Wallahi özel hastanelerde de fark oluyo kimi doktor telefonunu bile vermiyor. Ben aklıma bişey gelse whatsup tan soruyorum doktora ama devlet te böyle bi şansımız yok galiba bazı doktorlar yüzüne bile bakmadan konuşuyorlarmış
Benim doktorum cok iyi ama tek sorun devlet olması aslında beni pek bekletmiyo bile işimiz olunca. Ama hızlı hareket oluyor bide telefonla ulasamamak vat işte.
Benim doktorum cok iyi ama tek sorun devlet olması aslında beni pek bekletmiyo bile işimiz olunca. Ama hızlı hareket oluyor bide telefonla ulasamamak vat işte.
Ben ayın 4 ünde gittim aslında bana bugün gelmemi söyledi fakat işten dolayı gidemedim Aslında beta 1000-1500 arası vajinal ultrasonda görünüyormuş kese ama benim doktorum bakmadı ogün
Burada bitane özel hastane ar orda da benim gitcegim doktor yok. Poliklinikler vat hep uzak zaten. Çok iyi bi doktor buldum POLİKLİNİĞİ var ama mesai dışında bisey olsa gelmiyomus hastaneye yönlendiriyomus bu normal mi ?
evet o zaman detayli konusmadik. sadeve prolaktin yuksekti ilk once onu dusurelim dedi. ama gebeligini ogrendigimiz an igneye ve asprine baslayacagiz dedi. ama pihtilasma cikmadi benim testte. onu sorduydum. riske atamayiz dedi.
hayırlı olsun, Benim zaten enteresan oldu 3 haftalıkken öğrendim çok kötü midem bulanıyordu çünkü 4 haftalıkken 2040 çıktı ama kese göremedik siz karındanmı gördünüz peki
Inşallah canım ama bana dr iki hafta sonra tekrar göreyim seni dedi. Bakalım gebeliğin devam ediyor mi dedi. Valla o kadar sert bir dr ki neden öyle dediniz diye bile soramadım. Bende randevuyu başka bir hastaneye aldım fsm de ayhan bey diye bir dr. Çok methediliyor bakalım o ne dicek
Inşallah canım ama bana dr iki hafta sonra tekrar göreyim seni dedi. Bakalım gebeliğin devam ediyor mi dedi. Valla o kadar sert bir dr ki neden öyle dediniz diye bile soramadım. Bende randevuyu başka bir hastaneye aldım fsm de ayhan bey diye bir dr. Çok methediliyor bakalım o ne dicek
hayırlı olsun, Benim zaten enteresan oldu 3 haftalıkken öğrendim çok kötü midem bulanıyordu çünkü 4 haftalıkken 2040 çıktı ama kese göremedik siz karındanmı gördünüz peki
ay hic cekemem sert tipliyi. zaten atarli olacagiz. alttan alacak bir dr gerek. odaya girdim mi guleryuzle karsilayacak. ben cok cabuk etkilenirim gerilirim resmen.