Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Değerin kaç ki canım ? Benimki de bana yüksek geldi kendi hesabıma göre 7000 lerde olması gerekiyordu 2 katı artmış olarak düşünürsek ama 16400 kusur çıktı ben de şüphelenmedim değil :)
Kızlar adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı. Umudu kesmelimiyim ki daha erken mi acaba öğrenmek için yoksa adet mi olucam çok moralim bozuldu benim gibi olan varmı yada sonradan pozitifi gören?
Benimde kızım sürekli kucağımda şu anda. Hatta bir kaç ay önce bir düşük yaptım ama kızım hala kucağımda. bende kontrole gittikten
Çok sukur degerler iyi geldi hcg 1175 olmuş.progestronda gayet iyiymiş.dr ilaca ekstra ilaca ihtiyacım olmadıgını söyledi.salı günü kontrolüm var keseyi göreceğiz inşallah
İnşallah hiç bir şey olmaz, sağlıkla geçirirsin hamileliğini, bende kızımdan sonra bir düşük yaşadığım için yüreğim sürekli ağzımda. çok iyi anlıyorum seni : (
Benim ikinci çocuk olacak bir de 58 kiloyum oğluma hamile kaldığım kilodayım aynı ama işte vücut eskisi gibi sıkı değil çabuk göbeğim çıkacak gibi 2. Çocukta ekmeği kesicem artık gebelikte bebeğe kilo yapan şeyler yicem ilkinde ağzım yandı bunda üfleyerek :))
Belki gaz olabilir yani tam neresi olduğunu tespit edemediysen çünkü bende sabahları özellikle karnımdan kasığa bele doğru bi ağrı geçişi oluyor wcden sonra geçiyor biyerlerine bastırıp durma POWERHACK
:)normaldir bence