2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende de tam trsi ilkinde hiç umursamamıştım..

ben yurt dısında yasıyorum malum saat farkı :) birazdan gidecegim doktora inş kalp sesi kese hepsini görürüz
bu 3 numaramız olacak inş hersey yolundadır

Kızlar düşük tehlikesi olmadığı halde doktoru progesteron yazan var mı. Ben biraz pimpirikliyim doktor gerek yok ama istersen kullan dedi ama boş yere de ilaç kullanmak istemiyorum. Bide bu ilacın kullanımı vajinadanmış var mı kullanan

ben yurt dısında yasıyorum malum saat farkı :) birazdan gidecegim doktora inş kalp sesi kese hepsini görürüz
bu 3 numaramız olacak inş hersey yolundadır
Ne yaptın canım çıktın mı doktordan

Merhaba hanımlar, hamile olduğumu öğrendigimden bu yana sürekli araştırma yapıyorum. Benim kanamam olmadı hiç. Yalnız bi gece akintimda kahverengi leke gördüm. Çok korkmustum. P.tesi b-hcg ye 2. Kez baktırdım ve 20147 cikti. Doktorla her hangi bir görüşmem olmadı. Bugün gidecektim ama bazı durumlardan dolayı gidemedim. Yarın gitmeyi düşünüyorum. Kese ve bebek görünür mu?

Değerin baya yüksek görünmesi lazım. Hadi hayırlı olsun inşallah:)

Tesekkur ederim, Inşaallah. İlk kez gideceğim çok heyecanliyim.
Birde bende aşırı karın guruldamasi ve mide bulantısı oluyor. Aksine istahim yok ama surekli bi aclik var. Sabah kahvaltısı yapamıyorum. Zoraki bi iki dilim birşey yedim yedim.. Yoğurt fln tükettiğimde bebekler gibi yüzümü eksite eksite nasıl minnak minnak yiyorlarsa öyle yapıyorum ve bu istemsizce oluyor. Boyle bi durum yaşayan var mı ?

bana da vermedi dr canim progestanina bakılmıştır tahlilde.o yuzden gerek görmemiştir. ayrica sadece vajinadan alinmiyor ilac agiz yoluylada aliniyor.

ilk haftalarfa bulanti olmasi gayet normal.

Hanimlar bana akil verin acil..
Demin leke geldi kirmizi cok az doktorumu aradim randevum zaten yarindi dedi git kan ver hemen ben zaten yarnda isticektm senden.. Esime dedim kalk gidelim yarn madem verecez bugun niye gidiyoz sacma dedi gitmedik.. Sinir oldm bende israr etmedim ama sizce gideyimmi?
Yarn once doktora gidip kan veripsonucu bekleyip tekrar gozukmek sacma ne guzel aradanda cikardi hem belki yarn tekrar yapacak degerdeki degisimi gormek icin of napim gidimmi

Merhaba kizlar benim bat bugundu olmadim henuz test de yapmadim cunku pazartesi normal ucuz gebelik testlerinden yaptim sabredemeyip negatif cikti tabi ki simdi korkuyorum erken gebelik testi aldim ama bekliyorum. Cok halsizim uykum var ve kasiklarimda batma var devamli bugun cok da yoruldum hamileysem ins bisey olmamistir

Bence gitmelisin doktora ilk aylarda doktor hep belirtir kanama ve cok agrili durum yasarsan gel der mutlaka

Canım doğum tarihine bakaraktsn bebeğin kesesinin gözükeceni düsünüyorum kan değerinden ziyade ultrasyona girmen daha mantıklı
Karından görünmesede vajinal mutlaka görünecektir ve kanamanın nereden geldiğini de o şekilde göreceklerdir
Eğer sağlıklı bir bebekse zaten devam edecektir
Yine tekrarlıyorum ultrasyona girmelisin orada bişey göremesseniz kana baktırırsın

Yap yap annesi varsa cikar minigimiz

Yarin sabah 10 20 de randevumuz var pek heyecanliyim dua edin bize teyzelerimizzz hersey yolunda ve hersey guzel.olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…