2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı. Umudu kesmelimiyim ki daha erken mi acaba öğrenmek için yoksa adet mi olucam çok moralim bozuldu benim gibi olan varmı yada sonradan pozitifi gören?

Benimde kızım sürekli kucağımda şu anda. Hatta bir kaç ay önce bir düşük yaptım :KK43: ama kızım hala kucağımda. bende kontrole gittikten

Çok sukur degerler iyi geldi hcg 1175 olmuş.progestronda gayet iyiymiş.dr ilaca ekstra ilaca ihtiyacım olmadıgını söyledi.salı günü kontrolüm var keseyi göreceğiz inşallah

İnşallah hiç bir şey olmaz, sağlıkla geçirirsin hamileliğini, bende kızımdan sonra bir düşük yaşadığım için yüreğim sürekli ağzımda. çok iyi anlıyorum seni : (

Kızlar midem yada kasıgım agrıyor yani karnımda agrı var mideme bastırıyorum agrıyor kasıgıma hafif dokunuyorum agrıyor sizdede oluyor mu ögle ?

Bat 17 haziran. Bakalım şubat 2018de bizde anne olabilcekmiyiz :)

2017 Nisan annesi olmak umuduyla başlamıştım çocuk yapma şeyine:) nisan mayıs haziran temmuz derken şubata kaldık :)

Allah kerim :KK66:
olsun canım Allah dan ümit kesilmez inşallah bu ay bize katılırsın allah herkesin gönlüne göre verir inşallah :)

Benim ikinci çocuk olacak bir de 58 kiloyum oğluma hamile kaldığım kilodayım aynı ama işte vücut eskisi gibi sıkı değil çabuk göbeğim çıkacak gibi 2. Çocukta ekmeği kesicem artık gebelikte bebeğe kilo yapan şeyler yicem ilkinde ağzım yandı bunda üfleyerek :))
Ben de kahvaltıdan başka öğünde ekmek yemiyorum kahvaltıda yedigimi de az tutmaya çalışıyorum 45 kiloyum ben de :)

Ya ne kadar zayıfsın canım doğumdan sonra hemen eski haline dönersin ben kilo almaya meyilli bir vücuda sahibim ama diyet yapınca veriyorum hemen :)
Ay ne güzel konuştun sen öyle hadi inşallah :)) diyet yapıp veremeyen de var enazından veriyorsun o da iyi bişey

Kızlar midem yada kasıgım agrıyor yani karnımda agrı var mideme bastırıyorum agrıyor kasıgıma hafif dokunuyorum agrıyor sizdede oluyor mu ögle ?
Belki gaz olabilir yani tam neresi olduğunu tespit edemediysen çünkü bende sabahları özellikle karnımdan kasığa bele doğru bi ağrı geçişi oluyor wcden sonra geçiyor biyerlerine bastırıp durma POWERHACK POWERHACK :)normaldir bence

Günaydın kızlar :)

Sabah kalktım oğlumun karnını doyurdum sonra tuvalet banyo yıkadım sağı solu topladım süpürge yaptım toz aldım hamilelik ara sıra enerjiklik veriyor :temizlik::KK48::KK71:
Bana da arada geliyor enerji :)) bugünde gelmesi lazım ama kıyafet dolabım karıştı düzenlemem lazım

X