2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bakim cantasi ben de karar veremedim daha. Besik Park yatak kullanacaz. Bebek bezi sleepy kullancam ama henuz tavsiye edemiyorum sirf turk mali oldugu icin tercih ettim kullanip gorecez inşallah nasil oldugunu:) islak mendil ilk basta kesinlikle uni baby yenidogan. Sampuan krem camasir detejani vs de naturalive icerigine cok guveniyorum. Iceriklerine bakip karar verebilirsin mesela sampuanda sls parapen parfum vs olmamali bu yuzden kesinlikle dalin den uzak dur canim

Ben normal bir sırt çantası kullanacağım, özellikli olması gerek diye düşünmüyorum
Anne yanı aldım 6-7 aylık süre için, yatarken daha rahat eseceğimi düşündüğümden
Bez olarak premium care deneyeceğim, ıslak mendil olarak karar vermedim.
Şampuan da urtekram aldım temiz içeriğinden dolayı

Benim bebek arabasinin icinde yandan asmali canta var zaten ek olarak normal siyah bir sirt cantasi aldim. Cantanin icinde kullanmak icin annem keseler diktirecek. Keselerin ustune bebek ismi falan islemisler cok hosuma gitti. Besik olarak ben uygun fiyata tanidiktan buldum diye mamas&papas tahta besik aldim ama chicco next2me en iyisi diyorlar. Islak mendil unibaby. Sampuan yag vs. Mustela alicam. Deterjan olarak kv tavsiyesi olan :) Haci Sakir Bebek icin toz olai alicam.

Kızlar selam
Daha önce şu kaşıntıyla ilgili bana biriniz yazmıştınız testleri söylemiştiniz kimdi hatırlayamadım.karaciğer enzimleri ve bilirubin bakıldı yeterli dimi onu sorucaktım .sanırım ondada bunlara bakılmıştı cevap yazarsa çok sevinirim.

Kızlar kursum vardı bugün okuldan geldim kahverengi lekelenmem olmuş moralim çok bozuk acile geldik bir şey yapamayız diyorlar dün de olmuştu ben anlamadım salak gibi doktorumu aradım proloton deport iğne vurdur dedi cleaxane bugün vurma dedi yatıp dinlenmen lazım dedi iğneyi bekliyorum şuan

Bakım çantasın aldım yandan takılanlardan çok kullanmadım lcw normal deri içi geniş şık bir deri sırt çantası aldım hem kıyafetlerimle güzel oldu hem de bebişin eşyaları sığdı :)
Beşik konusu evde ki boş alanına bağlı canım :)
Şampuan krem ıslak mendil de komple üni baby kullandım pişik kremi de johson baby kullandım oğlum hiç pişik nedir bilmez hala :)

Bendim canım yeterli evet sonuçları aldın mi

Niye oldu ki canım ya ilginç bu hafta da yani plesanta normal miydi senin

Selam kızlar ben günlük hayatta kullanabilecegim rahat bir canta ariyordum disaridan cok da bakim cantasi oldugu belli olmasın çünkü bebekle beraberken kol çantası kullanabilecegimi sanmıyorum cuzdanimi falan da koyarım içine bu model hosuma gitti yorumlari da hep okudum olumsuz yok cok begeniliyor sizce nasil?

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-22-12-35-25.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 115
  • Screenshot_2017-10-22-12-35-51.webp
    12 KB · Görüntüleme: 93
Aaa cok gecmis olsun neden oldu acaba, senin plesenta asagidamiydi?

O bendede var. Göbeğim yere düşecek gibi oluyor. Oğlumda pek hatırlamıyorum böyle olduğumu

Niye oldu ki canım ya ilginç bu hafta da yani plesanta normal miydi senin
Aaa cok gecmis olsun neden oldu acaba, senin plesenta asagidamiydi?
Teşekkür ederim kızlar. Daha salı günü ayrıntılı ya girdim her şey normaldi plesanta hep normal baştan beri ilk defa oldu böyle bir şey sanırım aşırı derecede ayakta kaldım ve yoruldum okul vardı her gün okuldan sonra seminer vardı 2 bucuk saat yemek yap evi topla kendime çok yüklendim pazar günü kimse de yok ultrasona bile bakmadılar acilde.

Dalini bende kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Yorgunluktandır canım belki dinlen biraz dikkat et yarında doktoruna git mutlaka.bebeği hissediyorsan zaten sıkıntı olmaz merak etme.bazen yer açarkende öyle olurmuş dönerken falan benim eltime olmuştu.

Yorgunluktandır canım belki dinlen biraz dikkat et yarında doktoruna git mutlaka.bebeği hissediyorsan zaten sıkıntı olmaz merak etme.bazen yer açarkende öyle olurmuş dönerken falan benim eltime olmuştu.
Inşallah öyledir canım teşekkür ederim evet hareket ediyor çok şükür inşallah bir şey olmaz

Canım çok geçmiş olsun , benim okuduğum kadarıyla bu dönemde bebek birden daha hızlı büyümeye başlıyor ve diğer organlara çok baskı ve zorluk yapıyor , hele birde ayakta geçiriyorsan kahverengi lekelenme gibi birçok vücudun verdiği uyarı olabiliyor. İnşallah hiç birşey yoktur sadece bebişin annesine ''anne çok yorulma dinlen '' demek istiyor .

Ben normal sirt cantalarina bakiyorum cok klasik yada spor olmicak birseyler bulurum diye dusunuyorum.Besik prego lotus anne yani aldim ilk 6 ay icin. Çevremdekiler bebek bezi prima premium care islak mendil uni baby onerdi ondan alicam.bebek şampuani kremi vsde ablam musteladan cok memnun kaldi hala kullaniyor bende musteladan alicam.Sebamed kesinlikle onermiyor ablam cocugun gozunu yakiyormus

İlgilenmiyorlar maalesef acilde pek bence bir sorun yoktur canım ama haftaiçi doktoruna görün içim rahat etsin dersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…