- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.801
Aaa hala ofrenemedinmi canm gostermiyorsa buyuk ihtimal kizdir cunku bnm görümceminde ilk hamileliginde 6 aya kadar gostermedi ama doktor bnce kiz cunku erkek olursa gostermezsede cinsel organi biraz olsada gorunuyo ama senin bebeginde hic bisy gorunmuyo bu kesin kiz dedi evet kızmış insallah birdahaki konturolunda ogrenirsin cok utangacmis senin yavrucun annesiAmin cnm hepimizin inş ben daha cinsiyeti ögrenemedim tam düşün hazırlıkta yapmadım.
İlk önce onu ögreniyim de 11 haftalıkken kıza benziyor dendi sonra hep yan durdu hiç göstermedi
Doğrudur tabi canım bnm kini rahat görüyoruz o zaman bnm ki aşağı da önde olması başkadır demek ki erken doğum riski kanama riskim olduğunu söyledi banaArkadaşlar günaydın herkese Bende plesantanın önde olması ile aşağıda olması farklı diye duymuştum önde olmasının riskleri yokmuş tıbbi terim olarak ne deniyor bilmiyorum ama belki de öyle birşeydir o yüzden birine yasak olan birine olmuyordur . Doktorum plasentan önde olduğu için bebişin yüzünü net gösteremiyorum net fotoğraf veremiyorum demişti de bana bende hemen aşağıda mı normal doğum yapamıycam mı moduna girmiştim iikisi çok farklı şey rahat ol bu normal arka duvarda da durabilirdi sağda da solda da bu önde duruyor sadece gayet normal demişti
Doktorlar tahmin bile yapamam diyor düşün okadar kapalı ki bacaklarıyla kapatmış yan duruyordu degiştirmiştir inş pozisyonu gerçi tekmeleri gögüs altımda atıyor artık degişti muhtemelen en som kasıgıma atıyordu evet ablası cok utangaç saklıyor kendini sürpriz bebek diyor herkez ona gercektende pko varken sürpriz oldh bizeAaa hala ofrenemedinmi canm gostermiyorsa buyuk ihtimal kizdir cunku bnm görümceminde ilk hamileliginde 6 aya kadar gostermedi ama doktor bnce kiz cunku erkek olursa gostermezsede cinsel organi biraz olsada gorunuyo ama senin bebeginde hic bisy gorunmuyo bu kesin kiz dedi evet kızmış insallah birdahaki konturolunda ogrenirsin cok utangacmis senin yavrucun annesi
Ben yaptırmazdım benimde açlık toklukta sorun yok bebek çok ilerde değil suyum normal ve cok kilo almadım. İlkide böyleydi yaptırmadım yine yaptırmayacağım.
Peki sagolun kizlar yaptirmayayim o zaman.. Arada eczanede baktiririm gerekirseCanm 75cok guzel masallah bnm aclik 95cikmisti sekerden bi saat sonra 195 iki saat sonra 176 cikti seninki cok iyi doktorun gerek gormediyse yaptrma
Ay masallah saglikli olsunda gerisi onemli degl canm ya utangaç prenses geliyo galibaDoktorlar tahmin bile yapamam diyor düşün okadar kapalı ki bacaklarıyla kapatmış yan duruyordu degiştirmiştir inş pozisyonu gerçi tekmeleri gögüs altımda atıyor artık degişti muhtemelen en som kasıgıma atıyordu evet ablası cok utangaç saklıyor kendini sürpriz bebek diyor herkez ona gercektende pko varken sürpriz oldh bize
benimde belden kalça ve bacağa ağrı vuruyor doktor kalsiyum verdi canım pek geçmedi ağrılar doğumdan sonra geçer dedi Dr.umKızlar slm bende özellikle akşamları sol kalçamda ağrı oluyor, sizde de olan var mı ? Hamilelikte bazen oluyomuş diye duydum , bunu 1 ay önce doktoruma da söyledim ama pek sallamadı ne yazıkki, artarsa fizikçiye gidersin falan dedi , sanki hamilelikle alakası yokmuş gibi , ama sanki vitamin eksikliği falan diye duymuştum.
almadım henüz ama görüntü olarak çok sevimli canım bende aventin sootie emzigini beğendimkızlar şu oioi nin emzikli uyku arkadaşını alan var mı aranızda. çok sevimli gözüktü bana. kendimi alışverişe verdimde birazz
evet çok sevimli geldi banada :)almadım henüz ama görüntü olarak çok sevimli canım bende aventin sootie emzigini beğendim
Gönlüm kızdan yana ama erkek olursa oda kabul :) ögle cnm herseyin bası saglık allah bizlere onlara saglık versinde evlat cok başka bit duyguAy masallah saglikli olsunda gerisi onemli degl canm ya utangaç prenses geliyo galiba
21+4 te benim bebek 19cm di cnm bence onlara bakma genler etkiliyor bayaKizlar 21+0 da bebeğinizin boyunu hatırlıyor musunuz? Mukayese edicem de internet sitelerinde farklı farklı rakamlar var :) bizimki biraz minyon gibi geldi de
Hmm sevindim o zaman benim de 22 dedi de internette daha yüksek sayılar görünce endişelendim birazcık. O zaman sıkıntı yok :)21+4 te benim bebek 19cm di cnm bence onlara bakma genler etkiliyor baya
Sata gore 21. Haftada 26 cm 405 gr idi benimki ama bir hafta onden gidiyordu gelisimi :) ultrasonda 22 hafta diyordu.Kizlar 21+0 da bebeğinizin boyunu hatırlıyor musunuz? Mukayese edicem de internet sitelerinde farklı farklı rakamlar var :) bizimki biraz minyon gibi geldi de
22 maşallah uzun boylu olucak demekki sen takma bence onlar kiloda boyda abartıyorlar stabil sekilde 50yada en falza 53 cm doguyor bebekler kilo degişkenlik gösterebilirHmm sevindim o zaman benim de 22 dedi de internette daha yüksek sayılar görünce endişelendim birazcık. O zaman sıkıntı yok :)
Aynen canm once saglikli olsunlar da onemli olan bu zaten ama bn seninkini kiz hissediyorum insallah hayırlısıGönlüm kızdan yana ama erkek olursa oda kabul :) ögle cnm herseyin bası saglık allah bizlere onlara saglık versinde evlat cok başka bit duygu
Cnm sen bilirsin ama sancıları. Beklesen daha iyi olmazmı.mesela 10 dk da bir sancı gelince doguma girsen riskli mi olur. Bilmedigimden soruyorum neden 38 de alınıyor. Normalde sezeryan isteyenlere de 38 deniliyor. enim doktorum ssvd deneyecek.Anladım canım ben kızımdan dolayı sezeryanım tam ortalama bir tarih kafamda belirliyim 38 hafta kaça denk geliyor yinede merak ettm kızım sata göre 36 ultrason a göre 38 haftada oldu ve tam 38 hafta ölçümleri ile dogmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?