2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sanırım içinizde en kötü belirtileri yaşayan benim.. Çok fena çarpıntım var. Midem çok bulanıyor kusmalar başladı. Kokulara çok hassasım bu yüzden bişi yiyemiyorum.. Açım anlayacağınız..
desene aynı kaderi paylasıyoruz 1 haftadır her aksam kusmalar fena yani bide millet 7.haftadan itibaren baslar diyor şimdiden böyleysek ilerki haftalarda ne oluruz Allah bilir:)

Kızlar bende dün öğrendim ama bugün oruca niyetlendim ama zorlandım baya çok halsizlik oldu, bir saat sonra doktorumla konuşacağım gidişat ile ilgili, hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Sizin doktorlarınız oruç ile ilgili bir şey söyledi mi tutmamanız konusunda ?
canım bence tutma çünkü bebeklerimiz ilk haftalar cok önemli biliyosun bol bol kalsiyum vs almamız ve bol su içmemiz gerekiyor:)

Y yalnizim35 canım ya baksana biz senle takvimde aynı yız ya benim doktor persembe bebegi gel görürüz dedi de seni haftaya cagırmıs ya sen ne zaman dı bat veyahut kan tahlilin neydi canım benim persembeye 27 binlerde olucak inşallah hesaplamalarıma göre:)

aynen ya okuyup okuyup gülüyorum yemin ederim:)ayrıca canım doktorun niye öle yaptı anlamadım bence doktorunu degistir saçmalık böyle yapması benimki 2.ye istemedi vajinal baktı sadece:)1700 olarak hesapladı sadece kabataslak
Evet ben de düşünüyorum cuma günü de gittiğimde beni tatmin etmezse değiştirebilirim.. yani istese görürdü çok rahat bebeği iyi mi yerinde mi vs diye aşırı temkinli davrandı sanırım

Evet ben de düşünüyorum cuma günü de gittiğimde beni tatmin etmezse değiştirebilirim.. yani istese görürdü çok rahat bebeği iyi mi yerinde mi vs diye aşırı temkinli davrandı sanırım
canım ben düşün perşembe gününe kalp atısları için gidicem 2 gün var bide sabah gidiyorum yani erken olsa çağırmazdı bide acaba ikizmi ya deger yüksek ya:)

canım ben düşün perşembe gününe kalp atısları için gidicem 2 gün var bide sabah gidiyorum yani erken olsa çağırmazdı bide acaba ikizmi ya deger yüksek ya:)
Değerin kaç ki canım ? Benimki de bana yüksek geldi kendi hesabıma göre 7000 lerde olması gerekiyordu 2 katı artmış olarak düşünürsek ama 16400 kusur çıktı ben de şüphelenmedim değil :)

desene aynı kaderi paylasıyoruz 1 haftadır her aksam kusmalar fena yani bide millet 7.haftadan itibaren baslar diyor şimdiden böyleysek ilerki haftalarda ne oluruz Allah bilir:)
Aklima gelen şöyle bir durum var kizlar, hem degerlerin yuksek olmasi kusma ve bulantilari tetikliyor sanki, hem de degerlerin yuksek olmasi ikiz gebelik olabilecegine mi isaret ediyor acaba ? :)

Canım benim 14.haftada biten bir hamileliğim var, onda hiç bir şey hissetmedim. Sanki midem bulanınca daha iyi olmakmış gibi saçma bir düşüncem var şimdi. O yüzden kaşınıyorum Hoppa
anlıyorum haklısın tabi bazen belirti yaşamak hamileliğin yolunda gittiğine dair bir işaret gibi geliyor bize.. ama sen içini ferah tut allaha bırak. hayırlısı ne ise öyle olsun..

Valla tecrübeme dayanarak söyleyecek olursam artarak devam ediyor pik yapıyor ve 12. Haftadan sonra azalmaya başlıyor.. Yalnız ben çok fenayım.. Ekmek bile yiyemiyorum..

X