- 26 Haziran 2007
- 271
- 69
- Konu Sahibi Homely_angel
4+2 ile aranızdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahh canım aramıza bekliyoruz en kısa zamanda inşallah:)Ben de bu ay testlerimin pozitif çıkmasını umuyorum.. Hep birlikte sorunsuz bir gebelik geçiririz inşallah. Güzel haberler almam için içten bir dua sizden ricam
inşallah canım:)Bende burada olmaya hazirimmmmm insqllah aranizda olacagimm
hoşgeldinnnn:)4+2 ile aranızdayım
inşallahh canım aramıza bekliyoruz en kısa zamanda inşallah:)
Aaa aynıyız :)4+2 ile aranızdayım
Hoşbuldukhoşgeldinnnn:)
Sen idrarda mı anladın yoksa kan tahlili mi canım. Bende bugün idrar testi yaptım. İkinci gölge çizgi belirdi. Geç döllenme olabilir dediler arkadaşlar ama.. 23.gün yumurta çatladı ve bugün 34.günüm. Inşallah vardır banada duâ edin. Aranıza katılmak istiyorum canım. Hepinizin hamileliği hayırlı olsun inşallah.inşallah canım:)
Şimdilik iyiyimbulantısı baslayanlar oldumu dünden beri ölüyorum mide bulantımdan gece zor uyudum özellikle sabahları kötü oluyor sizlerde nasıl durumlar paylaşalım:)
evet canım idrarda gördüm büyük ihtimallede yumurtlamamın 9 yada 10.günü çünkü bata 1 gün kala yani döngüm de 24 günde bir düşün bugun daha yeni gördüm keseyi 4+6 yım ve baya erken ögrendim 21 mayısda :) ayrıca batı 3 gün geçince tahlil yaptı doktor 197,4 çıktı :) bugunde direk vajinalden baktı degerim 1700 lerdeSen idrarda mı anladın yoksa kan tahlili mi canım. Bende bugün idrar testi yaptım. İkinci gölge çizgi belirdi. Geç döllenme olabilir dediler arkadaşlar ama.. 23.gün yumurta çatladı ve bugün 34.günüm. Inşallah vardır banada duâ edin. Aranıza katılmak istiyorum canım. Hepinizin hamileliği hayırlı olsun inşallah.
Gözün aydın canım ben bir belirsizlik yaşıyorum ki sorma gitsin. Dua et canım bana.evet canım idrarda gördüm büyük ihtimallede yumurtlamamın 9 yada 10.günü çünkü bata 1 gün kala yani döngüm de 24 günde bir düşün bugun daha yeni gördüm keseyi 4+6 yım ve baya erken ögrendim 21 mayısda :) ayrıca batı 3 gün geçince tahlil yaptı doktor 197,4 çıktı :) bugunde direk vajinalden baktı degerim 1700 lerde
Karından görünmedimievet canım idrarda gördüm büyük ihtimallede yumurtlamamın 9 yada 10.günü çünkü bata 1 gün kala yani döngüm de 24 günde bir düşün bugun daha yeni gördüm keseyi 4+6 yım ve baya erken ögrendim 21 mayısda :) ayrıca batı 3 gün geçince tahlil yaptı doktor 197,4 çıktı :) bugunde direk vajinalden baktı degerim 1700 lerde
Benimde kizim 23 aylik emziriyorum bende. Cocuk druma sordum hicbir sakincasi yok emzirmenin. Sadece ishal yapabilir muhtemelen yapacaktir buda kilo kaybina neden olabilir. Oyuzden eskiler hep bebegi zehirler bebege yaramaz falan gbi sozler soylerMerhabalar arkadaşlar,bende 4+4 ile şubat annesi oluyorum,15.5 aylık bir de kızım var yaşları yakın olsun istiyorduk çok şükür oldu da.Dileyen herkese Allah nasip eder inşaallah.Be şuan hala emziriyorum,birçok kaynaktan emzirmeye devam etmemin bir sakıncası olmadığını okudum,sizlerin bir bilgisi var mı bu konuda,bir üç ay daha devam etmek istiyorum çünkü.
Gözün aydın canım ben bir belirsizlik yaşıyorum ki sorma gitsin. Dua et canım bana.
Inşallah canım. Umudumuzu yitirmeyelim. Herşeyin hayırlısı inşallah kuzum..İnşallah bu ay bana da nasip olur ablacım.
Baş sayfada umudum yok dedim ama,
umut her zaman var..
Rabbim "ol" der olur. . .