• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benimde 24 mayısta ilk kalp ataşı için gittim. Dr. Bana 1 ay sonra ya randuvu verdi. Bende içim rahat etmiyor 1 ay uzun diye dayanamadım bugün gittim. neyseki kalp atışlarını duydum. Dahası bebği gördüm resmen kafası elleri ayakalrı belliydi şok oldum... Allaha şükürler olsun...yarın sende görceksin allahın izniyle... Çok başka duygu sasıracaksın...
merhaba,boyu ne kadarmış öğrenebildin mi acaba?seninle braber sayılırız.merak ediyorum.bu aşağıda yazılanlarla tutuyormu?

benim 9+5 çıktı canım aslında 3 gün gibi önde göründü. boyuda 2,85 cm(28mm) yaklaşık tutuyor canım.
maşallah maşallah,benm geçen perşembe 21. 1 mm burdan 3-4 mm yüksekti.sizinde aşağı yukarı aynıya denk geliyo.bi daha ne zaman gideceksiniz.2li test için bişey dedmi doktorunuz?

Canım bende internetten hep aynı şeyi araştırıyorum . Birinin kesesi zaten diğerinden biraz küçüktü . 1 hafta sonra gel bakalım dedi . Ben inanıyorum geriden gelenin kalp atışını da haftaya duyacağız . Dediğin gibi ikizlerden biri hep geriden gelip ilerdeki haftalarda yakalıyormuş . Bu arada 3. Tüp bebek denemem de kavuştum evlatlara
Benim ikinci kese bozuldu ondan oncesinde hafif bir lekelenmem olmustu insallah senin ikizdir

maşallah maşallah,benm geçen perşembe 21. 1 mm burdan 3-4 mm yüksekti.sizinde aşağı yukarı aynıya denk geliyo.bi daha ne zaman gideceksiniz.2li test için bişey dedmi doktorunuz?
sağolcanım, sana ve bebeşinede maşallah...
canım bugün bazı kan testleri yaptırdı. Onları yarın göstereceğim. İki test için 11-14 Hafta arasında yaptırmak gerekiyormuş. 12 hafta yaptırırım diye düşündüm bayramdan önce . yarın onun randuvusunuda ayarlayacaz.

sağolcanım, sana ve bebeşinede maşallah...
canım bugün bazı kan testleri yaptırdı. Onları yarın göstereceğim. İki test için 11-14 Hafta arasında yaptırmak gerekiyormuş. 12 hafta yaptırırım diye düşündüm bayramdan önce . yarın onun randuvusunuda ayarlayacaz.
benden hiç kantesti falan istemedi.direk demir başladı geçen hafta.ense kalınlığı önemli dedi.mutlaka bayramdan önceki hafta gel dedi.netten araştırdım ikili test demek oluyomuş.aslında hiçte yaptırasım yok ama bakalım.doktorumda çok konuşkan ver herşeyi açıklayan biridir ama böle bazen beni arafta bırakmıyo değil.siz özel hastaneye mi gidiyosunuz?

benden hiç kantesti falan istemedi.direk demir başladı geçen hafta.ense kalınlığı önemli dedi.mutlaka bayramdan önceki hafta gel dedi.netten araştırdım ikili test demek oluyomuş.aslında hiçte yaptırasım yok ama bakalım.doktorumda çok konuşkan ver herşeyi açıklayan biridir ama böle bazen beni arafta bırakmıyo değil.siz özel hastaneye mi gidiyosunuz?
canım istediği testler biri toksoplazma, kan şekeri, indirek Commbs (Pıhtılaşma), hemogram, sarılık, hıv gibi tesler
aslında bunlara gebelik öncesi bakılsa daha iyiymiş. Hiç yaptırmadıysan yaptırmanda fayda var.
ben hem üniversiteye hem özele gidiyorum. Önce özele gidiyorum sonra üni hastanesinde teyit alıyorum. Manyaklık benimki sen bakma bana ilk gebeliğimde kalp atışı olmadığından 10 hatalıkken kürtaj oldum. Paronaya yapıyorum şimdi.
iki testi yaptır canım sıkıntı olmaz yaptırmanın ama cokda ciddiye alma... Allah bilir ne olacağını... risk analizi sonuçta doğru çıkmayabiliyor.

Selam kızlar

Bugün sonuçlar için doktora gittim

Sizin soylediklerinizi söyledi doktor olacak kızlarsiniz hahaha:)

Sebze Meyve çok çok iyi yıka dedi

Tekrar tansiyon ölçtu

Ultrason da da baktı 7 arti 0 çıktı kalp atışı da sadece 2 sn dinletecegim dedi Veeeee dinledimmmmm çok güzellllllll Allahim herkese yaşaTsin

Bi de d vitamini icin kan verdim 1 haftaya da o çıkacak inşallah

Bugünden itibaren say tam 1 ay sonra gel dedi :)

canımmm, cok sevindim, doktordan duymak ayrı bir rahatlatıyor insanı. kalp atışını da duyduguna sevindimmm :) oyyyy yerim ben onları yaaaaa maşallahhh 41 kereee

Kızlar ben hamileliğimden önce lazer epilasyona gidiyordum ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmedim. Fakat şuanda yüzümde tüyler belirginleşmeye başladı. Ne kullansam bilmiyorum. Bana tavsiyede bulunurmusınuz ?
Canım seni görmek ne güzel sağlıkla kucağına al insaAllah ordan buraya zamanimiz bu zamanmis demek ki:anneadayı:

Kızlar benim gibi canı ne isterse yiyen icen var mıı :KK43: dondurma cekiyor mesela patlamış mısır cekiyor hele ciiiipss vs vs tüketiyor musunuz ben daha hamileliğimde ilk defa dondurma yicem cok canm istedi cipsi cok az az canm isterse tüketiyorum var mı benm gibi olaaann :KK43: gelsin avokadolar gitsin pırasalar isterdim ama hic alısmamışım yapamıyorum iste. Yani aslında oyle cok zararlı beslenen biri değilimdir hic dısarda yemem kola,cay,meyve suyu yapay bisey icmem beyaz ekmek pek yemem falan ama hamilelikte sebzeye ozendikce pek basarılı olamıyorum

Bu arada ben bildiginiz depresyonda hissediyorum kendimi. Dr um bu aylarda psikolojimin cok iyi olmamasinin cok normal oldugunu ve hormonlardan kaynaklandigini soyledi. Aranizda bunu yasayan var mi kizlar?
Ki benim su anda havalara ucmam gerekiyo. Biraz bekleten ve tedavilerle bile olmayip kendiliginden gelen bir bebis oldu bu ama inanin psikolojim o kadar garip ki icimde dogru duzgun bir sevinc hissedemiyorum
Aynı beni anlatmissiniz , kendi kendimi sorguluyorum bende kaç yıl sonra gelmiş onca hüsran ve tedavilerden sonra olmuş bir gebelik yaşıyorum ama nedense istenmeyen bebekmis gibi davranıyorum sanki hiç mutlu değilim hep hasta gibiyim onun mu etkisi var anlamadım,, hamile kalmadan önce söyle sevinirim olsa böyle sevirinim diye hayaller kuruyodum şimdi neden böyle oldu anlayamadım. Acaba kendimi kaptırmak dan mı korkuyorum bilemedim..

Back