- Konu Sahibi Homely_angel
Hepimiz inşallah amin canım :)Inşallah canim :) inşallah sen de saglicakla kucağına alirsin bebisini :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz inşallah amin canım :)Inşallah canim :) inşallah sen de saglicakla kucağına alirsin bebisini :)
Ben Cuma düşünüyorum kontrole gitmeyi canım gidince direkt göreyim istiyorumŞunat anneleri nerelerdesiniz? Herkes çok sessiz.. kendinizi nasıl hisseditorsunuz? Kontrole giden oldu mu? Benim kontrolum salı günü ama çok heyecanlıyım. Uyku dışında bir sıkıntım yok şükür.. sizler de durumlar nedir?
CNm benim doğum 3 şubat gözüküyor.dün doktora gittim.keseyi gördük.Kan tahlillerim yapıldı.Folio ve demir ilacı(bunu önceden de kullanıyordum.demir eksikliği anemim var) kullanıyorum.Doktor ilaçlara devam etmemi önerdi.Bir daha ki muayenem için 3 hafta sonra gelmemi istedi.O Zaman inşallah kalp atışlarını dinleyeceğiz.Bu arada kalp atışlarını duyunca yaklaşık 8 haftalıkken aile hekimimize kayıt yaptırmamız gerekiyormuş.Şunat anneleri nerelerdesiniz? Herkes çok sessiz.. kendinizi nasıl hisseditorsunuz? Kontrole giden oldu mu? Benim kontrolum salı günü ama çok heyecanlıyım. Uyku dışında bir sıkıntım yok şükür.. sizler de durumlar nedir?
Beta kaçken görmüş oldun canım ? :)CNm benim doğum 3 şubat gözüküyor.dün doktora gittim.keseyi gördük.Kan tahlillerim yapıldı.Folio ve demir ilacı(bunu önceden de kullanıyordum.demir eksikliği anemim var) kullanıyorum.Doktor ilaçlara devam etmemi önerdi.Bir daha ki muayenem için 3 hafta sonra gelmemi istedi.O Zaman inşallah kalp atışlarını dinleyeceğiz.Bu arada kalp atışlarını duyunca yaklaşık 8 haftalıkken aile hekimimize kayıt yaptırmamız gerekiyormuş.
Benim de öyle vallahi göğüs ucu agrım var birde hafif hafif arada regl sancısı gibi geliyor o da ayakta kalınca onun dışında ben de hiç hissetmıyorum hamile olduğumuGünaydın
Yeni gelen arkadaşlar, hayırlı olsun
Misafirlerim vardı giremedim buraya
Göğüslerimin sızısı dışında hiç belirtim yok, daha doktora da gitmedim , çoğunlukla hamile olduğumu unutarak geçiyor günler...
Eşim dışında bilen de olmadığından ondan başka hatırlatan da yok :)
6 haftayı doldurunca gidicem doktora
Beta kaçken görmüş oldun canım ? :)
Anladım canım çok teşekkür ederim ben de 5+5 ken gitmek istiyorum görürüm inşallah :)CNm Dünkü muayenemde kanda beta hcg tahlili yapmadı.geçen hafta bat günümden 1 gün sonra 161 di.Bİzim düşündüğümüz gibi beta yükselmiş mi diye bakmıyor.Direk ultrasonla bakıyor.
CNm benim doğum 3 şubat gözüküyor.dün doktora gittim.keseyi gördük.Kan tahlillerim yapıldı.Folio ve demir ilacı(bunu önceden de kullanıyordum.demir eksikliği anemim var) kullanıyorum.Doktor ilaçlara devam etmemi önerdi.Bir daha ki muayenem için 3 hafta sonra gelmemi istedi.O Zaman inşallah kalp atışlarını dinleyeceğiz.Bu arada kalp atışlarını duyunca yaklaşık 8 haftalıkken aile hekimimize kayıt yaptırmamız gerekiyormuş.
İnşallah görürsün CNmAnladım canım çok teşekkür ederim ben de 5+5 ken gitmek istiyorum görürüm inşallah :)
Amin CNm bat tan 7-8 gün sonra gördük keseyi.Göğüs acısı bende de var.(arasıra gelip gidiyor)ama akıntı gibi birşey yok.Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin Allah. Bat tarihinden kaç gün sonra görmüş oldunuz keseyi ? Benim gögüs uçlarım özellikle çok acıyor. Su gibi akıntı geliyor ara ara sizde var mı böyle bir şey ?
Benim de öyle vallahi göğüs ucu agrım var birde hafif hafif arada regl sancısı gibi geliyor o da ayakta kalınca onun dışında ben de hiç hissetmıyorum hamile olduğumu
Benim ki o kadar aşırı bir agrı değilde böyle üstüne uzanınca vs acıyor :) Allah'tan çok değil de zor olur o acıo gogus ucu agrisi bendede oldu cok fenaydi ama gecti cok sukur. hatta bi ara korktum bile diyebilirim : )