- 3 Şubat 2011
- 124
- 7
- 37
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Hayırlı olsun tatlım :) Ben de doktor muayenesini dört gözle bekliyorum, haftaya gideceğiz bakalım.. Bu arada uçuğumla ikinci günüm, sızlıyor hafiften, patlamadı da, değişik..Benim de uçuğum çıktı ve geçti 4+1 hamileyim kızlar :) inşallah siz de güzel haberler alırsınız.
Hayırlı olsun tatlım :) Ben de doktor muayenesini dört gözle bekliyorum, haftaya gideceğiz bakalım.. Bu arada uçuğumla ikinci günüm, sızlıyor hafiften, patlamadı da, değişik..
Senin erken başlamış o zaman bulantıların hergün mü oluyor.. benim daha başlamadıBenim mide bulantısı ve uyku isteği çok fazla bugün ya hem iştahlıyım hem bulanıyorum
Oğlumda da erken başlamıştı canım her hamileliğim de böyle oluyor düşüklerden de tecrübe oldu adete 1 hafta kala bulantı kokulara hassasiyet başlıyor hemen anlıyorum test yapıyorum pozitifSenin erken başlamış o zaman bulantıların hergün mü oluyor.. benim daha başlamadı
Hayırlı olsun tatlım :) Ben de doktor muayenesini dört gözle bekliyorum, haftaya gideceğiz bakalım.. Bu arada uçuğumla ikinci günüm, sızlıyor hafiften, patlamadı
Herşey gönlünce olsun
Kıyamam.. zor oluyordur ama enazından iştahını engellememesi iyiOğlumda da erken başlamıştı canım her hamileliğim de böyle oluyor düşüklerden de tecrübe oldu adete 1 hafta kala bulantı kokulara hassasiyet başlıyor hemen anlıyorum test yapıyorum pozitif
Hergün oluyor canım bugün daha fazlaydı :/
Engellemiyor canım ya zaten çok yiyemiyorum ki sabah akşam yiyorum öğlen de 1 dilim kek ya da meyve hemen şişkinlik hissi oluyor :)Kıyamam.. zor oluyordur ama enazından iştahını engellememesi iyi
Benim ikinci çocuk olacak bir de 58 kiloyum oğluma hamile kaldığım kilodayım aynı ama işte vücut eskisi gibi sıkı değil çabuk göbeğim çıkacak gibi 2. Çocukta ekmeği kesicem artık gebelikte bebeğe kilo yapan şeyler yicem ilkinde ağzım yandı bunda üfleyerek :))benimde sanırım 2 gündür iştahım mı açıldı ne eyvah kilolar erkenden gelmese iyi:)
bende ekmegi ve pilavı filan kesmeyi düşünüyorum en fazla 15 kilo planım oda en fazla bakalım artık :) gönül ister hiç kilo almamak :) anne olmak zor iş ya :)Benim ikinci çocuk olacak bir de 58 kiloyum oğluma hamile kaldığım kilodayım aynı ama işte vücut eskisi gibi sıkı değil çabuk göbeğim çıkacak gibi 2. Çocukta ekmeği kesicem artık gebelikte bebeğe kilo yapan şeyler yicem ilkinde ağzım yandı bunda üfleyerek :))
Şişe de bilir canım bebek için vücut genişlemeye başlar şişkinlikler olur :) günde 3 bardak süt , 1 haşlama ya da pişmiş yumurta ve 1 kase yoğurt bol bol su , ana öğünlerde ekmeksiz yemekleri yiyebilirsin istediğin gibi en büyük tecrübem bu , sen değil , bebek kilo alır böyle beslenirsen :) bebeğe çok faydalı inanılmazya bide ben mi abartıyorum ne dir 2 gündür ellerim şiş gibi geliyo böyle bi tribe girdim :) yüzük filan sıkmaya basladı diyorum daha erken sanırım hormonlar beni ele geçirdi :)
önerin için çok saol canım uygulicam bu şekilde :) Allah hepimizin yardımcısı olsun :))Şişe de bilir canım bebek için vücut genişlemeye başlar şişkinlikler olur :) günde 3 bardak süt , 1 haşlama ya da pişmiş yumurta ve 1 kase yoğurt bol bol su , ana öğünlerde ekmeksiz yemekleri yiyebilirsin istediğin gibi en büyük tecrübem bu , sen değil , bebek kilo alır böyle beslenirsen :) bebeğe çok faydalı inanılmaz
Amin canıım inşallah :) Hayırlı gecelerönerin için çok saol canım uygulicam bu şekilde :) Allah hepimizin yardımcısı olsun :))
saol canım sanadaAmin canıım inşallah :) Hayırlı geceler
29.04 canım..Son adet tarihin ne zaman canım merak ettim benim erken döllenme acaba görünürmü
Benim son adetim 29.04 dü canım. Kan testi uapmadı dr.Y yalnizim35 canım ya baksana biz senle takvimde aynı yız ya benim doktor persembe bebegi gel görürüz dedi de seni haftaya cagırmıs ya sen ne zaman dı bat veyahut kan tahlilin neydi canım benim persembeye 27 binlerde olucak inşallah hesaplamalarıma göre:)
İcimi cok rahatlattin arkadasim cok saol ben kizimi cok kucagimda tasiyorum oyuzden olabilir diye dusunuyorum ama bu konuda da yapicak biseyim yok o da daha cok kucuk insallah bisey olmayacak ilaci icmemin sebebi birazdaha isimi garantiye almak
Allah razı olsun.Dr kesenin 2000_3000de görüleceğini söyledi.oğlumdan sonra 2 düşük yaşadıgım için tedirgin oldum.