- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok sevindim canımm daha once de yazılarını gormustum kucağına alırsın insallahMerhaba arkadaşlar. 3 ay önce düşük yaptım. Geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım. Bugün idrar testinde çok şükür çift çizgiyi gördüm. Kismetse aralık sonu ocak başına denk geliyor inşallah. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Evet canım. Aralık topigine girememistik seninle. Şimdilik çizgiyi gördüm. İnşallah bu sefer Rabbim nasip eder. Sen ne yaptın? Var mı bu ayAy cok sevindim canımm daha once de yazılarını gormustum kucağına alırsın insallah
Kasım aralkkk olmadı sımdı sıra ocakta hasta oluyorum daha bana Cookk var bende corek otu bal kürüne basladım insallah faydası olurEvet canım. Aralık topigine girememistik seninle. Şimdilik çizgiyi gördüm. İnşallah bu sefer Rabbim nasip eder. Sen ne yaptın? Var mı bu ay
Hayırlı olsun canım bende geçen ay çift çizgi görmüştüm ama sonra kimyasal gebeliğe döndü umarım bu ay hamile kalırım bende ocak annesi olurumMerhaba arkadaşlar. 3 ay önce düşük yaptım. Geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım. Bugün idrar testinde çok şükür çift çizgiyi gördüm. Kismetse aralık sonu ocak başına denk geliyor inşallah. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
İnşallah canım. Ben de çok kür yaptım. Yapmadığım ayda tuttuKasım aralkkk olmadı sımdı sıra ocakta hasta oluyorum daha bana Cookk var bende corek otu bal kürüne basladım insallah faydası olur
Ben de bir düşük ve bir kimyasal gebelik yaşadım. Çok zor oluyor. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahHayırlı olsun canım bende geçen ay çift çizgi görmüştüm ama sonra kimyasal gebeliğe döndü umarım bu ay hamile kalırım bende ocak annesi olurum
Amin inşallah canımBen de bir düşük ve bir kimyasal gebelik yaşadım. Çok zor oluyor. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Aynen takmayınca olurmus derlerİnşallah canım. Ben de çok kür yaptım. Yapmadığım ayda tuttu
Takmamak çok zor ama yine de sakin sakin beklemeye çalışmak lazım galiba. Ben de üçüncü olmasına rağmen çok başaramadim sakin kalmayıAynen takmayınca olurmus derler
Beklemek zaten insanı en cok yoranTakmamak çok zor ama yine de sakin sakin beklemeye çalışmak lazım galiba. Ben de üçüncü olmasına rağmen çok başaramadim sakin kalmayı
Canım önce boyutunu küçültüp kaydetmen ondan sonra yüklemen lazımTesti buraya bir turlu yukleyemedim ya
Kizlar benim ovulasyon testi cift cizgi oldu bu gun bana dua edin 3 gun bol bol caliscam canlar
Pik yakın gibi. Bu bir kaç gün önemli. İyi değerlendirinKizlar bakin benim ovi test Eki Görüntüle 1986215
Kizlar bakin benim ovi test Eki Görüntüle 1986215