2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yaa bir tesellimiz vardı onuda yıktı 13. Haftayı mı beklicez şimdi :KK70:
Sorma ya bide erkek ya da kız diye hazırlamıyorum kendimi, çünkü ilkinde cok kız istedim sonra üzüldüm biranda olsa cok pisman oldum. Erkek olursa arkadaş olurlar kız olursa da farkli olur diyorum.

Çok güzel sürprizmiş :) hayırlı olsun.
teşekkür ederim. şok edici bir süpriz ama alıştım artık.:emir_bebek:

Ayyyy kuzummmm benimde senin gibi oldu :)

6 yil tedavi gorduk tupler asilamalar falan biraktik sonra amann napalim olmuyor dedik.oglum oldu kendiliginden tedavisiz.
Sonrada aman bu 6 yilda oldu zaten biz yine korunmayalim dedik hoppp ikinciye hamileyim .benimde oglum 12 aylik suan

Bide seninkiler ikizmiz. Allah yardimcimiz olsun canim. Saglikli keyifli gebelik dilerim.
canım hayırlısı olsun. Allah bağışlasın oğullarını. bende sana gül gibi bir hamilelik grçirmeni dilerim. :anneadayı:

Sorma ya bide erkek ya da kız diye hazırlamıyorum kendimi, çünkü ilkinde cok kız istedim sonra üzüldüm biranda olsa cok pisman oldum. Erkek olursa arkadaş olurlar kız olursa da farkli olur diyorum.
İlkinde erkek istiyordum erkek oldu bunda kız istiyorum ama nasip :) Olmazsa da dediğin gibi kanki olurlar :)))

Yoruldum bugün ya bir de oğlum grip oldu mız mız hasta ilaçları yemeği keyfi oyunu derken tükendim , evi anca toplayıp düzenleyebildim oğlumu da uyuttum eşimde işe gitti gece vardiyasında keyif yapıcam şimdi :KK51::kahve::anneadayı:

Yoruldum bugün ya bir de oğlum grip oldu mız mız hasta ilaçları yemeği keyfi oyunu derken tükendim , evi anca toplayıp düzenleyebildim oğlumu da uyuttum eşimde işe gitti gece vardiyasında keyif yapıcam şimdi :KK51::kahve::anneadayı:
Yap tabi ama gribin sana geçmesine izin verme dikkat et ne olur ne olmaz
Bulantım başladı yemek öncesi ve sonrası yerken bişi yok cok hafif ama inş artmaz

Yap tabi ama gribin sana geçmesine izin verme dikkat et ne olur ne olmaz
Bulantım başladı yemek öncesi ve sonrası yerken bişi yok cok hafif ama inş artmaz
Grip aşısı olmuştum canım ama etkisi geçmiştir artık herhalde eylül de olmuştum :)
Benim var hafiften olduğu için şimdilik önemsemiyorum .. İnşallah artmaz canım iştahım da iyi ama alışkanlıktan kahvaltı ile akşama kadar duruyorum tekrar :KK70:

Grip aşısı olmuştum canım ama etkisi geçmiştir artık herhalde eylül de olmuştum :)
Benim var hafiften olduğu için şimdilik önemsemiyorum .. İnşallah artmaz canım iştahım da iyi ama alışkanlıktan kahvaltı ile akşama kadar duruyorum tekrar :KK70:
Aynen canım benimde ögle inş artmaz
Aman dikkat et yinede grip olma aşı geçmiştir tabi

Çenem düştü bu akşam kızlar şimdiden kilo alan var mı ben almadım psikolojik olarak şiş hissediyorum bazen sonra geçiyor :KK70:

X