• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam kızlar benim Doğumum da eğer nasip olursa aralık sonu ocak başı görünüyo. 6+3 haftalığım. Geri de olabilir. Yarın kontrolüm var. Eğer içerde bi bebiş varsa kalp atışlarını duyucağız. Bu aralar o kadar çok talihsiz hikaye okudum ki çok kötü etkilendim. Strese girdim. Bugün sırtım çok ağrıyo ve kasıklarımda yanma var. Canım çok sıkkın. Üstüne bu havada grip oldum. O da Canımı çok sıkıyo. Dua edin nolur her şey yolundadır inşallah :anne::110:

Kızlar bende ocak annesi olacam Allah ın izniyle evde test yaptım çıktı şimdi kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısıyla
hayırlı olsun canım :anne::KK200:belirtin varmıydı melodi ben unutmusum belirtileri :KK14:benimde 2. unutmusum ama sanki ilkkez hissediyom bu duyguları ihtimal veriyom belki olmustur diye:oops:

Kızlar hamilelik belirtileriniz arasında karın guruldaması var mıydı?
Benim vardı canım. Müthiş bir guruldama oluyordu. Mide guruldaması değil de bu guruldama rahim tarafına denk gelen küçük karın dediğimiz yerden geliyordu.

Küçük karın dediğin yer göbek deliğinin alt tarafına diyorsun canım.. ilk defa duydum da küçük karını :)))

Benim vardı canım. Müthiş bir guruldama oluyordu. Mide guruldaması değil de bu guruldama rahim tarafına denk gelen küçük karın dediğimiz yerden geliyordu.
Küçük karın dediğin yer göbek deliğinin alt tarafına mı diyorsun canım.. ilk defa duydum da küçük karını:))

Küçük karın dediğin yer göbek deliğinin alt tarafına diyorsun canım.. ilk defa duydum da küçük karını :)))
heh orası işte. Nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Eşimin ailesi öyle söylüyor da ben de ilk duyduğumda tuhafıma gitmişti. Farkında olmadan yerleşmiş dilime

heh orası işte. Nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Eşimin ailesi öyle söylüyor da ben de ilk duyduğumda tuhafıma gitmişti. Farkında olmadan yerleşmiş dilime
Ya benim sürekli gurulduyor.. göğüslerim şişti çok şiddetli olmasada ağrıyor arada bi.. bide göğüs uçlarıma doğru ince damarlar görünür hale geldi..

Ya benim sürekli gurulduyor.. göğüslerim şişti çok şiddetli olmasada ağrıyor arada bi.. bide göğüs uçlarıma doğru ince damarlar görünür hale geldi..
Yani şöyle ki bahsettiğin şeyler bende de mevcut. İnternette her bilgiye inanmayın deniyor ama ben hamile kaldığım günün bile farkındaydım diyebilirim. Bi yazı okumuştum; bazı kadınlar yumurtanın döllenme olayını hissedebilir diye. ne kadar doğru bilmiyorum ama ben o gün karnımda tuhaf şeyler hissediyodum ve o hafta söylediğim küçük karın Sürekli guruldadı. Sonraki hafta göğüs damarlarım belirginleşti. Devamında hazımsızlık gaz sıkıntısı vs derken adetime 5 gün kala alakasız bi sebepten ötürü doktora gittim ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim

Canım benim 16 gün gecikti 3 kere evde test yaptım hepsi negatif.. en son testi 3 gün önce yaptım :(

hayırlı olsun canım :anne::KK200:belirtin varmıydı melodi ben unutmusum belirtileri :KK14:benimde 2. unutmusum ama sanki ilkkez hissediyom bu duyguları ihtimal veriyom belki olmustur diye:oops:
Tşkler canım darısı sana inşallah canım yumurtlamanın 3. Gününden beri mide bulantısı var canım hafif son günlerde de bel ağrısı

Back