2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İşte bu doktorların tutumları bizi ne kadar üzüyor anlamıyorlar sürekli bi doktor araştırması içindeyiz Korkma inşallah
5 yilda buldum. hele burada saglik tam.fiyasko.

Canım benim hepimiz için hayırlısı olsun. 4 yaşında bir oğlum var 2013 haziran annesiyim geçmişten:) oglumdan sonra ikinciyi asla düşünmedim. Hatta hamile olma düşüncesi bile korkutuyordu beni. Çünkü oğlum büyüdü okula başladı ben 8 ay oldu işe başladım adet düzensizliğinden dr a bir gittim hamilesiniz dedi. Allahın gucune gitmesin o an korkudan ağladım ama keseyi görünce bütün fikrim değişti. Tekrar düzen oturtmak zor olacak dedim ama bebegimden de vazgecemem. Belki kızımız olur diyor eşimde. Ne alaka bunları anlattim size bilmiyorum ama sanırım hislerimi paylaşmak istedim :) anne olmak çok güzel bir duygu. Inşallah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin Allah.

İnsanın içinin ısındığı,güvenebileceği bir doktor bulmak ne kadar zormuş Sürekli diken üstünde oluyo insan acaba doktor seçimim doğrumu diye
ilk hamileliğimde urfada gorev yapiyordum bir ilcesinde. hemen izin aldim . gerci mudur yetkili bendim. mudurluge haber ettim. gectim.tip merkezine. daha yeni gebelik olusuyo lekelenmem var. dr bakti bir bayan doktor gecen aya kadar telefonu kayitliydi cebimde. bana dedi ki dis gebelik. hemen urfaya sevk ediyorum mudahale edilsin. dedim rapor yaz hocam.ben memleketw gideyim. esim burada degil. kendi doktorum mudahalemi yapsin. ciktim geldim marasa. buradaki dr guldu. keseyi gormeden nasil dis gebelik teshisini koydu dedi. duzenli artia var. iki hafta sonra gel.keseyi rahat gorelim dedi. haftaici gelemedigim.icin. tamam dedim. o arada tayin çıktı. küçük bir trafik.kazasi gecirdik. ertesi gun kalp atimina geldik. kalp atimi duyulmuyo dendi. kurtaj oldum. ikinciye hamile kaldim doguma bir ay kala bazi olaylardan.dolayi doktorumla ozel hastane baglarini kopardi. kaldim mi ben doguma bir ay kala.doktorsuz. neyse bulduk bir dr. dogumumu yaptirdi. gecen sene.yeniden hamile kaldim. hersey normal haziran 30 da muayeneye gittim. hersey guzel.dendi. temmuz 5 de tatile ciktik 15 temmuzda kendi memleketime.gectim dr kontrolum var kalp atimi yok dediler beni aldilar yine. geldim marasa bir ay sonra kontrolum var. rahim kalin icerde parca kalmis.kurtaj dedi doktorum. istemedim ve o zamanda adettim. su an.catala ne cikacak gucum.var ne takatim. bedenim ne de.ruhum.kaldirir dedim ilac ver eve gececem dedim. bir hafta sonra gectim.dr.ye hersey normal dedi. yani o zaman kabul etsem beni bosu.bosuna kurtaj edecek. sonra tahlil istedi.genetik ozel labaratuarlara gonderdi. marasta tipta ve kadin dogumda yok diye. anlasmali oldugi yerler var cunku. sonra bir ogrendim ki hem tipta hem.kadin dogum da var. iyice sogudum mu. epey arastirdim sonunda bu doktoru.buldum. amma uzun yazdim. parmaklarim.uyustu.

bende 2013 ekim annesiyim canim. ben goze alarak yola ciktim. oglusda istiyo. bakalim bizi.ne bekliyor bilemeyecegim.

Çok geçmiş olsun tekrardan cnm kusura bakma bende sordum ama yazdığın gibi okdr çok olay oluyor ki bana da doktor sen kesinlikle hamile kalamazsın kalsanda sıkıntılı olur demişti ocak ayında ağlayarak çıkmıştım odasından beni yönlendirdiği profesör meğerse arkadaşıymış bana 2 ameliyat önerdi hemen olmalısın diye olmadım başka doktorlara gittim dene dediler kısmet şuan hamileyim ama o ilk doktorun etkisindeyim hala beni strese soktu Doktor okdr önemliki bu süreçte senşnde dediğin gibi yanlış kararları bizim hayatımızı etkiliyo. Tekrardan çok geçmiş olsn şimdi güzel haberler alıcaz inşallah

aynen canim..bazen gerçekten empati kuramiyorlar. karsinda kaybi olan bir bayan var. normal dusunemiyor. tatli dille.soylemek varken. baltayi indirmenin bir anlami yok. hersey para degil. bazilari icin para olmus. gerektiginde harcariz bu saglik. ama beni keyfi yere kurtaj edip para alacaksa ben buna dur derim. kurtaj etse belki de cok daha fazla.zarar gorecekti rahmim. ve toparlanmasi daha da uzun.surecekti.

Ayy çok güzel Allah kalbinize göre verir inşallah . Bazen paylaşmak istiyoruz duygularımızı yaşadıklarımızı , bazen de yaşadıklarımızla birbirimize destek , umut veriyoruz . Hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar hamileliğinizin ilk başında böle adet olcakmış gibi sancılarınız oldu mu yumurtalıklarınızda özellikle ? Benim ağrılarım oluyor da özellikle ilişki sonrasında benim gibi olan var mı

sanci var. agri var.batma var.
Beni perişan ediyo gün içinde nadir girio bu sancı ama özellikle beraberlik sonrası girio hamileliğin ilk haftalarında ilişkiye girilmez mi ben doktora daha gidemedim sizin doktorlarınız ne dedi bu konu hakkında

Merhaba masallah. Rabbim sifa versin saglikla kavusmak nasip etsin benimde 3. Bebegim olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…