• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar kasık ağrınız oluyor mu? benim alt tarafta biraz batma ve hafif ağrı var bugün.

Benimde var ve ben yatarak geciriyorum hamileligimi. Hic bacaklarimi uzatamiyorum kasigim da bicak kesigi gibi aci oluyor.

Bazen cok bunaliyorum o kadar cok bekledim ki bu bebeği sadece bende değil etrafimdaki herkes de ama şimdi o kadar kötü geciyor ki hamile kaldigima pisman oluyorum. Hic gecmeyen bulanti halsizlik her yerimde sızı goguslerim desen zor yatiyorum bide doguma kadar yatakta gecirmek hamileliği :( cok bunaldim gerçekten

Canım seni görmek ne güzel sağlıkla kucağına al insaAllah ordan buraya zamanimiz bu zamanmis demek ki:anneadayı:

Aa canım sende hamilesin çoookkk sevindim. Hamile olduğumu öğrendiğimde siteye girdiğim de sana baktım ama bayadır girmemiştin siteye . Şuanda çok sevindim inanki.
Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

Zaman zaman oluyor bende de canim, hatta 5 ve 6. haftamda cok sık oluyordu batmalar, şimdilerde daha seyrek.
Ben de bugün mutfakta biraz iş yaptım. sonra ağrımaya başladı.şimdi geçti şükür.telaş yapmıştım. Sağol canım cevabın için demekki normal :) dileğimiz tabiki sorunsuz bi hamilelik geçirelim ama olsun bebişlerimiz iyi olsun da :)

Benimde var ve ben yatarak geciriyorum hamileligimi. Hic bacaklarimi uzatamiyorum kasigim da bicak kesigi gibi aci oluyor.

Bazen cok bunaliyorum o kadar cok bekledim ki bu bebeği sadece bende değil etrafimdaki herkes de ama şimdi o kadar kötü geciyor ki hamile kaldigima pisman oluyorum. Hic gecmeyen bulanti halsizlik her yerimde sızı goguslerim desen zor yatiyorum bide doguma kadar yatakta gecirmek hamileliği :KK43: cok bunaldim gerçekten
Canım benim öncelikle seni çok iyi anlıyorum ama pişman olma bence.çünkü kucağına aldığında eminim bütün bu sıkıntıları unutacaksın. dün benim de karın ağrım vardı kullandığım haplardan dolayı.işteydim eve geldim acile gittim dayanamadım. serum verdiler. ama olsun bugünleri görmek için ne kadar bekledik hayal ettik üzüldük.onları düşün. Rabbim bundan sonraki hamilelik sürecini rahat geçirmeni nasip etsin inşallah canım.

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hanımlar :)
Benimde p.tesi randevum var..
Bugunde hastaneye gideceğim ama gebelik için değil. Sıra olursa gitmeyi düşünüyorum bugün. .
Benimde gogus hassasiyetim yok oldu.
Mide bulantılarim kesildi ama arada bi esiyor sanki. Ve daha çok yanma şikayetim var.
Sanırım başka şikayetim yok..
O değilde bugün rüyamda kan gördüm. Adet mi oldum , diyordum kendi kendime. .
Hamileyim ben adet olamam ki , diyordum.
Kalkip tabirine baktım. Hiç iyi yorum görmedim. :/
Sol tarafına üç kere tükür

Merhaba arkadaslae bgun gittm doktora Allaha sukur bende kalp atislarini duydum. Doktorum hersey cok guzel dedi. Sat a gore 6+5 im fakat bebek 6+2 gorunuyormus. Cok normal olabilir hic kafaya takcak bisey degil gec dollenmedir dedi. Crl 0.51 cm yaziyor. Normal mi? Netten arastirdim pek bisey bulamadim sizlere sormak istedim.

Merhaba arkadaslae bgun gittm doktora Allaha sukur bende kalp atislarini duydum. Doktorum hersey cok guzel dedi. Sat a gore 6+5 im fakat bebek 6+2 gorunuyormus. Cok normal olabilir hic kafaya takcak bisey degil gec dollenmedir dedi. Crl 0.51 cm yaziyor. Normal mi? Netten arastirdim pek bisey bulamadim sizlere sormak istedim.

Normal canım güzel :) Allah kucağına almayi nasip etsin :)

Kızlar bugün yaptigim yaramazliğı anlatacagım, ev kalabaliktı, canım cips çekti. Dolabin kuytu kösesine saklamıstim zaten :) sonra gardirobumun oldugu odaya gittim, koca bir gardirobum var içine girilebiliyor :) icine girdim, orda birkac tane yedim :) cok mutluyum şuanda :) pisman değililiimmm :)

Kızlar bugün yaptigim yaramazliğı anlatacagım, ev kalabaliktı, canım cips çekti. Dolabin kuytu kösesine saklamıstim zaten :) sonra gardirobumun oldugu odaya gittim, koca bir gardirobum var içine girilebiliyor :) icine girdim, orda birkac tane yedim :) cok mutluyum şuanda :) pisman değililiimmm :)

ayyyy niye pişman olasın yaaaaaaa bir kaç taneden bir şey olmaz :)

Aa canım sende hamilesin çoookkk sevindim. Hamile olduğumu öğrendiğimde siteye girdiğim de sana baktım ama bayadır girmemiştin siteye . Şuanda çok sevindim inanki.
Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
Amin canım benim bu topikte karsilasmak nasipmis demek ki saglikla dogumlarimizi da görelim insaAllah senin benden önce dogum tecrubeni anlatirsin:anneadayı:

Kızlar kasık ağrınız oluyor mu? benim alt tarafta biraz batma ve hafif ağrı var bugün.
Benim tam olarak surekli bir agri degil ama arada anlik gelip giden hafif kramplar oluyor. Ama bunlar normal rahimde bebiklere yer aciliyor

Bazen cok bunaliyorum o kadar cok bekledim ki bu bebeği sadece bende değil etrafimdaki herkes de ama şimdi o kadar kötü geciyor ki hamile kaldigima pisman oluyorum. Hic gecmeyen bulanti halsizlik her yerimde sızı goguslerim desen zor yatiyorum bide doguma kadar yatakta gecirmek hamileliği :KK43: cok bunaldim gerçekten
Dr un yat mi dedi sana canim?
Eger yat demediyse o kadar hareketsiz kalma, hareket kan dolasimi ve odem olusmamasi acisindan iyi.
Eger yat demisse de bugunlerin hepsi gelip gececek ve ileride tum bunlara degdi diyeceksin

Dolabin kuytu kosesine kimse yemesin cipsler bana kalsin diye mi sakladin yoksa yemene mi izin yok :))

Allah iyiliğini versin :KK71:

Benim tam olarak surekli bir agri degil ama arada anlik gelip giden hafif kramplar oluyor. Ama bunlar normal rahimde bebiklere yer aciliyor

Dr un yat mi dedi sana canim?
Eger yat demediyse o kadar hareketsiz kalma, hareket kan dolasimi ve odem olusmamasi acisindan iyi.
Eger yat demisse de bugunlerin hepsi gelip gececek ve ileride tum bunlara degdi diyeceksin

Dolabin kuytu kosesine kimse yemesin cipsler bana kalsin diye mi sakladin yoksa yemene mi izin yok :))
yedigimi görseler NE YAPIYORSUUUUNN SEEENNN derler :) utandim sanırim :) ben normalde yemiyorum, hamile degilken de yemezdim ama canım cekti aldım, kendimi kınadım ve dolabin kuytu kösesine koydummmm, :) o hazzi alırken de kimsenim dırdırını cekmek istemedim sanırım :)

yedigimi görseler NE YAPIYORSUUUUNN SEEENNN derler :) utandim sanırim :) ben normalde yemiyorum, hamile degilken de yemezdim ama canım cekti aldım, kendimi kınadım ve dolabin kuytu kösesine koydummmm, :) o hazzi alırken de kimsenim dırdırını cekmek istemedim sanırım :)
Bugun bende aldim canim cekti. Ama kendi aldigimdan degil oglumunkini yedim o daha cazip geldi.

Bende 6+5 de duydum kalp atisini gerisine cok takilma daha yeni yeni buyuyor annesi
Benimkide bi kac gun geriydi suan haftasiyla uyumlu cok sukur.

Back