• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İyi akşamlar kızlar ben 1 haftadır hiç iyi değilim çok fazla bulantim var kafamı kaldiramiyorum hicbirsey yiyemiyorum benim gibi olan var mı ve acaba bu durum ne zaman son bulur :cry:

iyi geceler kızlar inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz minik minicik bebislerimizi
allahim hayirlisi ile sağlığıyla inşallah nasip etsin kucagimiza
allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasin aminnn inşallah...
kuzlar midem ikigun yandi ikigundur bulaniyor
ne yapiyorsunuz sizler nasil besleniyorsunuz kac ööğün kac saat araliklarla ben nasil yapsam iyi olurum

Son düzenleme:
gizli gizli yiyince daha tatli geldi galiba :) karnimda degisik hareketler var, hic bagirsak hareketi gibi de degil, insallah icerde her sey yolundadir :)
Arada gizli kaçamaklar tadından yenmez :) o dediğin hareket bendede var haftamıza göre bebeğimiz elini ayağını oynatmaya başlamış dönüyormuş bende o hareketi bebek diye düşünüyorum hissedilir mi bilmiyorum ama değişik birşeyler oluyor :))

gizli gizli yiyince daha tatli geldi galiba :) karnimda degisik hareketler var, hic bagirsak hareketi gibi de degil, insallah icerde her sey yolundadir :)
Arada gizli kaçamaklar tadından yenmez :) o dediğin hareket bendede var haftamıza göre bebeğimiz elini ayağını oynatmaya başlamış dönüyormuş bende o hareketi bebek diye düşünüyorum hissedilir mi bilmiyorum ama değişik birşeyler oluyor :))

İyi akşamlar kızlar ben 1 haftadır hiç iyi değilim çok fazla bulantim var kafamı kaldiramiyorum hicbirsey yiyemiyorum benim gibi olan var mı ve acaba bu durum ne zaman son bulur :cry:
Çoğumuz senin gibiyiz canım bulantı yaşamayan daha az 3 aydan sonra azalıyormuş tabi bünyeye göre değişir inşallah en kısa zamanda bulantısız günler bizimle olur

yedigimi görseler NE YAPIYORSUUUUNN SEEENNN derler :) utandim sanırim :) ben normalde yemiyorum, hamile degilken de yemezdim ama canım cekti aldım, kendimi kınadım ve dolabin kuytu kösesine koydummmm, :) o hazzi alırken de kimsenim dırdırını cekmek istemedim sanırım :)
Amaaan iyi yapmissin afiyet bal seker olsun :))

Canım benim öncelikle seni çok iyi anlıyorum ama pişman olma bence.çünkü kucağına aldığında eminim bütün bu sıkıntıları unutacaksın. dün benim de karın ağrım vardı kullandığım haplardan dolayı.işteydim eve geldim acile gittim dayanamadım. serum verdiler. ama olsun bugünleri görmek için ne kadar bekledik hayal ettik üzüldük.onları düşün. Rabbim bundan sonraki hamilelik sürecini rahat geçirmeni nasip etsin inşallah canım.

Sağol canim inşallah gececek

Kızlar günaydın.. Bugün doktor randevum var. Cumartesi çok kanamam olmuştu. 1 haftadır evde yatıyorum. 3 iğne vuruldum. Bir de progestan içiyorum günde 3 tane. Kanamam tamamen kesildi. Akıntım beyaza döndü. İnşallah bebeğim sağlıklıdır Dua edin bana olur mu?

Kızlar günaydın.. Bugün doktor randevum var. Cumartesi çok kanamam olmuştu. 1 haftadır evde yatıyorum. 3 iğne vuruldum. Bir de progestan içiyorum günde 3 tane. Kanamam tamamen kesildi. Akıntım beyaza döndü. İnşallah bebeğim sağlıklıdır Dua edin bana olur mu?
inşallah canım benim inşallah güzel haberler le gelrsin allahim bebegini korusun sağlıkla kucağına akmak nasıp olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

@MeLoDi nasıl oldun canım sesın cıkmıyor hıc

kızlar tpıgı acan melodıden haber var mı ben ulasamıyorum ıyı mı acaba haber alan var mı :KK43:

hic bilmiyorum canim, bende mrrak ettim :KK43:

aynen ya ozelden de yazdım donmedı kanaması vardı dımı yanlıs hatırlamıyorsam

bende öyle hatırliyorum kötü geciyor demişti sanki en son, Allah ım onunda bizlerimde miniklerini korusun inşallah @MeLoDi
Arkadaşlar tşkler düşündüğünüz için iyiyiz çok şükür dün doktora gittik iyi bebişim çok şükür kanama alanı da kalmamış lekelenme de bitti çok şükür ama dikkatli olmam lazım yine giremedim bu aralar ama 1-2 güne listeyi düzenlicem listede olmayanlar özel msj atarsa daha iyi arada kaymamamış olur doktorum artık 1 ay sonraya verdi randevuyu hakkımızda hayırlısı Günaydın bu arada

Arkadaşlar tşkler düşündüğünüz için iyiyiz çok şükür dün doktora gittik iyi bebişim çok şükür kanama alanı da kalmamış lekelenme de bitti çok şükür ama dikkatli olmam lazım yine giremedim bu aralar ama 1-2 güne listeyi düzenlicem listede olmayanlar özel msj atarsa daha iyi arada kaymamamış olur doktorum artık 1 ay sonraya verdi randevuyu hakkımızda hayırlısı Günaydın bu arada
Gunaydn canim gecmıs olsun Allah bı daha yasatmasın. Bu arada benı de listeye ekler mısın uygun olunca

Günaydın arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyordum nasılsınız hamilelik Nasıl gidiyor

Günaydın canım .durumundan haberdar et inş iyi haberlerle gelirsin.bende aynı durumdayım.

Kızlar bugün yaptigim yaramazliğı anlatacagım, ev kalabaliktı, canım cips çekti. Dolabin kuytu kösesine saklamıstim zaten :) sonra gardirobumun oldugu odaya gittim, koca bir gardirobum var içine girilebiliyor :) icine girdim, orda birkac tane yedim :) cok mutluyum şuanda :) pisman değililiimmm :)

haha eşim yanımda yerken bende bikaç tane yiyorum ne olacak canım mı çeksin :)

iyi geceler kızlar inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz minik minicik bebislerimizi
allahim hayirlisi ile sağlığıyla inşallah nasip etsin kucagimiza
allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasin aminnn inşallah...
kuzlar midem ikigun yandi ikigundur bulaniyor
ne yapiyorsunuz sizler nasil besleniyorsunuz kac ööğün kac saat araliklarla ben nasil yapsam iyi olurum

Bende de hiç olmazdı 2-3 gündür hafif yanma ve bulantı hissim var. Sık sık az az yiyorum, sık yediğim zaman o bulantı geçiyor gibi oluyor. Bu haftadan sonra daha fazla artmaz diye düşünüyorum umarım düşündüğüm gibi olur

Bende hafif hissediyorum sağa sola döndüğümde. Dün randevum vardı tasdikledim resmen eller havaya yapıyor içeride, ağzına götürüyor ayaklarıyla kendini ittiriyor inanamadım 10+1 de :))

Back