• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Valla hep hava atıyodum benim hiç midem bulanmıyor diye. Dün akşamdan itibaren bende de başladı bulantılar. Gerçekten berbat bir şey :( bu arada kızlar bebeklerin cinsiyeti 12 haftada öğrenilmeye başlıyor mu çok merak ediyorum?

kızlar günaydın dün artık mide bulantısı nedeniyle acile gittim doktor çok güzel şeyler önerdi sabah kalktığımda hemen kraker yiyorum ve 5-10dk yatıyorum
sıvıları çok sıcak veya çok soğuk tüket dedi ılık bulantıyı arttırmış birde bulantı bantları var istersen kullan dedi
sabah kahvaltısında kızarmış ekmek ve peynir ye dedi bugün daha iyi gibiyim
ama en önemlisi dün minnoşumun kalp atışlarını duydum çok mutluyum o yüzden :KK200:

Valla hep hava atıyodum benim hiç midem bulanmıyor diye. Dün akşamdan itibaren bende de başladı bulantılar. Gerçekten berbat bir şey :KK43: bu arada kızlar bebeklerin cinsiyeti 12 haftada öğrenilmeye başlıyor mu çok merak ediyorum?
geç başlamış cabuk gecer umarim canim. benim doktor 12 haftada tahminde bulunurum simdiyedek yanilmadim dedi.

kızlar günaydın dün artık mide bulantısı nedeniyle acile gittim doktor çok güzel şeyler önerdi sabah kalktığımda hemen kraker yiyorum ve 5-10dk yatıyorum
sıvıları çok sıcak veya çok soğuk tüket dedi ılık bulantıyı arttırmış birde bulantı bantları var istersen kullan dedi
sabah kahvaltısında kızarmış ekmek ve peynir ye dedi bugün daha iyi gibiyim
ama en önemlisi dün minnoşumun kalp atışlarını duydum çok mutluyum o yüzden :KK200:
Canım gözün aydın bende cumartesi duydum şükür

Slm kizlar giremedim kac zamandir. Bugun dra gittim hareket ediyor dedi dr. Haftasiyla uyumlu. Suanlik bir sıkınti yok cok sukur 2 hafta sonra 12. Haftada gidicem ins.
ayyy harikaaa, minnak şey hareketde mi ediyor :) benim randevuma var daha, erken döllenme oldugu icin benimki de 5 gün kadar önden gidiyor yani senle aynı sayiliriz, yok mu ultrason görüntüsü canim, paylasabilir misin?

Slm kizlar giremedim kac zamandir. Bugun dra gittim hareket ediyor dedi dr. Haftasiyla uyumlu. Suanlik bir sıkınti yok cok sukur 2 hafta sonra 12. Haftada gidicem ins.
Merhaba canım. Biz seninle yaklaşık ayniyiz. Ben de dün gittim. Normalde haftasıyla uyumluydu ama dün 2 gün geri çıktı. Doktor ultrason a göre değişebilir. Normal dedi. Ultrason resminde de daha hic bebek şekli almamış. Seninki de öyle mi?

ayyy harikaaa, minnak şey hareketde mi ediyor :) benim randevuma var daha, erken döllenme oldugu icin benimki de 5 gün kadar önden gidiyor yani senle aynı sayiliriz, yok mu ultrason görüntüsü canim, paylasabilir misin?

Ben druma bir turlu karar veremiyorum sevdigim bi drdu kimyasalda cok ilgiliydi ama cok ilgisiz geldi bu sefer kalp atimi bile dinletmedi oyle igrenc bi usg kagidi verdi ki kap kara bi kagit bir sey belli bile olmuyor malesef bugun 9+6 haftaligim.

Merhaba canım. Biz seninle yaklaşık ayniyiz. Ben de dün gittim. Normalde haftasıyla uyumluydu ama dün 2 gün geri çıktı. Doktor ultrason a göre değişebilir. Normal dedi. Ultrason resminde de daha hic bebek şekli almamış. Seninki de öyle mi?

Usg resmi kapkara benim ama orda gordum bayaga bebis olarak belliydi zaten zar zor gordu onu usg cihazi cok kotuydu. 2 hafta sonra araştirmaya gidicem ikili test felan yapilacak.

Usg resmi kapkara benim ama orda gordum bayaga bebis olarak belliydi zaten zar zor gordu onu usg cihazi cok kotuydu. 2 hafta sonra araştirmaya gidicem ikili test felan yapilacak.
Anladım canım. Benim USG resmi de çok iyi bir şey değil. Doktor da çok ugrasmadi bebeğin her yerine bakmak için. Ama her seferde bana kalp atışını dinletiyor. Sanırım bu süreçte onlar için önemli olan canlı olması. Benim usg resminde kafası ayağı Nerede hiç anlaşılmıyor. Bi kaç hafta sonra başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için. Doktorum çok ilgili ama 16. Haftadan önce cinsiyeti söylemiyor.

Kızlar sata göre 7. Hafta bitti benim bugün kontrolüm vardı ama bebeği göremedik. Kese biraz daha büyümüş ama. Bebeği birazcık görür gibi olmakla birlikte göremedik. Bu şekilde olan var mı?

Back