Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar benim Doğumum da eğer nasip olursa aralık sonu ocak başı görünüyo. 6+3 haftalığım. Geri de olabilir. Yarın kontrolüm var. Eğer içerde bi bebiş varsa kalp atışlarını duyucağız. Bu aralar o kadar çok talihsiz hikaye okudum ki çok kötü etkilendim. Strese girdim. Bugün sırtım çok ağrıyo ve kasıklarımda yanma var. Canım çok sıkkın. Üstüne bu havada grip oldum. O da Canımı çok sıkıyo. Dua edin nolur her şey yolundadır inşallah
hayırlı olsun canım belirtin varmıydı melodi ben unutmusum belirtileri benimde 2. unutmusum ama sanki ilkkez hissediyom bu duyguları ihtimal veriyom belki olmustur diye
Benim vardı canım. Müthiş bir guruldama oluyordu. Mide guruldaması değil de bu guruldama rahim tarafına denk gelen küçük karın dediğimiz yerden geliyordu.
Benim vardı canım. Müthiş bir guruldama oluyordu. Mide guruldaması değil de bu guruldama rahim tarafına denk gelen küçük karın dediğimiz yerden geliyordu.
heh orası işte. Nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Eşimin ailesi öyle söylüyor da ben de ilk duyduğumda tuhafıma gitmişti. Farkında olmadan yerleşmiş dilime
heh orası işte. Nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Eşimin ailesi öyle söylüyor da ben de ilk duyduğumda tuhafıma gitmişti. Farkında olmadan yerleşmiş dilime
Yani şöyle ki bahsettiğin şeyler bende de mevcut. İnternette her bilgiye inanmayın deniyor ama ben hamile kaldığım günün bile farkındaydım diyebilirim. Bi yazı okumuştum; bazı kadınlar yumurtanın döllenme olayını hissedebilir diye. ne kadar doğru bilmiyorum ama ben o gün karnımda tuhaf şeyler hissediyodum ve o hafta söylediğim küçük karın Sürekli guruldadı. Sonraki hafta göğüs damarlarım belirginleşti. Devamında hazımsızlık gaz sıkıntısı vs derken adetime 5 gün kala alakasız bi sebepten ötürü doktora gittim ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim
hayırlı olsun canım belirtin varmıydı melodi ben unutmusum belirtileri benimde 2. unutmusum ama sanki ilkkez hissediyom bu duyguları ihtimal veriyom belki olmustur diye