- 10 Ocak 2014
- 884
- 557
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Bat 17 haziran. Bakalım şubat 2018de bizde anne olabilcekmiyiz :)
2017 Nisan annesi olmak umuduyla başlamıştım çocuk yapma şeyine:) nisan mayıs haziran temmuz derken şubata kaldık :)
Allah kerim
Bende ikiz diyenlerdenim : )) Hayırlısı tabiiDeğerin kaç ki canım ? Benimki de bana yüksek geldi kendi hesabıma göre 7000 lerde olması gerekiyordu 2 katı artmış olarak düşünürsek ama 16400 kusur çıktı ben de şüphelenmedim değil :)
Benimde kızım sürekli kucağımda şu anda. Hatta bir kaç ay önce bir düşük yaptımama kızım hala kucağımda. bende kontrole gittikten
Çok sukur degerler iyi geldi hcg 1175 olmuş.progestronda gayet iyiymiş.dr ilaca ekstra ilaca ihtiyacım olmadıgını söyledi.salı günü kontrolüm var keseyi göreceğiz inşallah
İnşallah hiç bir şey olmaz, sağlıkla geçirirsin hamileliğini, bende kızımdan sonra bir düşük yaşadığım için yüreğim sürekli ağzımda. çok iyi anlıyorum seni : (
anladım canım benimde 28 nisan neyse yarın bi gidim bakalım nolucakBenim son adetim 29.04 dü canım. Kan testi uapmadı dr.
olsun canım Allah dan ümit kesilmez inşallah bu ay bize katılırsın allah herkesin gönlüne göre verir inşallah :)Bat 17 haziran. Bakalım şubat 2018de bizde anne olabilcekmiyiz :)
2017 Nisan annesi olmak umuduyla başlamıştım çocuk yapma şeyine:) nisan mayıs haziran temmuz derken şubata kaldık :)
Allah kerim
Ben de kahvaltıdan başka öğünde ekmek yemiyorum kahvaltıda yedigimi de az tutmaya çalışıyorum 45 kiloyum ben de :)Benim ikinci çocuk olacak bir de 58 kiloyum oğluma hamile kaldığım kilodayım aynı ama işte vücut eskisi gibi sıkı değil çabuk göbeğim çıkacak gibi 2. Çocukta ekmeği kesicem artık gebelikte bebeğe kilo yapan şeyler yicem ilkinde ağzım yandı bunda üfleyerek :))
Hayırlısı amin :)Bende ikiz diyenlerdenim : )) Hayırlısı tabii
Valla benim agrılarım her yerde olabiliyor belimde kalçamda kasıklarım da karnımın üst kısımlarında yan karnım da :))Kızlar midem yada kasıgım agrıyor yani karnımda agrı var mideme bastırıyorum agrıyor kasıgıma hafif dokunuyorum agrıyor sizdede oluyor mu ögle ?
Geçti acıkmışım altım hep şiş kasık ortası sürekli gaz varmış gibi :) saglıkla görelim bebişleri de :)Valla benim agrılarım her yerde olabiliyor belimde kalçamda kasıklarım da karnımın üst kısımlarında yan karnım da :))
Benim de öyle ama suan en belirgin şişlik göğüslerimde bu sabah bi kalktım o kadar şiştiler ki dokununca acımaya başladıGeçti acıkmışım altım hep şiş kasık ortası sürekli gaz varmış gibi :) saglıkla görelim bebişleri de :)
Ya ne kadar zayıfsın canım doğumdan sonra hemen eski haline dönersin ben kilo almaya meyilli bir vücuda sahibim ama diyet yapınca veriyorum hemen :)Ben de kahvaltıdan başka öğünde ekmek yemiyorum kahvaltıda yedigimi de az tutmaya çalışıyorum 45 kiloyum ben de :)
Ay ne güzel konuştun sen öyle hadi inşallah :)) diyet yapıp veremeyen de var enazından veriyorsun o da iyi bişeyYa ne kadar zayıfsın canım doğumdan sonra hemen eski haline dönersin ben kilo almaya meyilli bir vücuda sahibim ama diyet yapınca veriyorum hemen :)
Gerçekler canım :) Yani buna şükür canım veriyorum olsun bebişlere değer. :)Ay ne güzel konuştun sen öyle hadi inşallah :)) diyet yapıp veremeyen de var enazından veriyorsun o da iyi bişey
Belki gaz olabilir yani tam neresi olduğunu tespit edemediysen çünkü bende sabahları özellikle karnımdan kasığa bele doğru bi ağrı geçişi oluyor wcden sonra geçiyor biyerlerine bastırıp durmaKızlar midem yada kasıgım agrıyor yani karnımda agrı var mideme bastırıyorum agrıyor kasıgıma hafif dokunuyorum agrıyor sizdede oluyor mu ögle ?
Bana da arada geliyor enerji :)) bugünde gelmesi lazım ama kıyafet dolabım karıştı düzenlemem lazımGünaydın kızlar :)
Sabah kalktım oğlumun karnını doyurdum sonra tuvalet banyo yıkadım sağı solu topladım süpürge yaptım toz aldım hamilelik ara sıra enerjiklik veriyor
Bnm de sürekli karışıyor 1 hafta durmuyorBana da arada geliyor enerji :)) bugünde gelmesi lazım ama kıyafet dolabım karıştı düzenlemem lazım
Aynen aynen evin dağınıklığı bile hep aynı şeyler :))Bnm de sürekli karışıyor 1 hafta durmuyorher hafta düzenlemek zorunda kalıyorum :))