Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar tşkler düşündüğünüz için iyiyiz çok şükür dün doktora gittik iyi bebişim çok şükür kanama alanı da kalmamış lekelenme de bitti çok şükür ama dikkatli olmam lazım yine giremedim bu aralar ama 1-2 güne listeyi düzenlicem listede olmayanlar özel msj atarsa daha iyi arada kaymamamış olur doktorum artık 1 ay sonraya verdi randevuyu hakkımızda hayırlısı Günaydın bu arada
Kızlar günaydın.. Bugün doktor randevum var. Cumartesi çok kanamam olmuştu. 1 haftadır evde yatıyorum. 3 iğne vuruldum. Bir de progestan içiyorum günde 3 tane. Kanamam tamamen kesildi. Akıntım beyaza döndü. İnşallah bebeğim sağlıklıdır Dua edin bana olur mu?
Kızlaaaarrr bebeğim büyümüş.. kanama alanı var ama hala. İğne ve ilaca devam. Kalp atışı 173
Kızlar sabahtan beridir belim ağrıyor, var mı benim gibi hisseden? Acaba normalde adet zamanımıza denk gelen belirtileri mi yaşıyorum. Bilemedim 7. Haftadayım.
canim benim bulantım 6. haftada basladı, 9. haftanin 2. gününe kadar cok şiddetlendi, simdi epey hafifledi, hatta neredeyse hic bulanmiyor diyebilirim, şuanda 9+6 yım.İyi akşamlar kızlar ben 1 haftadır hiç iyi değilim çok fazla bulantim var kafamı kaldiramiyorum hicbirsey yiyemiyorum benim gibi olan var mı ve acaba bu durum ne zaman son bulur
geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın.
günaydın canım
öncelikle çok geçmiş olsun bebeğin de çok tatlı büyümüş :)
benimde çok az kahverengi lekelenmem olmuştu 6+3 te. doktor 3 gün arayla vurulmam için 5 tane proluton depot iğne ve günde 3 kere progestan 100 mg verdi. iğnelerim geçen perşembe bitti şükür daha sonra kanama alanı çok az kalmış dedi doktor. iğne vermedi progestana devam 2 hafta sonra gel dedi. senin iğnen de benimkinden miydi?
inşallah öyledirBende de hiç olmazdı 2-3 gündür hafif yanma ve bulantı hissim var. Sık sık az az yiyorum, sık yediğim zaman o bulantı geçiyor gibi oluyor. Bu haftadan sonra daha fazla artmaz diye düşünüyorum umarım düşündüğüm gibi olur
kızlar ya benim kafam dünden beri çok karışık. sat 1 nisan buna göre bebeğimin 10 haftalık olması gerekiyor. dün dediğim gibi kese de bebek var mı yok mu diye işyerime yakın bir hastaneye gittim. bebişimin kalp atışını gösterdi doktor. ve beş haftalık gebesin ultrasona göre dedi. bu eşimle denediğimiz tarihe denk geliyor. ama sata göre 10 haftalık olman gerekiyor dedi. kafam çok karıştı. YARDIM LÜTFEN
Evet canım proluton depot. Bana da 3 gün arayla vurulmam için 3 tane vermişti. Kanama alanı geçmediği için şimdi yine 3 tane verdi. Çok acıtıyor ama iğne demi
allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah sağlığıyla gelsin inşallah beraber buyurler annesiiiGunaydin kizlar7+5 den merhaba herkese benim hikayem şöyle 8.5 aylik bir kizim var ve 10 gün önce hamiş oldugumu öğrendim ( korunuyorduk ) tabi ben şok öyle böyle şok degil ama çift çizgiyi gördüm ve bayilcak gibi oldu ertesi güne kadar kendime gelemedim ama iki gun sonra alıştım rabbim verdi demekki hayirlisi böyleymiş şimdi mutluyum cokkk zor bir süreç olacak çünkü kizim çok fena gecesi gündüzü yok yemiyor uyumuyor ömrümü yiyor yesin tabi kurban olurum onları verene rabbim isteyen herkese versin bebek hayatin en büyük mucizesi....
benim de belim ağrıyor ayakta 10 dakika kalamiyorum yatakta dzde yatamiyorum sadece yan yatabiliyorum duz dondugum zaman agriyla uyaniyorum bu aralar siklasti bel agrimKızlar sabahtan beridir belim ağrıyor, var mı benim gibi hisseden? Acaba normalde adet zamanımıza denk gelen belirtileri mi yaşıyorum. Bilemedim 7. Haftadayım.
demekki gec dollenme yada ultrasonda sorun olabilir bence baska hastaneye git ozaman cikar sağlığıyla inşallah kucağına akmak nasıp olsunkızlar ya benim kafam dünden beri çok karışık. sat 1 nisan buna göre bebeğimin 10 haftalık olması gerekiyor. dün dediğim gibi kese de bebek var mı yok mu diye işyerime yakın bir hastaneye gittim. bebişimin kalp atışını gösterdi doktor. ve beş haftalık gebesin ultrasona göre dedi. bu eşimle denediğimiz tarihe denk geliyor. ama sata göre 10 haftalık olman gerekiyor dedi. kafam çok karıştı. YARDIM LÜTFEN
canım inş. mühim bi durum yoktur. sat a çok takılma geç döllenme olabilir ama başka ultrasonlarda daha büyük mü çıkıyordu bebeğin yani gerilememi var gebelikte?
gerileme yok canım geçen hafta kesem vardı bebek görünmüyordu. dün bebeği de gördü doktor. ufacık. kalp atışının da gösterdi. geç döllenmede bir sorun yaşar mıyım acaba. kafam çok karışık.
demekki gec dollenme yada ultrasonda sorun olabilir bence baska hastaneye git ozaman cikar sağlığıyla inşallah kucağına akmak nasıp olsun
kendi doktoruma gitmedim henüz 7 haftalık olsun diye bekliyorum. hem bebeği hem kalp atışını dinleyim istiyorum. dün kalp atışını gösterdi. dinletmedi. evet bi fetüs var beş haftalık dedi. satla tutmazsa sıkıntı oluyor mu. ben kendimi bildim bileli düzensiz yumurtlarım zaten 45 günde falan. adet düzensizliğim var. kafama çok takıldı.
canım rahat ol her şey yolunda geç döllenme de hiçbir sorun olmaz sadece son adet tarihine göre geç gelişir bebek çünkü geç yumurtladın ve bebek geç oluştu bu kadar :) her şey yolunda yani. 2 güne de duyarsın kalp atışını :)