• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
@gsm_lee canim ben Birdilimkek Birdilimkek e o kadar katılıyorum ki. Çünkü aynı benim de öyle oldu. Her gün eşimi evden kovuyordum nerdeyse. O kadar sevmeme rağmen gözümde hiç değeri yoktu. Prezervatif alerji ve zorlama yaptı bende. İlişkiye giremiyorduk üstüne deli gibi aci cekiyordum. Sonra hap kullandim biraz bu durum geçince benim duygularım da geçti. Erkeklere diyoruz genel olarak ama yoksa ben de mi cinsel obje olarak görüyorum eşimi :skandal: çünkü iliski problemi çözülene kadar nefret boyutuna geldim. Dedim ya evden kovuyordum yan odaya gitse ağlamaktan uyuyamam halbuki. :işsiz:

Benimki de uykuda daha iyi iciyor canim. Bak bir de şunu söyleyeyim canlı canlı şahit oldum resmen mutluluktan aglayacaktim benim bebegim belki bir aydan çok oldu ilk defa beni bu sabah emip doyarak uyudu. Dün gece bir amca bebegimi okudu ve çok nazar var dedi. Bu sabah uyandigimizda goguslerim çok dolmustu esim bi dene belki emer dedi. Ve bebek sonuna kadar emip uykuya daldi. Masallah kendimi nazar edecem. Bakalim emmeye devam edecek mi yoksa tek seferlik bisey mi oldu. Sen hic okuttun mu bebegi belki faydasi olur senden emmeye baslar tekrar.
Gece uyurken Allah korusun diye okuyorum dualar ama nazarı hiç düşünmedim. Ben artık teklif bile etmiyorum bıraktı tamamen bide okuyum anneme okutturuyum belki benimkide emer

Birdilimkek Birdilimkek ruzgarcicek ruzgarcicek ben de Bursa sınırlarındayım. Sizin oralara baya uzak sayılır ama artık bebekle araba kullanabiliyorum buluşacak olursanız gelirim. nemesis nemesis sen ne zaman geldin annemlerin yanında mıydım acaba. Ya da belki tek çıkamadığım zamanlar olabilir. Hatirlamıyorum çay istedigini hem bizim ev Eskişehir tarafından giriste hemen gelemesem de dışarıya evde ikram ederdim.

Endiselenme canım bende hiç olmadım doğumdan beri doktorum normal dedi muayene de oldum kızım doğmadan önce bı düşük yapmıştım hiç adet görmeden hamile kaldim kızıma 2016 kasım dan beri ağız tadıyla regl olamadım catlicam tüm vücudum gergin.doktorum bir yıla kadar normal kabul ediyoruz dedi ama şüpheliysen mutlaka test yap

Amanıııınn. Canım hayırlısı olsun inşallah. Aklın kalmasın bi acile mi gitsen. Ben de hazır değilim. Hoş hiçbirimiz hazır olamayıski. Ben demi alsam bi test. Korktum şimdi

Çok zor bir durum :KK43: inş korktuğunuz gibi değildir

Herseyde var bi hayir.hele kan testi yapta oyle konusalim canimm.

Canım Allah ne verirse hayırlısını versin insallah değilsindir benimde en korktuğum srylerden biri budur ocak doğum yapan bı arkadaşim hamile sezeryana rağmen Aralık'ta da ikinci bebeği doğacak çok üzülüyor seni anlıyorum haber ver bize de mutlaka

Aldınız mı sonucu cnm

Dur hayırlısını düşünnn.. sakinn

Cnm noldu sonuç

Bende yasadim ayni sttessi hastanede buldum kendimi sonuc negatifti. Umarim seninde oyle olur.
kızlar olayın heyecanindan yazmayı unuttum kusura bakmayın ne olur Allah a şükür negatif çıktı o testler de yanlış mis demek ki silik çizgiler bariz çıktı çünkü ama çok korktum çok ağladım ya Rabbim olmayan isteyenlere nasıl etsin bizimkilere de sağlık sihhas versin inşallah off sabah sabah ekşınn çok yoruldum yaa

kızlar olayın heyecanindan yazmayı unuttum kusura bakmayın ne olur Allah a şükür negatif çıktı o testler de yanlış mis demek ki silik çizgiler bariz çıktı çünkü ama çok korktum çok ağladım ya Rabbim olmayan isteyenlere nasıl etsin bizimkilere de sağlık sihhas versin inşallah off sabah sabah ekşınn çok yoruldum yaa
Ben yazacaktım ama olayin sonuçlanmasını bekledim cunku zor bir durum. Pozitif olsa silinmezdi çizgiler canım bence. Benim ogluma yaptığım testin cizgileri hala duruyor 1 sene olacak nerdeyse silinmedi.

Pilatese 1 aydir gidiyorum sorun olmuyordu. Ama efsun iste hastalaninca 3 gece hic uyumadik. Surekli emmek istedim o yorgunlugun ustune birde efor harcayinca sistem coktu sanirim :/
Sağlık sağlık sağlık.... aman kızlar bebişlere elbette bakalım ama kendimizi de ihmal etmeyelim. Biz iyi sağlıklı kuvvetli olmazsak bebişlere de bakamayız

Birdilimkek Birdilimkek ruzgarcicek ruzgarcicek ben de Bursa sınırlarındayım. Sizin oralara baya uzak sayılır ama artık bebekle araba kullanabiliyorum buluşacak olursanız gelirim. nemesis nemesis sen ne zaman geldin annemlerin yanında mıydım acaba. Ya da belki tek çıkamadığım zamanlar olabilir. Hatirlamıyorum çay istedigini hem bizim ev Eskişehir tarafından giriste hemen gelemesem de dışarıya evde ikram ederdim.
Tamam bacım seni de aldık listeye :) sen bursaya gidersen de Birdilimkek Birdilimkek le buluşursunuz, ben zaman olarak bilmiyorum ne zaman fırsat olur. Anneler yalnız kalmasın :KK76:paylaşım iyidir :)

Ben yazacaktım ama olayin sonuçlanmasını bekledim cunku zor bir durum. Pozitif olsa silinmezdi çizgiler canım bence. Benim ogluma yaptığım testin cizgileri hala duruyor 1 sene olacak nerdeyse silinmedi.
benim bu kadar stres yapmamın sebebi diğer hamileliklerimde hep erken yapip silik çizgi çıkardı öyle ogrenirdim şimdi silik çıkınca yine aynı diye çok korktum

Tamam bacım seni de aldık listeye :) sen bursaya gidersen de Birdilimkek Birdilimkek le buluşursunuz, ben zaman olarak bilmiyorum ne zaman fırsat olur. Anneler yalnız kalmasın :KK76:paylaşım iyidir :)

Ben de evlenince geldim buraya iş arkadaşlarım var yakında sadece. Birkaç da üniversite arkadaşı ama evler uzak baya o yüzden pek görüşemiyoruz. Çalisirken sorun olmuyordu şimdi çok gözüme batıyor bu durum, sıkılıyorum.

benim bu kadar stres yapmamın sebebi diğer hamileliklerimde hep erken yapip silik çizgi çıkardı öyle ogrenirdim şimdi silik çıkınca yine aynı diye çok korktum

Hak veriyorum canim ben sana çünkü zor gerçekten. Bana da doktor 3 aylıkken kontrole gittim rahmime iyi toparlanmış diyeceğine "bebek de iyi maşallah" dedi aklım çıkmıştı. Dedim ya yorum yapmak bile zor o yüzden yazamadım. Allah isteyenlere versin.

Insallah canim merkeze gelirsen de beklerim evim de merkezde evime de gelebilirsin

Aksam yola cikin canim.onun uyku saatine denk getirin
Bakicaz bakalim. Artik bu macera olacak bize :)
Yazdim bak bunu :D esimin babasi kumlada ablasi bursa merkez niluferde. Sik sik geliyoruz.
O emzirme hormonlarindan oyle cikiyormus canim.
Kiz görmedim vallahi keske beni etiketleseydin ama bursada oldugumu biliyor muydun.. Çay ne ki sana iskender ismarlardim bursamizdan:KK70:

Ooo iskender :D besyol kebapcisina gidiyoruz biz hep. Favori mekanimiz. Bayramda gelecegiz muhtemelen yine haberlesiriz.

Back
X