- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 35
yan etkısı var mıdır kıMerhaba kızlar. Bulantı bilekliği aldım az önce inşallah işe yarar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yan etkısı var mıdır kıMerhaba kızlar. Bulantı bilekliği aldım az önce inşallah işe yarar
Selam kızlar
Bugün sonuçlar için doktora gittim
Sizin soylediklerinizi söyledi doktor olacak kızlarsiniz hahaha:)
Sebze Meyve çok çok iyi yıka dedi
Tekrar tansiyon ölçtu
Ultrason da da baktı 7 arti 0 çıktı kalp atışı da sadece 2 sn dinletecegim dedi Veeeee dinledimmmmm çok güzellllllll Allahim herkese yaşaTsin
Bi de d vitamini icin kan verdim 1 haftaya da o çıkacak inşallah
Bugünden itibaren say tam 1 ay sonra gel dedi :)
ayyy canım çok sevindim kalp atışlarını duyduğuna :) darısı başıma inşallah. haftaya kadar nasıl beklicem bakalım
Kalp atışını duymak için 26 mayısta kontrole gitmiştim. Doktor bu haftalarda sebepsiz kalp atışı durabiliyor 2 hafta sonra tekrar gel dinleyelim sonra ayda 1e düşüreceğiz kontrolleri dedi. Yarın hayırlısı ile 16:30 tekrar randevum var miniğim gelişmiş mi , büyümüş mü ona bakıp tekrar kalp atışını dinleyeceğiz. Senin ne zaman?
benimde 24 mayısta ilk kalp ataşı için gittim. Dr. Bana 1 ay sonra ya randuvu verdi. Bende içim rahat etmiyor 1 ay uzun diye dayanamadım bugün gittim. neyseki kalp atışlarını duydum. Dahası bebği gördüm resmen kafası elleri ayakalrı belliydi şok oldum... Allaha şükürler olsun...yarın sende görceksin allahın izniyle... Çok başka duygu sasıracaksın...
maşallah sübhanallah allahim bebegini kucağına almayi nasip etsin inşallah inşallah adına coook sevindim rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallahSelam kızlar
Tekrar tansiyon ölçtu
Ultrason da da baktı 7 arti 0 çıktı kalp atışı da sadece 2 sn dinletecegim dedi Veeeee dinledimmmmm çok güzellllllll Allahim herkese yaşaTsin
Hadi az kaldı az işte Allahın izniyle yarın gelir duyarsın canım...vallahi heycanlı... bu 9 ay nasıl geçer bilmedim.. Allah yardımcımız olsun... Ya bende kayıt almadım hiç...İnşallah sağlıkla büyümüştür bebeğim insan çok heyecanlanıyor. Bu sefer Allah kısmet ederse kalp atışını da kaydetmek istiyorum. Yarın olsa da görsem :)
maşallah sübhanallah allahim bebegini kucağına almayi nasip etsin inşallah inşallah adına coook sevindim rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah
yan etkısı var mıdır kı
ınsallah faydası olur canımyokmuş araştırdığım kadarıyla. Sadece basınç yapıyor kimyasal birşey yok. akupuntur mantığı. gidince yine doktora sorarım.
oh masallah mınnosuna da sana da canım benım:)Selam kızlar
Tekrar tansiyon ölçtu
ınsallah faydası olur canım
oh masallah mınnosuna da sana da canım benım:)
Hadi gözün aydın canım benimSlm arkadaşlar bende bugün bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum şükür
Su an acım ama bsy yersem cıkarcm dıye korkudan yiyemiyorum bu gıdısle kılo vercm galıba
Allah razı olsunHadi gözün aydın canım benim
Merhaba kızlar. Bulantı bilekliği aldım az önce inşallah işe yarar