2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin cnm hepimizin inş ben daha cinsiyeti ögrenemedim tam düşün hazırlıkta yapmadım.
İlk önce onu ögreniyim de 11 haftalıkken kıza benziyor dendi sonra hep yan durdu hiç göstermedi
Aaa hala ofrenemedinmi canm gostermiyorsa buyuk ihtimal kizdir cunku bnm görümceminde ilk hamileliginde 6 aya kadar gostermedi ama doktor bnce kiz cunku erkek olursa gostermezsede cinsel organi biraz olsada gorunuyo ama senin bebeginde hic bisy gorunmuyo bu kesin kiz dedi evet kızmış insallah birdahaki konturolunda ogrenirsin cok utangacmis senin yavrucun annesi

Doğrudur tabi canım bnm kini rahat görüyoruz o zaman bnm ki aşağı da önde olması başkadır demek ki erken doğum riski kanama riskim olduğunu söyledi bana

Doktorlar tahmin bile yapamam diyor düşün okadar kapalı ki bacaklarıyla kapatmış yan duruyordu degiştirmiştir inş pozisyonu gerçi tekmeleri gögüs altımda atıyor artık degişti muhtemelen en som kasıgıma atıyordu evet ablası cok utangaç saklıyor kendini sürpriz bebek diyor herkez ona gercektende pko varken sürpriz oldh bize

Kızlar slm bende özellikle akşamları sol kalçamda ağrı oluyor, sizde de olan var mı ? Hamilelikte bazen oluyomuş diye duydum , bunu 1 ay önce doktoruma da söyledim ama pek sallamadı ne yazıkki, artarsa fizikçiye gidersin falan dedi , sanki hamilelikle alakası yokmuş gibi , ama sanki vitamin eksikliği falan diye duymuştum.

Ya kızlar ayin 30 una dr randevu alacaktım dr um 2 ay raporluymuş sağlık sebebleri nedeniyle resmen soka girdim daha yeni gittim kontrole cağırmistı eşide ayni hastanede şimdilik ondan randevu aldim ama içim hiç rahat degil eşini övende car hakkinda çok kötü konusanda bilemedim dr degistirmek istemezdim hiç moralim bozuldu 13 aydır aynı dr gidiyodum once tedavimide takip etmisti eşine gideyim bi sevmezsem bide dr arayacağım

Ben yaptırmazdım benimde açlık toklukta sorun yok bebek çok ilerde değil suyum normal ve cok kilo almadım. İlkide böyleydi yaptırmadım yine yaptırmayacağım.
Canm 75cok guzel masallah bnm aclik 95cikmisti sekerden bi saat sonra 195 iki saat sonra 176 cikti seninki cok iyi doktorun gerek gormediyse yaptrma
Peki sagolun kizlar yaptirmayayim o zaman.. Arada eczanede baktiririm gerekirse

Ay masallah saglikli olsunda gerisi onemli degl canm ya utangaç prenses geliyo galiba

kızlar şu oioi nin emzikli uyku arkadaşını alan var mı aranızda. çok sevimli gözüktü bana. kendimi alışverişe verdimde birazz

benimde belden kalça ve bacağa ağrı vuruyor doktor kalsiyum verdi canım pek geçmedi ağrılar doğumdan sonra geçer dedi Dr.um

Kizlar 21+0 da bebeğinizin boyunu hatırlıyor musunuz? Mukayese edicem de internet sitelerinde farklı farklı rakamlar var :) bizimki biraz minyon gibi geldi de

merhaba hanimlar

biberon ve emzik konusunda aventi tercih etmenizi tavsiye ederim.oglumda kullandim .anne memesiyle ayni diyebilirim.emerken hava yutmasini engellemesi gaz olusumunu da engelliyor.

Ay masallah saglikli olsunda gerisi onemli degl canm ya utangaç prenses geliyo galiba
Gönlüm kızdan yana ama erkek olursa oda kabul :) ögle cnm herseyin bası saglık allah bizlere onlara saglık versinde evlat cok başka bit duygu

Hmm sevindim o zaman benim de 22 dedi de internette daha yüksek sayılar görünce endişelendim birazcık. O zaman sıkıntı yok :)
22 maşallah uzun boylu olucak demekki sen takma bence onlar kiloda boyda abartıyorlar stabil sekilde 50yada en falza 53 cm doguyor bebekler kilo degişkenlik gösterebilir

Cnm sen bilirsin ama sancıları. Beklesen daha iyi olmazmı.mesela 10 dk da bir sancı gelince doguma girsen riskli mi olur. Bilmedigimden soruyorum neden 38 de alınıyor. Normalde sezeryan isteyenlere de 38 deniliyor. enim doktorum ssvd deneyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…