2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı günler şubat anneleri hepinizi tebri ediyorum.Benimde 23 mayısta transferim oldu yarın test günüm Rabbim pozitifi görmemi nasip ederse bende burda olucam.Baya kasık ağırlarım oldu önceki güne kadar tuhaf bir şekilde şu an hiçbirşey hissetmiyorum bu beni korkutuyor

Benimde kizim 23 aylik emziriyorum bende. Cocuk druma sordum hicbir sakincasi yok emzirmenin. Sadece ishal yapabilir muhtemelen yapacaktir buda kilo kaybina neden olabilir. Oyuzden eskiler hep bebegi zehirler bebege yaramaz falan gbi sozler soyler

Teşekkürler yanıt için,içime su serpildi.Kızımda kabızlık var zaten azcık ishalin zararı olacagını sanmıyorum

Kizlar merhaba benim son adet tarihim 26 nisan kese gözükmüyor 5+2 deyim gozukmedi sizin kecinci haftalarda gözüktü doktor dis gebelik olabilor dedi
Bu benim üçüncü gebeliğim ilk ikisinde de 6+0 da gitmiştim doktora ve hem kese göründü hem kalp atışlarını duydum.. Şu an 5+1 deyim haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora.

Ben de aranıza katılmak istiyorum

Evliliğimizde 5. yıla giriyoruz Eylül ayında. Daha önce Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim 3 gün önce gebelik testi yaptım ve net bir şekilde ikinci çizgi gözüktü. SAT 9 Mayıstı. BAT 8 veya 9 Haziran. Çok heyecanlıyım ve bir o kadar da korkuyorum ya yine kimyasal gebelikle sonuçlanırsa diye. Bat geçtikten sonra kan tahlili yaptırmak istiyorum. Hayırlısıysa sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere. Şu anda 3+4 hamile olduğumu söylüyor Baby Center uygulaması. Ama kan tahlilindeki BHCG değerini görmeden heveslenmek istemiyorum. Beni anlayacağınızı düşünerek sizinle paylaşmak istedim. İnşallah hayırlı güzel haberleri de paylaşırım

Önümüzdeki hafta kan testi yaptırabilirsin testte çıktıysa kan da kesin çıkar hamileysen bu kadar erken test yapsaydım kan içinde beklemezdim fazla ben olsam... ben de bata 2 gün kala yapmıştım testi :)

Önümüzdeki hafta kan testi yaptırabilirsin testte çıktıysa kan da kesin çıkar hamileysen bu kadar erken test yapsaydım kan içinde beklemezdim fazla ben olsam... ben de bata 2 gün kala yapmıştım testi :)

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin size de inşallah. Bat'a iki gün kala kan testinde beta hcg kaç çıkmıştı hatırlıyor musun?

Cnm regle kaç gün kala idrar testi yaptın bn 6 gün vardı sabah idrar testi yaptın onda gölge belirince kan testi yaptirdim kan da 7.2 cikti şu anda baya 3 gün var ne zaman gitsem doktora acaba bnmki erken döllenmemi

Bnimde sat 9 Mayıs :)) doğum zamanları aynı olur inşallah bende senin gibi Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim ama şimdi belirtiler daha fazla sanki Rabbimize emanet bebeklerimz bu sefer bizimle olacaklar meleklerimiz inşallah iyi dusunelim iyi olsun cnm

He bir de aynı gün
Birde aynı gün ogrenmisz hamileligimizi :) tesadüfe bak

Hayirli olsun:) nasil olur kova bebegi biraz anlatsana :))

Ay ne güzel tebrikler.. abisiyle aynı zamanlarda doğacak o zaman :)

Merhaba bnm sat da 1 Mayıs , 2 yaşına girecek bir oğlum var 5. Haftamın içindeyim :)) Aynı satımız

Merhabalar bnm de sat 1 Mayıs 20 aylık oğlum var :)

Şuan da 5. Haftamın içindeyim inşallah sağlıkla ilerler daha önce çok düşüğüm oldu da

Selam.tesadufun bu kadari 2013 mayis annesiyim 4 yasinda bir olum var.1 mayis son adetimdi.4+5 gunluk hamileyim.

Merhabalar bnm de sat 1 Mayıs 20 aylık oğlum var :)

Şuan da 5. Haftamın içindeyim inşallah sağlıkla ilerler daha önce çok düşüğüm oldu da
Benim de 21 aylik oglum var, insallah ben de hamileyimdir :) hayirlisiyla tabii...Allah bağışlasın hepsini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…