Benim dr dusuk tehlikesi bitene kadar 10 veya 15 gun ara ile cağiracakmisKalp atışı duyduktan sonra bir ay sonra mi randevu veriliyor arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dr dusuk tehlikesi bitene kadar 10 veya 15 gun ara ile cağiracakmisKalp atışı duyduktan sonra bir ay sonra mi randevu veriliyor arkadaslar
Canım bnm aksamı bile bulmuyor sabah kalkınca sanki hiç dinlenmeden kalkmısım. Bugun kan tahlil sonuçlarını almak için hastaneye gittim ne kadar yoruldum hastanede uyuyasım geldi resmen. Eşim de diyor bir de çalışsaydın ne yapacaktın tüm gün uyurdum herhalde. Ama Allah a şükürler olsun bugünlere şükürler olsun çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah.İui geceler arkadaş lar. Aksam 5 den sonra pilim bitiyor resmen. Yataga düşüyorum.miğdem berbat piskoloji sıfır
Bende de aynı durum var dogru duzgun göremedim bebegimi kalp atisini duymadım daha endiseleniyorum birsey olursa diye hergün aklimda kötü şeyler cok halsizlik yapıyor hormonlar kendimi yorgun hissediyorum ev yemek çamaşır falanBu arada ben bildiginiz depresyonda hissediyorum kendimi. Dr um bu aylarda psikolojimin cok iyi olmamasinin cok normal oldugunu ve hormonlardan kaynaklandigini soyledi. Aranizda bunu yasayan var mi kizlar?
Ki benim su anda havalara ucmam gerekiyo. Biraz bekleten ve tedavilerle bile olmayip kendiliginden gelen bir bebis oldu bu ama inanin psikolojim o kadar garip ki icimde dogru duzgun bir sevinc hissedemiyorum
Çok teşekkürler Allah razı olsunCanim yolk kesesini gördükten sonra icimiz rahat ediyor demisti doktorum, artik bebegin oluşumu baslayacak anlaminı taşiyormuş, ben simdi evraklarima baktım, yolk kesesini gördükten 13 gün sonra bebegi görmuşüz. karından ultrasonla. fakat ultrason cihazı da cok önemli canım, cihaz iyi bir görüntü alamiyorsa biraz daha gec görebikirsiniz, tedirgin olma, haftaya iyi haberlerini alıcaz insallah hemde kalp atisiyla birlikte
Benim dr dusuk tehlikesi bitene kadar 10 veya 15 gun ara ile cağiracakmis
Sorun yoksa demek ki aylik çağırıyorlar. Ben korkuyorum ya o kadar zaman ya bişey olursa diye. Daha hareketlerini hissetmiyorum ya icim hic rahat olmuyor
Masallah bu saatte de bulanıyor mugece gece atak yaptı.midem yine.
Canim duyacaksin elbet. Zaten hem fiziksel hem psikolojik bir acaipiz en azindan bebekle ilgili endiselerimizi rafa kaldirmaya calisalimBende de aynı durum var dogru duzgun göremedim bebegimi kalp atisini duymadım daha endiseleniyorum birsey olursa diye hergün aklimda kötü şeyler cok halsizlik yapıyor hormonlar kendimi yorgun hissediyorum ev yemek çamaşır falan
aynen canım bende hala etkısındeyım sesını kaydettım bırde acıp acıp güp güp dınlıyorum aglıyorum guluyorum ne bıleyım canımda can var dıyorum degısık duygu gercekten annelık baska bısey mıs sımdıden bıle degıstımBugun tekrar gittim baska doktora canim. Bebisimizi gorduk yine kalp atisini da gosterdi dinlettirdi de. Ve benim güzel yavrumun kalp sesi beni bu zamana kadar en mutlu eden sesti ❤ hatta nefes alma dedi doktor nefesimi tuttum sirali kalbi atiyordu. Sonra nefes alinca hemen yerini degistirdi minnoşum. Bi dha buldu doktor tekrar nefesimi tuttum ne güzel atiyordu. Nefes aldikca hareketleniyo yavrum ❤
resmen Allahimin mucizesi cok şükür Rabbime . insan daha görmeden hayran kalıyor yavrusuna bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsin Rabbim
yok kuzum benım 7/24 bulantım var uc saat arayla da kusma bogurme benı mahvettı ama yıne de sukur olsunMasallah bu saatte de bulanıyor mu
Bulananlar genelde sabah saatleri cok yoğun olduğunu söylüyorlar
Allah yardımcın olsun canım sabır az kaldı geçmesind
hayırlısı bakalım canım saglıkla gelsın de yaramazevet canım bu hesap dogruysa kız olacak :) cunku eşine cok uzak. esinin 2020 olduguna göre eşinin bir önceki yıli 2016dır. her koşulda sana yakın
aynı korku bendede varSorun yoksa demek ki aylik çağırıyorlar. Ben korkuyorum ya o kadar zaman ya bişey olursa diye. Daha hareketlerini hissetmiyorum ya icim hic rahat olmuyor
Kızlar sata göre 7. Hafta bitti benim bugün kontrolüm vardı ama bebeği göremedik. Kese biraz daha büyümüş ama. Bebeği birazcık görür gibi olmakla birlikte göremedik. Bu şekilde olan var mı?
Kalp atışı duyduktan sonra bir ay sonra mi randevu veriliyor arkadaslar
Merhaba. Insallah sagliklidir bebegin. Cogul gebeliklerde genelde degerler boyle yuksek cikiyo. Olabilir mi acaba