doğru düzgün çıngırak ya da zıplayan köpeklerden bulamıyorum. Bu oyuncak işini beceremedim
Oo ikea en sevdigim :) gorusuruz tabiki :)Haber edersen gorusuruz tatlım antalyamall yok ama hangi avm yu kastettin acaba sen gelecegin zamanlarda ikeada acilmis olacak aantalyamiza
Yan yana fotoğraf atmışsın sanki eşinin koz versiyonu gibi geldi bana da :)Hamileyken hep eşime baktım eşime benzesin istedim
Bencede eşime benziyordu ta ki benim küçüklük fotolarıma kadar
Gözler mavi olunca herkes eşime benzetiyor ama cocuk direk benim küçüklüğüm
Aynen morarıyor ağlamaktan sinir krizi geçirir gibi o yüzden artkk kendileri bırakana kadar onların istediği olacsk gibi
Geçmiş olsun canım , nasıl oldu şimdi gitnissinizdir doktora .Kızlar ya Gökçe ateşlendi ablası hasta idi sanırım koruyamadik ya da üşüttuk bilmiyorum doktora gidicem mesainin başlamasını bekliyorum premature bebekler de ağır seyreder hastalıklar diyorlar Allah im önemli bişey olmaz insallah
Valla bize de annem buldu ulustan o da bozuldu oynayamıyo yavrum şuanBen niye doğru düzgün çıngırak ya da zıplayan köpeklerden bulamıyorum. Bu oyuncak işini beceremedim
Gittik cnm nezle olmuş dedi ciğerlerini dinledi kulağına boğazına baktı temiz dedi burun akıntısı ve hafif ateş vardı ateş geçti şimdi sadece burnunu açın öksürük falan başlarsa hemen getirin dedi umarım öksürük olmaz. Şimdilik ii gibi sadece uykuya dalmada problem var uzunca uyuyup bı dinlemedi sabah 6dan beriGeçmiş olsun canım , nasıl oldu şimdi gitnissinizdir doktora .
Elleri sağa sola gidiyo duruyo ondan sonra hemen geri dalıyo öyle ağlama bağırma değil zatenBen sallamıyorum benimki de sıçrıyor arada. Bebeklikte normal diye biliyorum,, 4.5. Aylarda geçmesi lazım. Sıçrayarak kendini bile uyandırıyor bazen :)
Hayaller Paris, gerçekler ... :) bilmiyorum artıkinşallah hayalindeki olur cnm
İnşallah emer... Zordur, ama hepsi imtihan, öyle düşün canım. Sabret.. Her kışın bir baharı vardır.Ya evet bişey olsa midesinde kusma vs olurdu hiç olmadı ama korktum şimdi öf ya ne var bu kadar ugrastircak iste em işte em demi...
Ben sallama çay gibi olanını kullandım süt tozu gibi olanını kullanmadım.hergun kahvaltıda çay niyetine içtim tadı güzel süt üretimini tetikledi.elimdekiler bitince daha almadımBu lactamilin anneler icin olan seyini kullanan varmi hanimablalar
Tadı çok güzel sahlep gibi ama ne zaman icsem bebeğim huzursuzlaniyor erteşi gün dikkat ettim.icindeti laktozu sindiremiyor sanırım süt fln içmiyorum çünkü ben dahaBu lactamilin anneler icin olan seyini kullanan varmi hanimablalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?