2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kız arada 210 gram var :)) hemen şekere niye baglama canim bebegin genetik olarak iri de olabilir
Şekerim yüksek cikinca internetten arastrma yaptim ordeki yazilanlar korkutmustu ama bi yandan doğru söylüyorsun evet genetik olabilir canm :)))

Şekerim yüksek cikinca internetten arastrma yaptim ordeki yazilanlar korkutmustu ama bi yandan doğru söylüyorsun evet genetik olabilir canm :)))
Bundan sonra kilo dengeleri cok degisebilir canim artık hızlı kilo alma dönemine giriyoruz.. Rabbim saglikla kucaginjza2 almayi nasip etsin her gün bir konuyu takiyoruz kafaya:))

Bundan sonra kilo dengeleri cok degisebilir canim artık hızlı kilo alma dönemine giriyoruz.. Rabbim saglikla kucaginjza2 almayi nasip etsin her gün bir konuyu takiyoruz kafaya:))
Aynen canm ya tam paronayakligi biraktim artk rahatim derken bu şeker cikti karsima ama genede cok şükür diyetle bas edilir bsymis bugunden diyete basladim insallah bu gunleride sorunsuz saglikli şekilde atlatiriz

Diyet listeni atar mıısn peki:)
Canm daha diyetisyene gitmedim pazartesi gidicem doktorumu tavsiyesiyle kahvaltida peynir zeytin tam bugday ekmegi yesillik ara ogun meyve salata oglen corba et veya tavuk salata ara ogun meyve yada salata badem aksamda sebzeli yemk corba pazartesine kadar boyle devam et sonrada diyetisyen listesine gore diyete devam edersin dedi pazrtesi gunu atarim listeyi

Hayırlı olsun bebenin odası

Montessori yatağında mı karar kıldınız?

Maşallah bebegine cnm hiç korkma kızımda bu haftalar 1100 dü doktor seker mi var acaba dedi seker cıkmadı siz gibi iri bebek bişi yok demişti :)

Kızlar tavuğu nerden alıyorsunuz, ist da yaşıyorum malum Her yere güvenli bulmuyor şu ana kadar tükettiğim tavuk sayısı neredeyse sıfır.Ama artık canım çok tavuk istemeye başladı o yüzden alıp yemek istiyorum siz nerede oradan alıyorsunuz acaba

Anne yanı isteyenler bunu düşünebilirler ,hburadanın başka bir indirim döneminde aldık bundan ve malzeme olarak da iyi, chiccoya çok benziyor zaten

Eklentiler

• IMG_4098.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 93
Hafif kullanışlı travel sistem araba arayanlara öneririm, oturma ünitesiyle birlikte katlanıyor

Eklentiler

• IMG_4099.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 117
Bebek bakım çantası önerileriniz neler arkadaşlar? Anne yanı mı yoksa bu ahşap tarzı beşiklerden mi tavsiye edersiniz? Bebek bezi ve ıslak mendilde hangi ürünleri tavsiye edersiniz? Son sorum krem yağ şampuan hangi marka öneriyorsunuz? Şimdiden teşekkürler cevaplar için

Ben sırt çantası aldım cnm ali expresten.
Hem anne yanı hem ahşap beşik aldım
Bebek bezi prima nolur ne olmaz diye 1 paket yenidoğan
Islak mendil uni bayb
Şampuan daha almadım kızımda dalin kullanmıştım

pinar39 heeey nerelerdesin canım çıkmıyor sesin hiö iyimisin
Ay canım iyiyiz bayadır girmiyordum girdiğimde de konu epey bir ilerlemiş yetişemedim cok şükür bir yaramazlık yok canım ayrıntılı ultrason olayını rahat bir şekilde atlattık hiçbir sorun yok muş şimdi salı günü normal doktor kontrolüm var ayrıntılı da da kız olduğu kesinleşti bizde böyle işte cnm sen nasılsın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…