• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben 10 gün önce öğrendim hamileliğimi beklenmedik bir zamanda plansız ve isteksiz oldu ama bebeğimi doğurmak istiyorum. Geçen hafta salı gördüm keseyi 5+3 haftalik dedi dr. 6+2 olduk bugün itibariyle. 10 gün önce degerlerim beta hcg 1342.00 çıkmıştı
karindan mi gördü

benim ay tutmadı adet oldum ama yine ocak annesi olabilirim çünkü sata göre 10 şubat eğer tutturursak ilk bebek sezeryan olduğundan bu da sezeryan olur onu da odağın sonunda yani 10 gün önce alirlar

karindan mi gördü

Evet canım karnımdan baktı. Aslında dr son adet gunume göre goremeyebiliriz demişti ama göründü. Zaten son adet tarihim 1 nisan da bir gün adet oldum. Dr bana Üstüne gormussun dedi yani adetimden 1hafta önce hamile kalmışım ve o adet dediğim bir günlük kanama da işaretmis

Evet canım karnımdan baktı. Aslında dr son adet gunume göre goremeyebiliriz demişti ama göründü. Zaten son adet tarihim 1 nisan da bir gün adet oldum. Dr bana Üstüne gormussun dedi yani adetimden 1hafta önce hamile kalmışım ve o adet dediğim bir günlük kanama da işaretmis
anladim canim benim bat 7 mayis. yarin kani tekrarlayacagim. bakalim2000 olana kadar bekelrim artik

Hayırlısı olsun canım. Inşallah en kısa zamanda seni havalara uçuracak güzel haberi alırsın :KK15:

2018 Ocak ayında anne olacaklara şimdiden hayırlı olsun.Rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Benim bu ay için şansım kalmadı.İdrar testinde pozitif çıkmışken 39.gün üzerine hastalandım.Kan testine gerek kalmadı yani..Nasip değilmiş.
Nasıl yanı dusuk mu oldu anlamadım

arkadaşlar midesi bulanan bi benmiyim yaaa çok erken değilmi ya ilk kızımda bu kadar erken başlamamıştıııı denemediğim kalmadı geçmiyo

eğer idrarda pozitif çıkmışsa ve su an adet oluyorsan ya düşük yapıyorsun ya da üstüne görme dediğimiz olayı yasiyorsun...düşük yapıyorsan zaten bu sağlıklı bebek olmadığı anlamına gelir

Hasta olduğumda tekrar test yaptım ve negatif çıktı,3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım,düşük olayı çok kanamalı olur diye düşünüyorum.Bugün 3. günüm ama çok az geldi lekenme şeklinde..Tam kan testi yaptırcağım gün bunu yaşamışken hüsrana uğradım.Göğüslerdeki hassasiyet ve vücüttaki şişkinlik kayboldu adetle beraber...Bu ay çok ümitliydim.Ovulasyon testinde çift çizgiyi (koyu)gördüğümüzde 17 Nisanda 17-18-19 .günleri değerlendirdik.Eğer gebelik olmazsa kanama yumrtlamadan 14 gün önce oluyorsa da hesaplama da yanlışlık oldu..Bilmiyorum.Nasippp...

kızlar folik asit ne marka ve ne miktarda kullanıyorsunuz ?

Nasıl yanı dusuk mu oldu anlamadım
Düşük değildir canım..05 Mayıs 39. gün ise kanama ile adet başlangıcı 14 günü çıkar 22 Nisan yumurtlama günü ..Peki benim yaptığım ovulasyon testinde 17 Nisanda Koyu çift çizgiyi gördük 3 gün içini de değerlendirdik 19 Nisandan sonra beraberlik olmadı.22 Nisanda mı yumurtlamışım onu anlayamadım..Bu teste göre yanlış zamanda mı olmuş birliktelik..Ya da ben yanıldım.

ne kadarlıksın canım şuan kese kaçıncı haftada gözüküyor bende inşallah gelirim buraya 2 gün geçti adetim bugünü de bekleyeyim diyorum test falan yapmaya korkuyorum ya
ne kadarlıksın canım şuan kese kaçıncı haftada gözüküyor bende inşallah gelirim buraya 2 gün geçti adetim bugünü de bekleyeyim diyorum test falan yapmaya korkuyorum ya
cnm 4+5teyiz şuan bu haftada gördük keseyi çok şükür sende hayırlısıyla hamilesindir inşallah

Düşük değildir canım..05 Mayıs 39. gün ise kanama ile adet başlangıcı 14 günü çıkar 22 Nisan yumurtlama günü ..Peki benim yaptığım ovulasyon testinde 17 Nisanda Koyu çift çizgiyi gördük 3 gün içini de değerlendirdik 19 Nisandan sonra beraberlik olmadı.22 Nisanda mı yumurtlamışım onu anlayamadım..Bu teste göre yanlış zamanda mı olmuş birliktelik..Ya da ben yanıldım.
Hayırlı olsun diger ay olur insallah

arkadaşlar midesi bulanan bi benmiyim yaaa çok erken değilmi ya ilk kızımda bu kadar erken başlamamıştıııı denemediğim kalmadı geçmiyo
Benimde bulanıyo canım bende erken olduğunu düşünüyorum ama bulanıyo işte

Kızlar bende ocak annesi olacam Allah ın izniyle evde test yaptım çıktı şimdi kan verdim sonucu bekliyorum hayırlısıyla

Back