• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar sata göre 7. Hafta bitti benim bugün kontrolüm vardı ama bebeği göremedik. Kese biraz daha büyümüş ama. Bebeği birazcık görür gibi olmakla birlikte göremedik. Bu şekilde olan var mı?
Normalde görünmesi gerekirdi canım
Kese 16-20 mm arası görünüyor demişti dr hm
Keşke vaginal baktırsaydin ozaman netleşirdi
Yolk sacı da mı görünmüyor

Normalde görünmesi gerekirdi canım
Kese 16-20 mm arası görünüyor demişti dr hm
Keşke vaginal baktırsaydin ozaman netleşirdi
Yolk sacı da mı görünmüyor
Dosya ekledim. Yolk geçen hafta da görünüyordu

Eklentiler

• IMG_1370.JPG
    IMG_1370.JPG
    40,1 KB · Görüntüleme: 65
Dosya ekledim. Yolk geçen hafta da görünüyordu

Doktor ne dedi bu durumla ilgili ? Ben Mart ayında boş gebelikten kürtaj oldum. Ama yolk dahil hiçbir şey yoktu ki doktorumun usg si diğer usglere oranla kat kat iyidir. Doktorunla ya da farklı bir doktorla konuşmanda fayda var.

Ben druma bir turlu karar veremiyorum sevdigim bi drdu kimyasalda cok ilgiliydi ama cok ilgisiz geldi bu sefer kalp atimi bile dinletmedi oyle igrenc bi usg kagidi verdi ki kap kara bi kagit bir sey belli bile olmuyor malesef bugun 9+6 haftaligim.

Usg resmi kapkara benim ama orda gordum bayaga bebis olarak belliydi zaten zar zor gordu onu usg cihazi cok kotuydu. 2 hafta sonra araştirmaya gidicem ikili test felan yapilacak.

canim memnum kalmadiysan.kesinlikle arastir, kullandiklari cihazlar doktor secimi kadar önemli bence, cunku bu tarama testleri disinda ultrasonda görünen kemik ölcumleri, burun kemiği, ense kalınlıgı gibi görüntüler bebeğimizin sağligi ile ilgili cok ciddi ip uclari veriyor ve tarama testleriyle ultrason goruntulerini birarada yorumluyor doktorlar bak misal ben daha 7. haftadaki görüntüyü paylasayim, gercekten cok net, tabi henüz bir insan yavrusuna benzemiyor görüntüsü ;) simdi 2 hafta gecti aradan neler degismistir neler insallah

Eklentiler

• 20170530_200806.png
    20170530_200806.png
    604,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 20170606_165633.png
    20170606_165633.png
    622,7 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar bu bnm 5+4deki USG yolk kesesi varmı ben anlamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-06-17-05-27.png
    Screenshot_2017-06-06-17-05-27.png
    202,4 KB · Görüntüleme: 69
oyle duydum, ama hangisi kız hangisi erkek bilimiyorum. buarada kendi doktorumdan baska bir doktora gitmistim, kalp ritmi icin yavaş dedi, büyük ihtimal kiz olacak bebegin dedi (70 yasinda bir kadin doktor) bunu kendi doktoruma söyledim, o da yok öyle bir şey dedi :)

Bu doktorlarn da hepsi farkli konuşuyor gercekten

cok net degil canim, belki profesyonel bir göz görebilir ama ben anlayamadim, ama 5+4 te yolk gorunemeyebilir demisti doktorum. bende gözükmüstu cunku erken döllenmeydi
Anladım canm teşkkürler cuma kontrolüm var 7hafta oluyorm inş görebilirm bu sefer

Kızlar ben 4. Levent'te oturuyorum bi türlü iyi bi doktor bulamadım bu taraflarda beşiktaş 4. Levent taraflarında bildiği iyi doktor olan var mı?

Kızlar sata göre 7. Hafta bitti benim bugün kontrolüm vardı ama bebeği göremedik. Kese biraz daha büyümüş ama. Bebeği birazcık görür gibi olmakla birlikte göremedik. Bu şekilde olan var mı?
Bunlari hic kafana takma ve akisina birak hele de karindan ultrasonla baktirdiysan.
Kendimden ornek vereyim;
4+5 te karindan ultrasonla kesem gorundu.
7+6 da kalp atisi icin gittigimdr karindan hic ama hic birsey goremedi kese bile yoktu. Hatta dr um da stres olmus ama bana caktirmamis. Bana asiri derecede gazin var gormek icin cok bastirmam lazim gel alttan bakalim dedi ki gercekten de cok gazim var ve hep siskinlik hissi var.
Alttan baktiginda ise hersey normal ve haftasiyla uyumluydu. O yuzden kotu dusunmek yok

Bu arada ben bildiginiz depresyonda hissediyorum kendimi. Dr um bu aylarda psikolojimin cok iyi olmamasinin cok normal oldugunu ve hormonlardan kaynaklandigini soyledi. Aranizda bunu yasayan var mi kizlar?
Ki benim su anda havalara ucmam gerekiyo. Biraz bekleten ve tedavilerle bile olmayip kendiliginden gelen bir bebis oldu bu ama inanin psikolojim o kadar garip ki icimde dogru duzgun bir sevinc hissedemiyorum

Bu arada ben bildiginiz depresyonda hissediyorum kendimi. Dr um bu aylarda psikolojimin cok iyi olmamasinin cok normal oldugunu ve hormonlardan kaynaklandigini soyledi. Aranizda bunu yasayan var mi kizlar?
Ki benim su anda havalara ucmam gerekiyo. Biraz bekleten ve tedavilerle bile olmayip kendiliginden gelen bir bebis oldu bu ama inanin psikolojim o kadar garip ki icimde dogru duzgun bir sevinc hissedemiyorum
Ben de oyle hissediyorum boyle bi bezginlik mutsuzluk pismanlik tedirginlik..cok istedim aslinda..
Ilkinde de boyle olmustu ilk uc ay...

Back