2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba arkadaşlar. 3 ay önce düşük yaptım. Geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım. Bugün idrar testinde çok şükür çift çizgiyi gördüm. Kismetse aralık sonu ocak başına denk geliyor inşallah. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Ay cok sevindim canımm daha once de yazılarını gormustum kucağına alırsın insallah

Evet canım. Aralık topigine girememistik seninle. Şimdilik çizgiyi gördüm. İnşallah bu sefer Rabbim nasip eder. Sen ne yaptın? Var mı bu ay
Kasım aralkkk olmadı sımdı sıra ocakta :KK53: hasta oluyorum daha bana Cookk var bende corek otu bal kürüne basladım insallah faydası olur

Merhaba arkadaşlar. 3 ay önce düşük yaptım. Geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım. Bugün idrar testinde çok şükür çift çizgiyi gördüm. Kismetse aralık sonu ocak başına denk geliyor inşallah. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım bende geçen ay çift çizgi görmüştüm ama sonra kimyasal gebeliğe döndü :KK43: umarım bu ay hamile kalırım bende ocak annesi olurum :KK200:

ben migren ataklarım sayesin de hamile olduğumu anlardım bu hafta da şiddetli atak yaşayınca ümitlendim ama bikac gündür hiç ağrı yok. migrenim tutmadı diye üzüleceğim aklıma gelmezdi☺ yine de bir ihtimal test için mayısı bekliyorum. günler de geçmiyor ki.

Kizlar benim ovulasyon testi cift cizgi oldu bu gun bana dua edin 3 gun bol bol caliscam canlar

Rabbim nasip etsin,
inşallah hepimiz bu ay çift çizgiyi görürüz.
Bu arada hayırlı kandiller herkese..
Rabbim bu gece bütün dualarımızı kabul etsin...

2015-Mira%C3%A7-kandili-mesajlar%C4%B1-facebook.jpg

X