- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
-
- Konu Sahibi Homely_angel
bence bunlar normal aynı belirtiler bendede var canım mide bulantın filan nasıl ayrıca cumartesi çagırmasının nedeni keseyide görmek içindir bende dün testi tekrarlıcaktım ama sonradan vazgectim burdaki yorumları okuyunca ama bence gerek yok sonucta regl olmadık ve test sonucumuza göre gebeyiz:)))bu yüzden relaks olmamız gerekiyor birbirimizi motive ede ede bitcek bu 8 ay:))))Doktoruma telefon edip tahlil sonucunu söyledim.O da cmts gel dedi.Kanamam yok.Belki biraz belim ağrıyor.(işyerinde sabit oturarak çalışıyorum).göüğsüm şiş ve ağrıyor.öff kendimi çok dinlemeye başladım galiba.
Cnm mide bulantım yok.Ben de akşam iş çıkışı tahlil yaptırıyım dedim ama vazgeçtim.Saol motiven için :)bence bunlar normal aynı belirtiler bendede var canım mide bulantın filan nasıl ayrıca cumartesi çagırmasının nedeni keseyide görmek içindir bende dün testi tekrarlıcaktım ama sonradan vazgectim burdaki yorumları okuyunca ama bence gerek yok sonucta regl olmadık ve test sonucumuza göre gebeyiz:)))bu yüzden relaks olmamız gerekiyor birbirimizi motive ede ede bitcek bu 8 ay:))))
Tabi canım Allah sağlık versin yeter ki.. cümlemize inşaallahSağlıklı olsun bakılır büyütülür
Hiç sıkıntı etme
Büyürler bıcır bıcır sizde bi kenardan izlersiniz mutlu mutlu bunlar ne ara büyüdü diye
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin
Hayırlı olsun canım peki bat tarihin ne kadar gecti üstünden hemen kese gözükmüş maşallah:)cevaplarsan sevinirim bende keseyi görmek için gün sayıyorum da:)Ben bugün gittim dr keseyi gördü, rahimde gebelik için hazır kalınlaşmış dedi ama bebeği haftaya görürürz dedi. Bu arada kan testi yapmadı idrarda cıkması yeterli dedi. Ama yurtdısındayım prosedür farklı olabilir..
Canım teşekkür ederim. Ben en son 29.04 adet olmuştum ama adetlerim erken oluyr 26-27 günde falan. Ama keseyi de çok küçük gördü daha erken dedi. Haftaya inş daha net görürüz..Hayırlı olsun canım peki bat tarihin ne kadar gecti üstünden hemen kese gözükmüş maşallah:)cevaplarsan sevinirim bende keseyi görmek için gün sayıyorum da:)
anladım canım ama olsun haftaya inşallah kalp atıslarınıda duyarsın bende 28 nisan da oldum ve 24 günde bi oluyorum o zaman yarın gidim inşallah kesemiz gözükür bizimde sonrada kalp atıslarını duyarız inşallah:)))Canım teşekkür ederim. Ben en son 29.04 adet olmuştum ama adetlerim erken oluyr 26-27 günde falan. Ama keseyi de çok küçük gördü daha erken dedi. Haftaya inş daha net görürüz..
Teşekkür ederim cnm inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarımmmKara-deniz canım maşallah degerin günün gelmemesine göre bence çok iyi :)
bulantısı baslayanlar oldumu dünden beri ölüyorum mide bulantımdan gece zor uyudum özellikle sabahları kötü oluyor sizlerde nasıl durumlar paylaşalım:)
canım ben 4+5 im şuanda ama bi haftadır bulanıyodu hafif ama 2 gündür fenayımSen hamileliğin kaçıncı haftasındasın şuan ben 4. Haftanın içindeyim daha bulantım başlamadı
Hmm doktora ne zaman gideceksin gittiğinde bi sor ben bulantı için dana erken aşırı olurSa doktorunuza danışın diye bişey okudum da gerçi herkesin bünyesi de farklı sonuçta senin erken başlamış olabilircanım ben 4+5 im şuanda ama bi haftadır bulanıyodu hafif ama 2 gündür fenayım
Merhaba ben de aranıza katılabilirim. Adetim 2 gün gecikti. Dün evde test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Yarın bir daha yapıcam. Doktora gitmek için beklemeyi düşünüyorum ben de. Bır şey sorucam oruç tutuyor musunuz? Kesin olsa tutmucam ama daha erken diye bırakmadım bir zararı var mıdır acaba?
Ben de bu ay testlerimin pozitif çıkmasını umuyorum.. Hep birlikte sorunsuz bir gebelik geçiririz inşallah. Güzel haberler almam için içten bir dua sizden ricam
hadi insallah hayirli ve guzel haberlerle gelirsin : )