2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynı şeyi dün doktoruma soyledim ilk gibu.heyecanliyim.dedim ki oglum 10.5 aylim olmasina ragmen ve bulanti hafif hafif basladi gibi tat degisiklikleri filan.basladi.mesela kahvalti 3demedim henuz.icim.almadi.zoraki bir.yumurta yedim

hayırlısı canım inşallah pozitif olurda gerek kalmaz hiçbiseye

Değerler 20bin ı assada bebis gorunemiyor olabiliyormus. :/
Dun gittiğim ilk kontrol icin 10 gün sonra gelin , denildi.
Boş gebelik olabilir,dedi.
Pek keyfim yok.

Pek keyfim yok.
İnşallah öyle olmaz canim.. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Biz bugün doktora gittik ama kalp atışını duyamadik perşembe yeniden çağırdı inşallah bir sıkıntı yoktur. Canım çok sıkkın

Canım doktor bana uzun süre yol yürüme bu aşamada dedi sende dikkat et bu aşamada çok iş falan yapmıyorum ben hiç bişey bebeklerimizden daha önemli değil

benim bu ay da olmadi cnm.. Kan testi yaptirdim 0.07 cikti. Ama hala adette olmadim..

Pek keyfim yok.
Merhaba canim canini sikma ins gorunur benim dis gebeligim 15bindi gozuktugunde 15bine kadar hergun duzenli.olarak gittim gozukmedi o yuzden daha gozukur yani insallah

Canım doktor bana uzun süre yol yürüme bu aşamada dedi sende dikkat et bu aşamada çok iş falan yapmıyorum ben hiç bişey bebeklerimizden daha önemli değil
Çok doğru canim. Dikkat etmek gerek. Bi sıkıntı olsa bi tek ben çekerim ne de olsa. Allah dert vermesin inşallah

Kızlar sayfamızın başına isimlerimizi ekleyelim istiyorum. Herkes yaşını, sat tarihini ve bebişimizin muhtemel durum tarihini yazsın. İyi düşünelim gördükçe mutlu olalım ve birbirimize dua edelim
İlk ben yazıyorum
Yaş 27 Sat 6Nisan doğum tarihi 11 Ocak 2018

Benim bat 12siydi o da en geç sat 13 tu cunku son durum bu sizce var mi uc dort dakika sonra boyle gorundu...erken gebelik testiyle yapmistim dün o daha da silikti

Eklentiler

• 20170513_171203.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 20170513_170834.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 53
Benim bat 12siydi o da en geç sat 13 tu cunku son durum bu sizce var mi uc dort dakika sonra boyle gorundu...erken gebelik testiyle yapmistim dün o daha da silikti
ne kadar heycanlı bir durum,gözün aydın olabilir şuan bence mutlaka kan testi yaptırmalısın.bendede ilk silik çıkmıştı.sıkışmış idrarla denersen daha net sonuç alabilirsin.

ne kadar heycanlı bir durum,gözün aydın olabilir şuan bence mutlaka kan testi yaptırmalısın.bendede ilk silik çıkmıştı.sıkışmış idrarla denersen daha net sonuç alabilirsin.
Sen diyince daha da heyecanlandim umutsuzum...ilkinde progestan kullanmistim kpss sinavim vardi adet donemim geciksin diye o mu geciktiriyor falan diye bekledim stres yapmadim zaten ogrendigimde net iki cizgi vardi ve alti haftalik olmustu bunda cok stresliyim halbuki ilk denememiz bu ay ama olmazsa uzulucem

ben mesala ilk testi yaptığımda sıkışmış idrarla yapmıştım 2 dakika sonra silik çizgi oluşmaya başladı.1 saat sonra tekrar yaptım onda daha silik çıkmıştı. oyuzden dedim beklemiş ve sıkışmış idararınla dene diye.inşallah vardır.gelişmelerden haberdar edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…