- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.081
Sorma ya bide erkek ya da kız diye hazırlamıyorum kendimi, çünkü ilkinde cok kız istedim sonra üzüldüm biranda olsa cok pisman oldum. Erkek olursa arkadaş olurlar kız olursa da farkli olur diyorum.Yaa bir tesellimiz vardı onuda yıktı 13. Haftayı mı beklicez şimdi
Demin doktorumu aradim gunde 3 tane icebilirsi. Dedi. Simdi ictim bir tane bir tanese yatarken icerim sabah bisey kalmaz insallah
slm kzlar
Kızlarrr bu arada keseyi sordum ben, dediki oynattıkca şekil değisir ve oynattı değisti süreklicinsiyet anlaşılmaz ben sana 13 haftada söylerim dedi.
Keseyi gördük hatta bebeğin beslenme kesesinide çok şükür :))) kalp atısı için cuma cağırdı.
Migrenim tuttu benimgeberiyorum bas agrisindan.
teşekkür ederim. şok edici bir süpriz ama alıştım artık.Çok güzel sürprizmiş :) hayırlı olsun.
canım hayırlısı olsun. Allah bağışlasın oğullarını. bende sana gül gibi bir hamilelik grçirmeni dilerim.Ayyyy kuzummmm benimde senin gibi oldu :)
6 yil tedavi gorduk tupler asilamalar falan biraktik sonra amann napalim olmuyor dedik.oglum oldu kendiliginden tedavisiz.
Sonrada aman bu 6 yilda oldu zaten biz yine korunmayalim dedik hoppp ikinciye hamileyim .benimde oglum 12 aylik suan
Bide seninkiler ikizmiz. Allah yardimcimiz olsun canim. Saglikli keyifli gebelik dilerim.
Insallah, gercekten zor çünkü migren, Allah sifa versinDemin doktorumu aradim gunde 3 tane icebilirsi. Dedi. Simdi ictim bir tane bir tanese yatarken icerim sabah bisey kalmaz insallah
bana da rennie şurup yazdı fena değil gibi ama tatlı bişi hiç yemiyorum.. daha fena yapıyor..Canim benim de ayni ozellikle folik asiti degistirince artti.doktora sordum gaviscon surup icebilirsin zararsiz dedi
İlkinde erkek istiyordum erkek oldu bunda kız istiyorum ama nasip :) Olmazsa da dediğin gibi kanki olurlar :)))Sorma ya bide erkek ya da kız diye hazırlamıyorum kendimi, çünkü ilkinde cok kız istedim sonra üzüldüm biranda olsa cok pisman oldum. Erkek olursa arkadaş olurlar kız olursa da farkli olur diyorum.
Cranbery ya da yaban mersini olarak bilinen kuryemis var ya caim ondan tuketebilirsin. Doktorum bana ondan onermisti.Evet bol su içiyorum su içmeyi çok seviyorum ama kaç kişiye sordum gebelikte oluyor iltihap dedi size de bi sorayım dedim
Yap tabi ama gribin sana geçmesine izin verme dikkat et ne olur ne olmazYoruldum bugün ya bir de oğlum grip oldu mız mız hasta ilaçları yemeği keyfi oyunu derken tükendim , evi anca toplayıp düzenleyebildim oğlumu da uyuttum eşimde işe gitti gece vardiyasında keyif yapıcam şimdi
Rennie yi sordum o b gurubu gaviscon zararsiz dedi.halbuki ilk hamileligimde baska doktor bana da rennie yazdibana da rennie şurup yazdı fena değil gibi ama tatlı bişi hiç yemiyorum.. daha fena yapıyor..
Grip aşısı olmuştum canım ama etkisi geçmiştir artık herhalde eylül de olmuştum :)Yap tabi ama gribin sana geçmesine izin verme dikkat et ne olur ne olmaz
Bulantım başladı yemek öncesi ve sonrası yerken bişi yok cok hafif ama inş artmaz
Aynen canım benimde ögle inş artmazGrip aşısı olmuştum canım ama etkisi geçmiştir artık herhalde eylül de olmuştum :)
Benim var hafiften olduğu için şimdilik önemsemiyorum .. İnşallah artmaz canım iştahım da iyi ama alışkanlıktan kahvaltı ile akşama kadar duruyorum tekrar
Eşim de grip valla kaldım aralarında :)) Dikkat ediyorum elimden geldiğince canımAynen canım benimde ögle inş artmaz
Aman dikkat et yinede grip olma aşı geçmiştir tabi
Ya bir araştırım ozaman Canım çok sağolCranbery ya da yaban mersini olarak bilinen kuryemis var ya caim ondan tuketebilirsin. Doktorum bana ondan onermisti.