2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
herkese günaydın;
Bende de çok bel ağrısı oluyor. Mide bulantısı da cabası

biraz sonra kafa düşer ama uykusuzluktan. gerci bugunler iyi gunlerimiz. son aylarda hic uyku olmayacak.

Günaydın kızlar. Uykusuzluk mu var daha bu aylarda. Ben daha kafam havadayken uyuyorum zaten aşırı uyku yapıyor bana bu aylarda. Sarhoş gibi geziyorum evin içinde. Ama dediğin gibi son ayları düşününce iyiki de uyuyorum diyorum. Son aylar doğduktan sonraki uykusuz geceler gazıydı göbeği düştüydü dişi çıktıydı abooo uyuyun kızlar kurban oluyum uyuyun

hapsirmaktan bir hal.oluyorum ozellikle sabahlari. bahar geldi beni de korkutuyo.
Kızlar bişey sorcam yorum yapın lutfen hamile olduğumu öğrendiğinde kan tahlilim 80 di bir gın sonra kan tahlili yapıldı 243 olmuştu sizce Artış nasıl 1 gunde.dr daha yeni dedi

di mi oyyyy oyyyy olsunnteknolsunda cekeriz beee

Ikide bir çişim geldi acaba diye tuvalete taşınmalar hatta tuvalette yatmalar. Yüz üstü yatmak için formüller aramalar
o çiş.muhabbeti öldürür zaten.birde ben calisiyo olacagim. diger dogum.guzel denk gelmisti son zamanlar yaz tatilindeydik. bunda okulda olacagim.

Kızlar bişey sorcam yorum yapın lutfen hamile olduğumu öğrendiğinde kan tahlilim 80 di bir gın sonra kan tahlili yapıldı 243 olmuştu sizce Artış nasıl 1 gunde.dr daha yeni dedi
benimde ilk ogrendigimde 24 du degerim iki gun sonra verdigimde 109 olmustu. gayet guzel.ilerliyor denildu.

benimde ilk ogrendigimde 24 du degerim iki gun sonra verdigimde 109 olmustu. gayet guzel.ilerliyor denildu.
Iyi yani dimi ya buralarda çok şey okuyoruz ya çok etkileniyorum.Gla göğüslerim acıyo sizinki.Şu kese ve bebek kalp atışını duysaydım ohhh diyecektim bide sınavlarım var stres stres

bende bulantilar arada yokluyor. artik folik asiti ve aspirini gece almaya basladim. bayagi etkiledi. bel.agrisi olmuyo ama ayakta cok durunca kasiklarda agri.oluyo.
ben henüz doktora gitmedim önümüzdeki hafta gidicem henüz bi ilaç kullanmıyorum özellikle sabah serviste çok bulanıyor midem

doktoru aradim hastaneye gel dedi. stres aldi beni. kendimi cumartesiye sartlandirmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…