• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba arkadaşlar

Bugün doktora gittim.tam 10 haftayı doldurduk..çok şükür herşey yolunda..kalp atim hızı 160 larda idi.bende doktora dedim ki kalp atımı 140 üzeri olunca kız oluyormuş böyle bir efsane var siz ne düşünüyorsunuz dedim..o da hiç alakası yok dedi..bebeğe baktı ve çok erken biliyorum ama ben bebeği erkek gibi görüyorum dedi.bacak arasında nokta gibi bişey vardı onu gösterdi..çok şaşırdım,yanılma payım olabilir ama bence erkek dedi.
Ben istanbul Bahçelievler medikalparka gidiyorum.ultrason cihazları yüksek kalitede.ona bağladım bende..herhalde görüyor diye..böyle bişey yaşayan var mı?
Haftaya cumartesi 11+3 de ense kalınlığı için gideceğiz. O zaman da bi daha sorarım..

Canım en son dr a nezaman gittin yani altı artı dört diye nezaman söyledi
Eğer on gün sonra büyüme devam ederse sıkıntı olmaz geç döllenmedir fakat gerekli büyümeyi göstermesse sıkıntı olur
Lekenlenmen fln var mı birde?
Carsamba gittim 7 arti altida lekelenme yok ins buyume olur ilkinde onden gidiyordu haftasi oglumun bu durum beni panige sokuyor

kızlar tpıgı acan melodıden haber var mı ben ulasamıyorum ıyı mı acaba haber alan var mı :(

Merhaba arkadaşlar

Bugün doktora gittim.tam 10 haftayı doldurduk..çok şükür herşey yolunda..kalp atim hızı 160 larda idi.bende doktora dedim ki kalp atımı 140 üzeri olunca kız oluyormuş böyle bir efsane var siz ne düşünüyorsunuz dedim..o da hiç alakası yok dedi..bebeğe baktı ve çok erken biliyorum ama ben bebeği erkek gibi görüyorum dedi.bacak arasında nokta gibi bişey vardı onu gösterdi..çok şaşırdım,yanılma payım olabilir ama bence erkek dedi.
Ben istanbul Bahçelievler medikalparka gidiyorum.ultrason cihazları yüksek kalitede.ona bağladım bende..herhalde görüyor diye..böyle bişey yaşayan var mı?
Haftaya cumartesi 11+3 de ense kalınlığı için gideceğiz. O zaman da bi daha sorarım..
canim, tebrik ederim, benim doktorumla randevum 23 haziranda 12. haftada yani cinsiyet tahmini yapsriz dedi. paylasacagim ögrenince, tarama testlerim de 12. hafyada başlayacak

Kızlar günaydın.. Benim bi göğüslerde hassasiyet vardı o da gitti. Aşırı tedirginim acaba bişey mi oldu diye. Benim gibi belirtisiz geçen var mı hamileliği? bugün 9+4 üm.. Haftaya c.tesi kontrolüm var yani 10+5 te .

Kızlar günaydın.. Benim bi göğüslerde hassasiyet vardı o da gitti. Aşırı tedirginim acaba bişey mi oldu diye. Benim gibi belirtisiz geçen var mı hamileliği? bugün 9+4 üm.. Haftaya c.tesi kontrolüm var yani 10+5 te .
Günaydın canım. Benim üçüncü gebeligim ve hepsi de belirtisiz geçti. Bu da öyle gidiyor çok şükür. Bunda sadece biraz halsizlik var. Onu da yaşa bagliyorum. Merak etmeyin. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah

Gunaydin. Kiminin hamileligi oyle belirtisiz geciyo ki 6. Aya kadar anlamayan var sagliklidir bebisin kotu dusunceleri uzaklastiriyoruz:KK47::KK47:

Günaydın canım. Benim üçüncü gebeligim ve hepsi de belirtisiz geçti. Bu da öyle gidiyor çok şükür. Bunda sadece biraz halsizlik var. Onu da yaşa bagliyorum. Merak etmeyin. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah

Amiiin.. İnş sağ salim kucağımıza almak nasip olsun cümlemize de, bizlere de :dua:

Normal canım benim de öyle belirgin belirtilerim yok. Şu ara sadece midem yanıyor. Bugün doktor randevum var haftamız hemen hemen aynı haber veririm burdan

Canim geçen gün benim bulantim bicak gibi kesildi, göğüs ağrilarim da beraberinde kesildi. tedirgin oldum sabahina doktorumu aradım, kanaman yoksa bunlar bir isaret degil dedi. rahat ol dedi. sende rahat ol canim. gerci ertesi gün gene basladi

Back