-
- Konu Sahibi Homely_angel
Benimde kizim 23 aylik emziriyorum bende. Cocuk druma sordum hicbir sakincasi yok emzirmenin. Sadece ishal yapabilir muhtemelen yapacaktir buda kilo kaybina neden olabilir. Oyuzden eskiler hep bebegi zehirler bebege yaramaz falan gbi sozler soyler
Bu benim üçüncü gebeliğim ilk ikisinde de 6+0 da gitmiştim doktora ve hem kese göründü hem kalp atışlarını duydum.. Şu an 5+1 deyim haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora.Kizlar merhaba benim son adet tarihim 26 nisan kese gözükmüyor 5+2 deyim gozukmedi sizin kecinci haftalarda gözüktü doktor dis gebelik olabilor dedi
Önümüzdeki hafta kan testi yaptırabilirsin testte çıktıysa kan da kesin çıkar hamileysen bu kadar erken test yapsaydım kan içinde beklemezdim fazla ben olsam... ben de bata 2 gün kala yapmıştım testi :)Ben de aranıza katılmak istiyorum
Evliliğimizde 5. yıla giriyoruz Eylül ayında. Daha önce Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim3 gün önce gebelik testi yaptım ve net bir şekilde ikinci çizgi gözüktü. SAT 9 Mayıstı. BAT 8 veya 9 Haziran. Çok heyecanlıyım ve bir o kadar da korkuyorum ya yine kimyasal gebelikle sonuçlanırsa diye. Bat geçtikten sonra kan tahlili yaptırmak istiyorum. Hayırlısıysa sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere. Şu anda 3+4 hamile olduğumu söylüyor Baby Center uygulaması. Ama kan tahlilindeki BHCG değerini görmeden heveslenmek istemiyorum. Beni anlayacağınızı düşünerek sizinle paylaşmak istedim. İnşallah hayırlı güzel haberleri de paylaşırım
Önümüzdeki hafta kan testi yaptırabilirsin testte çıktıysa kan da kesin çıkar hamileysen bu kadar erken test yapsaydım kan içinde beklemezdim fazla ben olsam... ben de bata 2 gün kala yapmıştım testi :)
Amin darısı basına :) evet çok iyi hatırlıyorum cunku tam 1 hafta önceydi daha çok Yen'i benimde.. 243 çıktı benim değerimAllah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin size de inşallah. Bat'a iki gün kala kan testinde beta hcg kaç çıkmıştı hatırlıyor musun?
Cnm regle kaç gün kala idrar testi yaptın bn 6 gün vardı sabah idrar testi yaptın onda gölge belirince kan testi yaptirdim kan da 7.2 cikti şu anda baya 3 gün var ne zaman gitsem doktora acaba bnmki erken döllenmemievet canım idrarda gördüm büyük ihtimallede yumurtlamamın 9 yada 10.günü çünkü bata 1 gün kala yani döngüm de 24 günde bir düşün bugun daha yeni gördüm keseyi 4+6 yım ve baya erken ögrendim 21 mayısda :) ayrıca batı 3 gün geçince tahlil yaptı doktor 197,4 çıktı :) bugunde direk vajinalden baktı degerim 1700 lerde
Bnimde sat 9 Mayıs :)) doğum zamanları aynı olur inşallah bende senin gibi Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim ama şimdi belirtiler daha fazla sanki Rabbimize emanet bebeklerimz bu sefer bizimle olacaklar meleklerimiz inşallah iyi dusunelim iyi olsun cnmBen de aranıza katılmak istiyorum
Evliliğimizde 5. yıla giriyoruz Eylül ayında. Daha önce Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim3 gün önce gebelik testi yaptım ve net bir şekilde ikinci çizgi gözüktü. SAT 9 Mayıstı. BAT 8 veya 9 Haziran. Çok heyecanlıyım ve bir o kadar da korkuyorum ya yine kimyasal gebelikle sonuçlanırsa diye. Bat geçtikten sonra kan tahlili yaptırmak istiyorum. Hayırlısıysa sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere. Şu anda 3+4 hamile olduğumu söylüyor Baby Center uygulaması. Ama kan tahlilindeki BHCG değerini görmeden heveslenmek istemiyorum. Beni anlayacağınızı düşünerek sizinle paylaşmak istedim. İnşallah hayırlı güzel haberleri de paylaşırım
Birde aynı gün ogrenmisz hamileligimizi :) tesadüfe bakBen de aranıza katılmak istiyorum
He bir de aynı gün
Birde aynı gün ogrenmisz hamileligimizi :) tesadüfe bak
Hayirli olsun:) nasil olur kova bebegi biraz anlatsana :))Selamlar arkadaşlar. 4 yaşında oğlum var. Bugün testle ikinci hamileliğimi öğrendim. Rabbim isteyen arkadaşlarada nasip etsin sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah. Sat 1 mayıs. Daha önce de 2013 şubat annesiydim
Ay ne güzel tebrikler.. abisiyle aynı zamanlarda doğacak o zaman :)Selamlar arkadaşlar. 4 yaşında oğlum var. Bugün testle ikinci hamileliğimi öğrendim. Rabbim isteyen arkadaşlarada nasip etsin sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah. Sat 1 mayıs. Daha önce de 2013 şubat annesiydim
Merhaba bnm sat da 1 Mayıs , 2 yaşına girecek bir oğlum var 5. Haftamın içindeyim :)) Aynı satımızSelamlar arkadaşlar. 4 yaşında oğlum var. Bugün testle ikinci hamileliğimi öğrendim. Rabbim isteyen arkadaşlarada nasip etsin sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah. Sat 1 mayıs. Daha önce de 2013 şubat annesiydim
Selamlar arkadaşlar. 4 yaşında oğlum var. Bugün testle ikinci hamileliğimi öğrendim. Rabbim isteyen arkadaşlarada nasip etsin sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah. Sat 1 mayıs. Daha önce de 2013 şubat annesiydim
Benim de 21 aylik oglum var, insallah ben de hamileyimdir :) hayirlisiyla tabii...Allah bağışlasın hepsini...Merhabalar bnm de sat 1 Mayıs 20 aylık oğlum var :)
Şuan da 5. Haftamın içindeyim inşallah sağlıkla ilerler daha önce çok düşüğüm oldu da
İnşallah hamilesindir canım hayırlısıyla :) ikisi beraber büyürler :)Benim de 21 aylik oglum var, insallah ben de hamileyimdir :) hayirlisiyla tabii...Allah bağışlasın hepsini...
Inşallah canim :) inşallah sen de saglicakla kucağına alirsin bebisini :)İnşallah hamilesindir canım hayırlısıyla :) ikisi beraber büyürler :)