Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. 3 ay önce düşük yaptım. Geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım. Bugün idrar testinde çok şükür çift çizgiyi gördüm. Kismetse aralık sonu ocak başına denk geliyor inşallah. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar. 3 ay önce düşük yaptım. Geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım. Bugün idrar testinde çok şükür çift çizgiyi gördüm. Kismetse aralık sonu ocak başına denk geliyor inşallah. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
ben migren ataklarım sayesin de hamile olduğumu anlardım bu hafta da şiddetli atak yaşayınca ümitlendim ama bikac gündür hiç ağrı yok. migrenim tutmadı diye üzüleceğim aklıma gelmezdi☺ yine de bir ihtimal test için mayısı bekliyorum. günler de geçmiyor ki.