2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
gittik doktor ofisine malesef telefonda yanlıs anlamısız belli sartlı olan kuralları filan varmıs bizim sigortamızı kabul etmiyorlarmıs simdi baska biyer bakıyoruz

Cok sagol canm öyle olacak galiba zaten.. Gitmedik yarn sabahbzaten randevum vardi orda bakar gerekirse kanda alir.. Nasib artk yapcak bisey yok düsecekse zaten tutamayiz.. Rabbim saglikli bi sekilde kucagmza almayi nasib etsin cümlemize..

Doktorun bugün git dediyse dinle istersen.

iyi akşamlar bayanlar. Bende Ocak annesi olcam inşallah. Bu 3. çocuğum. daha Dr gitmedim.

Benim normalde 6.haftam bitmişti.Ben de yazmıştım burada Ocak annesiyim diye. Ama gebeliğim bitti maalesef. Allah sizlere sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin

Bat 6 Mayıstı idrar testi pozitif çıktı. Yarın kan testi yaptırmaya gideceğim inşallah. Bir 2018 annesi de benim galiba

gittik doktor ofisine malesef telefonda yanlıs anlamısız belli sartlı olan kuralları filan varmıs bizim sigortamızı kabul etmiyorlarmıs simdi baska biyer bakıyoruz
Belkide hayirlisi budur uzulme insallah senin ve kuzun.icin en.iyisi olur

Benim normalde 6.haftam bitmişti.Ben de yazmıştım burada Ocak annesiyim diye. Ama gebeliğim bitti maalesef. Allah sizlere sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin
Allah tez zamanda yeniden.doldursun.yuregini.karnini kucagini Rabbim.hayirli vakitte hayirli bir evlat ile.mujdelesin.seni

Cok.siddetli gaz sorunu yasayaniniz.var mı kizlar butun.bosluklarimi.dolduruyor resmen
Canım sana çok etkili bir tarif vericem çilek hoşafı iç hergün tarifi su ve şekeri kaynat çilekleri ilave et şekerini kontrol ederek ne kadar çilek kullanacaksan ilave edersin ölçüyü göz kararı yapıyorum sonrada blendırdan geçir tadı Harika çilekte fosfat var ve sindirimi kolaylaştırıyor gaz sorununa çok iyi gelecek benim kurtarıcım oldu hergün 2 bardak içiyorum bulantıyıda önlüyor tesadüfen keşfettim bunu bir deneyin derim

[/QUOTE]
Beni de ekler misin sat 11nisan 3.bebeğim İstanbul yas 32 dogum 16 Ocak

Selam herkese
6.haftamız hoşgeldi
Telefonda kullandığınız hamilelik uygulaması var mı ?
Hamilelik Rehberi ve dr.banu çiftçi takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…