- 10 Ocak 2014
- 884
- 557
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.101
evet canım ve o şekilde kullandım bugun testlerimi alıp doktora gittim şükür bişey çıkmadı ama malesef şuan yatıyorum lekelenmem var iğne oldum sabh şuan bişi yok şükür olmazda inşallah kesemin o tarafta kanama alanım vardı bakalım hayırlısı
merhabaBende de bir dis agrisi bir dis agrisi sormayin. pzt doktora gidecegim
Gözünaydın hepimiz sağlıkla alırız insaallah kucağımıza:)Mrb kizlar bende bugun ogrendim hamile oldugumu sanirim benimde subat sonu gibi allah nasip ederse gelecek melegim :)
Günaydınlarrrrr...erkenden sızınca sabahın bi körü uyanıyorum:) gece de uykularım bölünmeye başladı.. normal midir?
merhaba
bende subat annesi olacagim insallah.daha once yazdim sayfaya ama sayfalar hizli ilerledigi icin gorunmedi sanirim
diş agrisiyla dün acile gittim.apselenmos disim mecburen antibiyotik ve agri kesici verdi.hamileler icin b gurubuna giren antibiyotiklerin oldugunu ,onlardan birini yazdi bana.
ilk gebeligimde diş problemi cok yasadim.
Kilo almadım ve umarım ilk aylar almam. Ilkinde 20 haftadan sonra almaya başlamıştım yine hedefim o. Ilk aylar alınan kilo tamamen anneye kalıyor ne yazıkki.Çenem düştü bu akşam kızlar şimdiden kilo alan var mı ben almadım psikolojik olarak şiş hissediyorum bazen sonra geçiyor
Merhaba hayırlı olsun bebiş :)merhaba
bende subat annesi olacagim insallah.daha once yazdim sayfaya ama sayfalar hizli ilerledigi icin gorunmedi sanirim
diş agrisiyla dün acile gittim.apselenmos disim mecburen antibiyotik ve agri kesici verdi.hamileler icin b gurubuna giren antibiyotiklerin oldugunu ,onlardan birini yazdi bana.
ilk gebeligimde diş problemi cok yasadim.
Benimde geçmiş baya cok sükür bide az idrarım sıkışsa daha cok oluyor onu farkettim. Kalp atısını karından cuma alır mıyım diye meraktayım doktor gel alırız dedi ama.Günaydın güzel anneler benim kasık ağrılarım geçmiş çok şükür sizler nasılsınız
Yaa şiştim ben bi anda normalde nasıl yiyorsam öyle yiyorum ki ekmek bazen bi dilim ama karnım çıktı sanki sabah şu an inmiş ödemmi acaba bide adet olmadık onun şişliği mi ki bilemedim :)Çenem düştü bu akşam kızlar şimdiden kilo alan var mı ben almadım psikolojik olarak şiş hissediyorum bazen sonra geçiyor
Benimde ogleye kadar elim ayagim kalkmiyor ara ara bas donmem ve bulantilarim oluyor ogleden sonra uyuyorum.saaat 4ten 5ten sonra iyiyim ama aksam yemeginden sonra tekrar uyuyorumKızlar bende çok halsizlik var elim ayagım kalkmıyor sizdede varmı bu durum
Bende cuma gideceğim cnm hayırlı haberler alalım kaç hafta olacaksın cumayaBenimde geçmiş baya cok sükür bide az idrarım sıkışsa daha cok oluyor onu farkettim. Kalp atısını karından cuma alır mıyım diye meraktayım doktor gel alırız dedi ama.
Geçen hafta bende öyleydim cnm elim kolum kalkmıyorduBenimde ogleye kadar elim ayagim kalkmiyor ara ara bas donmem ve bulantilarim oluyor ogleden sonra uyuyorum.saaat 4ten 5ten sonra iyiyim ama aksam yemeginden sonra tekrar uyuyorum
6+3 olacağım cuma. Önceki gebelikte karindan duymuştum yine 6+3tü ama bu sefer duyarmıyım bilmiyorum.Bende cuma gideceğim cnm hayırlı haberler alalım kaç hafta olacaksın cumaya
Ben ogluma hamileyken hic uyuyamamistimGeçen hafta bende öyleydim cnm elim kolum kalkmıyordu
Fakat ben normalde çok uyurum artık uykum gelmiyor bir türlü
Bakalım bende Perşembe gideceğim doktora 6+4 olacağım kalp atışı duyarız inşallah6+3 olacağım cuma. Önceki gebelikte karindan duymuştum yine 6+3tü ama bu sefer duyarmıyım bilmiyorum.
Duyarız inş cnm bende 6+3 olacağım sen kesenin içinde yolluk falan gördünmü ben geçen hafta sadece kese gördüm6+3 olacağım cuma. Önceki gebelikte karindan duymuştum yine 6+3tü ama bu sefer duyarmıyım bilmiyorum.
Birazda stresten uyuyamıyorum sanırım kalbi duyulacakmı sağlıklımı diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorumBen ogluma hamileyken hic uyuyamamistim