- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım belirtin varmıydı melodi ben unutmusum belirtileri benimde 2. unutmusum ama sanki ilkkez hissediyom bu duyguları ihtimal veriyom belki olmustur diyeKızlar bende ocak annesi olacam Allah ın izniyle evde test yaptım çıktı şimdi kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısıyla
Benim vardı canım. Müthiş bir guruldama oluyordu. Mide guruldaması değil de bu guruldama rahim tarafına denk gelen küçük karın dediğimiz yerden geliyordu.Kızlar hamilelik belirtileriniz arasında karın guruldaması var mıydı?
Teşekkür ederiz canım ben adet belirtileriyle birebir belirtileri yaşadım ekstra bişey yaşamadım cnmslm kızlar hamiş olanlara hayırlı olsun adet olanlarda insallah diger aya nasip olur belirtileriniz nelerdi kızlar
yogun bi kasık agrım var affedersin sanki rahmim cıkacak korktum baska bisemi var diyeTeşekkür ederiz canım ben adet belirtileriyle birebir belirtileri yaşadım ekstra bişey yaşamadım cnm
Küçük karın dediğin yer göbek deliğinin alt tarafına mı diyorsun canım.. ilk defa duydum da küçük karını:))Benim vardı canım. Müthiş bir guruldama oluyordu. Mide guruldaması değil de bu guruldama rahim tarafına denk gelen küçük karın dediğimiz yerden geliyordu.
heh orası işte. Nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Eşimin ailesi öyle söylüyor da ben de ilk duyduğumda tuhafıma gitmişti. Farkında olmadan yerleşmiş dilimeKüçük karın dediğin yer göbek deliğinin alt tarafına diyorsun canım.. ilk defa duydum da küçük karını :)))
inşallah canım umutlanmak istemiyorum ama bir yandan da kaptırıyorum kendimi malesefcnm 4+5teyiz şuan bu haftada gördük keseyi çok şükür sende hayırlısıyla hamilesindir inşallah
Bat ne zaman canmyogun bi kasık agrım var affedersin sanki rahmim cıkacak korktum baska bisemi var diye
Ya benim sürekli gurulduyor.. göğüslerim şişti çok şiddetli olmasada ağrıyor arada bi.. bide göğüs uçlarıma doğru ince damarlar görünür hale geldi..heh orası işte. Nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Eşimin ailesi öyle söylüyor da ben de ilk duyduğumda tuhafıma gitmişti. Farkında olmadan yerleşmiş dilime
8 mayıs canımBat ne zaman canm
Yani şöyle ki bahsettiğin şeyler bende de mevcut. İnternette her bilgiye inanmayın deniyor ama ben hamile kaldığım günün bile farkındaydım diyebilirim. Bi yazı okumuştum; bazı kadınlar yumurtanın döllenme olayını hissedebilir diye. ne kadar doğru bilmiyorum ama ben o gün karnımda tuhaf şeyler hissediyodum ve o hafta söylediğim küçük karın Sürekli guruldadı. Sonraki hafta göğüs damarlarım belirginleşti. Devamında hazımsızlık gaz sıkıntısı vs derken adetime 5 gün kala alakasız bi sebepten ötürü doktora gittim ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendimYa benim sürekli gurulduyor.. göğüslerim şişti çok şiddetli olmasada ağrıyor arada bi.. bide göğüs uçlarıma doğru ince damarlar görünür hale geldi..
Benimde çok ağrıdı hala ağrıyo canım bende korktum ilk baslarda bi sorun mu var diyeyogun bi kasık agrım var affedersin sanki rahmim cıkacak korktum baska bisemi var diye
ana gercekten mi korktum iltihap mı var kis mi var yarına kadar olmazsam test yapayım iş yerindeyim suanda dk bir lavaboya gidiyom adet oldummu diyeBenimde çok ağrıdı hala ağrıyo canım bende korktum ilk baslarda bi sorun mu var diye
İnşallah canımHayırlı olsun diger ay olur insallah
Tşkler canım darısı sana inşallah canım yumurtlamanın 3. Gününden beri mide bulantısı var canım hafif son günlerde de bel ağrısıhayırlı olsun canım belirtin varmıydı melodi ben unutmusum belirtileri benimde 2. unutmusum ama sanki ilkkez hissediyom bu duyguları ihtimal veriyom belki olmustur diye