2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hassasiyetin varsa Mideni agritir biraz o kadar.baska bisey olmaz merak etme.

Iki saat sonraki 183 çıktı canim. Ben de sali gidebilcem kültür sonucu için o zaman endokrinde sıra bulabilirsem bi bakcam
  • Bnm bi saat sonraki 195 iki saat sonraki 176 cikti buyuk ihtimal diyete baslaticakmis yani kalan üç ayi diyet yaparak geciricez canm

Arkadaşlar günaydın herkese Bende plesantanın önde olması ile aşağıda olması farklı diye duymuştum önde olmasının riskleri yokmuş tıbbi terim olarak ne deniyor bilmiyorum ama belki de öyle birşeydir o yüzden birine yasak olan birine olmuyordur . Doktorum plasentan önde olduğu için bebişin yüzünü net gösteremiyorum net fotoğraf veremiyorum demişti de bana bende hemen aşağıda mı normal doğum yapamıycam mı moduna girmiştim iikisi çok farklı şey rahat ol bu normal arka duvarda da durabilirdi sağda da solda da bu önde duruyor sadece gayet normal demişti

Canım çok kilo almış mıydın peki bende kendimden süpheleniyorum da
5aya kadar kilo almadim sonradan 6 kilo almisim ama hic belli olmuyordu farketmedim ama cok sık idrara cikiyordum iki haftada uc kez idrar tahlili iki kez idrar kültüru yaptrdim sonuc temizdi birde mantar icin bakildi oda temizdi ama cok cabuk acikiyordum geceleri kalkip yemk yiyordum tatli yedigim gun aşırı idrara cikiyordum şeker yukseldiginde sık idrara cikiliyormus bn hic farketmedim banada süpriz oldu artk diyet yapicakmisim bakalim hayirlisi insallah seninki temiz cikar ne zaman yapitiricaksinbcanm

Doğrudur canım o zaman iyidir senin ki bişey olsa derlerdi belki benim durumum farklıdır ilişki filan da şiddetle yasakladı bnm doktor hayırlısı artık napalım

Sağlık olsun da gerisi önemli değil. Allah kolaylık versin sana da cennet boşuna anaların ayakları altında değil, daha doğmadan ne zorluklar çıkıyor

Bence bişey olmaz sonuçta takviye ilaç. Vitamin gibi düşün.

• Bnm bi saat sonraki 195 iki saat sonraki 176 cikti buyuk ihtimal diyete baslaticakmis yani kalan üç ayi diyet yaparak geciricez canm

Bende bundan korkuyorum, inşallah çıkmaz

Valla rahatladım iyice,çok sağol
Bende dr’a sordum ama tabi whatsapptan. Enfeksiyon durumundan dolayı arada kaynadı.

İcini ferat tut canm insallah cikmaz ama ciksada cok tehlikeli bsy yok sadece diyet yapicaz sevdigimiz yemeklerden vaz gecicez artik

Aynen cnm bende hiç almamıştım şuan 4 kilo aldım doktor normal karnın büyüdü sadece dedi ama aşağı yıkarı bir ay içinde alınca şüphelendim.benim annem şeker hastası bende de insülin direnci var zayıflayamıyorum 70 le hamile kaldım doktor hiç test yapmaya gerek yok ihtimaller yüksek sen direk diyet yap dedi öyle gidiyor daha 2/3hafta var ama yükleme yaptırmaya gerek görmiycek galiba şeker ölçüm aletiyle sık sık takp ederşz diyor bakalım hayırlısı

Selam kızlar şeker konuşulurken ben de fikrinizi alayim.. Benim açlık da tokluk da 75 çıktı saglik ocaginda.. Sonuclari doktor görünce pek de önemsemedi yaptirmayabilirsiniz dedi.. Kocam da iyi madem yaptirmayalim diyor ama benim icim rahat degil.. Sizce 75 nasil bir deger ne yapsam bilemedim arada eczaneye gidip kendim ölçturerek takip mi etsem bilemedim..

Ben yaptırmazdım benimde açlık toklukta sorun yok bebek çok ilerde değil suyum normal ve cok kilo almadım. İlkide böyleydi yaptırmadım yine yaptırmayacağım.

Ozmn direkt diyet yap canm bnmde annem şeker hastasi oyuzden doktorum yaptrmami istedi bn 55kiloyla hamile kaldim bir bucuk ayda 6kilo aldim doktorum normal demisti ama iste acliga dayanamiyordum resmen gözüm karariyordu her 40dkkada yemk yiyordum zaten hic tatli yemedim tatliyla aram yoktu hatta şeker testini yaptrdim sonuc iyi cikicagindan emin gibi icim rahatti baktim yüksek cikmis doktorum korkulucak bsy yok sadece diyeti yapicaksin hm dogumdan sonra kilo vermen de kolay olur dedi hakkimizda hayirlisi canm yavrularimizi icin bunada dayanicaz

Canm 75cok guzel masallah bnm aclik 95cikmisti sekerden bi saat sonra 195 iki saat sonra 176 cikti seninki cok iyi doktorun gerek gormediyse yaptrma

Benim açlık 68 çıkmıştı
Tokluk annem insülin kullanıyor onun makinesiyle ölçtüm 110 falan çıkıyordu nasıl değerler
Bende fazla kılo almadım +5 im şuan suyum yeterli bebiş 1 hafta önde sorun olurmu

Bende normal yapsam ne iyi olur :) inş hayırlısı neyse hem bebek için hem bizim için o olsun cnm

Bnm anladigim kaderiyle sonucun guzel görünüyor canm masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…