2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim doktorum cok iyi ama tek sorun devlet olması aslında beni pek bekletmiyo bile işimiz olunca. Ama hızlı hareket oluyor bide telefonla ulasamamak vat işte.

ozel canim.devlet benim eve de uzak. gittigim hastane cok yakın. birazda o yuzden tercih ettim. birsey oldu mu hemen.çıkıp gidebiliyorum.
Burada bitane özel hastane ar orda da benim gitcegim doktor yok. Poliklinikler vat hep uzak zaten. Çok iyi bi doktor buldum POLİKLİNİĞİ var ama mesai dışında bisey olsa gelmiyomus hastaneye yönlendiriyomus bu normal mi ?

Hımm anladım aman bişey olmasında Doktor daha net açıklar zaten bidahaki muayenede
evet o zaman detayli konusmadik. sadeve prolaktin yuksekti ilk once onu dusurelim dedi. ama gebeligini ogrendigimiz an igneye ve asprine baslayacagiz dedi. ama pihtilasma cikmadi benim testte. onu sorduydum. riske atamayiz dedi.

ay icime su serptin. cihazlari iyi. gorunur herhalde en az olsa 4000 olur cumartesiye.

Inşallah canım ama bana dr iki hafta sonra tekrar göreyim seni dedi. Bakalım gebeliğin devam ediyor mi dedi. Valla o kadar sert bir dr ki neden öyle dediniz diye bile soramadım. Bende randevuyu başka bir hastaneye aldım fsm de ayhan bey diye bir dr. Çok methediliyor bakalım o ne dicek

İşte bu doktorların tutumları bizi ne kadar üzüyor anlamıyorlar sürekli bi doktor araştırması içindeyiz Korkma inşallah güzel haberler alcakskn

ay hic cekemem sert tipliyi. zaten atarli olacagiz. alttan alacak bir dr gerek. odaya girdim mi guleryuzle karsilayacak. ben cok cabuk etkilenirim gerilirim resmen.

Merhaba bsnimde kan testinde 677 çıktı şuan 4+5teyim acaba haftaya doktorda kese gözükürmü arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…