- 28 Mart 2017
- 16.591
- 67.900
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.781
Hassasiyetin varsa Mideni agritir biraz o kadar.baska bisey olmaz merak etme.Günaydın hanımlar
Ben kan hâpimi günde 2 kere alıyorum dun akşam uzeri 6gibi icmistim gece 12de suyumu almaya mutfağa gittim normalde sabahkini sabah 6da yatağın yanında su bulundurup iciyorum.akşam işte dalginlikla gece 12 de 1 tane daha içtim su alcam derken yani dün 3kere içmiş oldum bişey olur mu aralarında 6saat vardı bu sabah icmedim artik inş bişey olmaz demi kizlar
Iki saat sonraki 183 çıktı canim. Ben de sali gidebilcem kültür sonucu için o zaman endokrinde sıra bulabilirsem bi bakcamEki Görüntüle 2057891
Bak canm bu sonucum bni dahiliye bolumune gonderdi Pazartesi gunu gidicem ordan endokrin yada diyetisyene gonderecekmis senin ki kac cikmisti canm
Iki saat sonraki 183 çıktı canim. Ben de sali gidebilcem kültür sonucu için o zaman endokrinde sıra bulabilirsem bi bakcam
Arkadaşlar günaydın herkese Bende plesantanın önde olması ile aşağıda olması farklı diye duymuştum önde olmasının riskleri yokmuş tıbbi terim olarak ne deniyor bilmiyorum ama belki de öyle birşeydir o yüzden birine yasak olan birine olmuyordur . Doktorum plasentan önde olduğu için bebişin yüzünü net gösteremiyorum net fotoğraf veremiyorum demişti de bana bende hemen aşağıda mı normal doğum yapamıycam mı moduna girmiştim iikisi çok farklı şey rahat ol bu normal arka duvarda da durabilirdi sağda da solda da bu önde duruyor sadece gayet normal demiştiNette benimki için aşağıda durumunu kullanmıyor. Baya okudum akşam, normal doğuma filan engel değilmiş. Bebeği daha zor hissedermişim bide oldu ki sezeryan olursam dr plasentayı kesmek zorunda kalabilirmiş karnı açarken. Herhangi başka bi sorundan bahsetmiyor. Zaten bize ilişki filan da yasak değil hiç olmadı. Dünkü dr raporu verince kendi doktoruna bidahaki gidişinde gösterirsin dedi, yani hemen görün de diyebilirdi demedi. Ben rahatladım ilkten biraz sıkılmıştım ama evham yapacak bişey yok.
Sen kalktığında iş yaptığında hemen ağrı oluyor diyorsun mesela, belki dediğin gibi daha önce kayıp yaşadığından tedbirli davranıyorlardır.
Canım çok kilo almış mıydın peki bende kendimden süpheleniyorum da
- Bnm bi saat sonraki 195 iki saat sonraki 176 cikti buyuk ihtimal diyete baslaticakmis yani kalan üç ayi diyet yaparak geciricez canm
5aya kadar kilo almadim sonradan 6 kilo almisim ama hic belli olmuyordu farketmedim ama cok sık idrara cikiyordum iki haftada uc kez idrar tahlili iki kez idrar kültüru yaptrdim sonuc temizdi birde mantar icin bakildi oda temizdi ama cok cabuk acikiyordum geceleri kalkip yemk yiyordum tatli yedigim gun aşırı idrara cikiyordum şeker yukseldiginde sık idrara cikiliyormus bn hic farketmedim banada süpriz oldu artk diyet yapicakmisim bakalim hayirlisi insallah seninki temiz cikar ne zaman yapitiricaksinbcanmCanım çok kilo almış mıydın peki bende kendimden süpheleniyorum da
Doğrudur canım o zaman iyidir senin ki bişey olsa derlerdi belki benim durumum farklıdır ilişki filan da şiddetle yasakladı bnm doktor hayırlısı artık napalım
Günaydın hanımlar
Ben kan hâpimi günde 2 kere alıyorum dun akşam uzeri 6gibi icmistim gece 12de suyumu almaya mutfağa gittim normalde sabahkini sabah 6da yatağın yanında su bulundurup iciyorum.akşam işte dalginlikla gece 12 de 1 tane daha içtim su alcam derken yani dün 3kere içmiş oldum bişey olur mu aralarında 6saat vardı bu sabah icmedim artik inş bişey olmaz demi kizlar
- Bnm bi saat sonraki 195 iki saat sonraki 176 cikti buyuk ihtimal diyete baslaticakmis yani kalan üç ayi diyet yaparak geciricez canm
Arkadaşlar günaydın herkese Bende plesantanın önde olması ile aşağıda olması farklı diye duymuştum önde olmasının riskleri yokmuş tıbbi terim olarak ne deniyor bilmiyorum ama belki de öyle birşeydir o yüzden birine yasak olan birine olmuyordur . Doktorum plasentan önde olduğu için bebişin yüzünü net gösteremiyorum net fotoğraf veremiyorum demişti de bana bende hemen aşağıda mı normal doğum yapamıycam mı moduna girmiştim iikisi çok farklı şey rahat ol bu normal arka duvarda da durabilirdi sağda da solda da bu önde duruyor sadece gayet normal demişti
İcini ferat tut canm insallah cikmaz ama ciksada cok tehlikeli bsy yok sadece diyet yapicaz sevdigimiz yemeklerden vaz gecicez artikSağlık olsun da gerisi önemli değil. Allah kolaylık versin sana dacennet boşuna anaların ayakları altında değil, daha doğmadan ne zorluklar çıkıyor
Bence bişey olmaz sonuçta takviye ilaç. Vitamin gibi düşün.
Bende bundan korkuyorum, inşallah çıkmaz
Valla rahatladım iyice,çok sağol
Bende dr’a sordum ama tabi whatsapptan. Enfeksiyon durumundan dolayı arada kaynadı.
Aynen cnm bende hiç almamıştım şuan 4 kilo aldım doktor normal karnın büyüdü sadece dedi ama aşağı yıkarı bir ay içinde alınca şüphelendim.benim annem şeker hastası bende de insülin direnci var zayıflayamıyorum 70 le hamile kaldım doktor hiç test yapmaya gerek yok ihtimaller yüksek sen direk diyet yap dedi öyle gidiyor daha 2/3hafta var ama yükleme yaptırmaya gerek görmiycek galiba şeker ölçüm aletiyle sık sık takp ederşz diyor bakalım hayırlısı5aya kadar kilo almadim sonradan 6 kilo almisim ama hic belli olmuyordu farketmedim ama cok sık idrara cikiyordum iki haftada uc kez idrar tahlili iki kez idrar kültüru yaptrdim sonuc temizdi birde mantar icin bakildi oda temizdi ama cok cabuk acikiyordum geceleri kalkip yemk yiyordum tatli yedigim gun aşırı idrara cikiyordum şeker yukseldiginde sık idrara cikiliyormus bn hic farketmedim banada süpriz oldu artk diyet yapicakmisim bakalim hayirlisi insallah seninki temiz cikar ne zaman yapitiricaksinbcanm
Bana da 5 gun kullandirmisti canim, 3 bucuk ay oldu tekrarlamadi hic. Insallah sana da iyi gelir.Enfeksiyon için 5gün antibiyotiğe başlatıyor dr
Ben yaptırmazdım benimde açlık toklukta sorun yok bebek çok ilerde değil suyum normal ve cok kilo almadım. İlkide böyleydi yaptırmadım yine yaptırmayacağım.Selam kızlar şeker konuşulurken ben de fikrinizi alayim.. Benim açlık da tokluk da 75 çıktı saglik ocaginda.. Sonuclari doktor görünce pek de önemsemedi yaptirmayabilirsiniz dedi.. Kocam da iyi madem yaptirmayalim diyor ama benim icim rahat degil.. Sizce 75 nasil bir deger ne yapsam bilemedim arada eczaneye gidip kendim ölçturerek takip mi etsem bilemedim..
Ozmn direkt diyet yap canm bnmde annem şeker hastasi oyuzden doktorum yaptrmami istedi bn 55kiloyla hamile kaldim bir bucuk ayda 6kilo aldim doktorum normal demisti ama iste acliga dayanamiyordum resmen gözüm karariyordu her 40dkkada yemk yiyordum zaten hic tatli yemedim tatliyla aram yoktu hatta şeker testini yaptrdim sonuc iyi cikicagindan emin gibi icim rahatti baktim yüksek cikmis doktorum korkulucak bsy yok sadece diyeti yapicaksin hm dogumdan sonra kilo vermen de kolay olur dedi hakkimizda hayirlisi canm yavrularimizi icin bunada dayanicazAynen cnm bende hiç almamıştım şuan 4 kilo aldım doktor normal karnın büyüdü sadece dedi ama aşağı yıkarı bir ay içinde alınca şüphelendim.benim annem şeker hastası bende de insülin direnci var zayıflayamıyorum 70 le hamile kaldım doktor hiç test yapmaya gerek yok ihtimaller yüksek sen direk diyet yap dedi öyle gidiyor daha 2/3hafta var ama yükleme yaptırmaya gerek görmiycek galiba şeker ölçüm aletiyle sık sık takp ederşz diyor bakalım hayırlısı
Canm 75cok guzel masallah bnm aclik 95cikmisti sekerden bi saat sonra 195 iki saat sonra 176 cikti seninki cok iyi doktorun gerek gormediyse yaptrmaSelam kızlar şeker konuşulurken ben de fikrinizi alayim.. Benim açlık da tokluk da 75 çıktı saglik ocaginda.. Sonuclari doktor görünce pek de önemsemedi yaptirmayabilirsiniz dedi.. Kocam da iyi madem yaptirmayalim diyor ama benim icim rahat degil.. Sizce 75 nasil bir deger ne yapsam bilemedim arada eczaneye gidip kendim ölçturerek takip mi etsem bilemedim..
Bende normal yapsam ne iyi olur :) inş hayırlısı neyse hem bebek için hem bizim için o olsun cnmAslinda bnde beklemek istemiyorum ama doktorum 38haftaya tam gun belirliycekmis ozmn yapicakmis sezaryenden korkuyorum ama bebek icin hangisi iyise o olsun diyorum dikişlerin sorun yaratmaz insallah bnm arkadasimda ilki sezaryen ikincisi de sezaryen diye gun almisken normal dogum yapti
İnsallah hersey gönlünce olur canmBende normal yapsam ne iyi olur :) inş hayırlısı neyse hem bebek için hem bizim için o olsun cnm
Amin cnm hepimizin inş ben daha cinsiyeti ögrenemedim tam düşün hazırlıkta yapmadım.İnsallah hersey gönlünce olur canm
Bnm anladigim kaderiyle sonucun guzel görünüyor canm masallahBenim açlık 68 çıkmıştı
Tokluk annem insülin kullanıyor onun makinesiyle ölçtüm 110 falan çıkıyordu nasıl değerler
Bende fazla kılo almadım +5 im şuan suyum yeterli bebiş 1 hafta önde sorun olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?