- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Canım ilaçların isimleri neEvet Can'ım bende öyle düşünüyorum . Bu arada idrar yollarında enfeksiyonum varmış Doktor ilaç yazdı . 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilaçların isimleri neEvet Can'ım bende öyle düşünüyorum . Bu arada idrar yollarında enfeksiyonum varmış Doktor ilaç yazdı . 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
Ben de deneyeyim bakalım bir de erik iyi geliyor demişlerdi şu an onu test ediyorum :) bir de yataktan kalkmadan önce tuzlu çubuk yiyip biraz bekleyin tavsiyesi vardı hepsini uygulamayı düşünüyorum :)
Oda kabiz yapmaz mı canım ikinmak iyi değilmiş ya
ah canım yaaa :) benim sabahtan yatana kadar bulanıyor, en şiddetlisi sabah gerci. bir de ögle saatlerinde Rabbim acıyor bana herhalde diyorum saat 14 ile 16 arası bulantım hafifliyor, sonra aksama dogru tekrar siddetleniyor. yahu bulanmak icin bahane ariyorum sanki, eşim sarki söyluyor midem bulaniyor :)
Sat inizla ultrasondaki haftaniz tutuyor mu kizlar. Mesela bugun 7+1im satta ama ultrasonda bugun 6+5 cikti 2-3 gunluk farl var bu onemli değil biliyorum sadece merak ettim sizde de oyle bisey var mi diye
Iyi aksamlar ,
sizinde dislerinizde ara ara sizlamalar oluyo mu? Son zmanlarda nerdeyse biçoğuna bianda agri grip 5-10 dk ya geçse de diş ağrıdı malumm
O bende aşırı var. Acayip hassasiyet başladı. Çok soğuk ya da çok sıcak Birşeyler içemiyorumIyi aksamlar ,
sizinde dislerinizde ara ara sizlamalar oluyo mu? Son zmanlarda nerdeyse biçoğuna bianda agri grip 5-10 dk ya geçse de diş ağrıdı malumm
ya benim fircalarken oldu zorlandim hamilelikle ilgisi olabilirmi sizlama gibi degisik birseydiIyi aksamlar ,
Bende sızlama olmuyor ama her diş fırçalamamda istifra ediyorum eziyete dönüştüIyi aksamlar ,
ikinci adet donemimiz geliyo kizlar bu tür agrilarin olmasi normal. vicut her ay verdigi tepkiyi iki uc ay verebilir benimde vardi. tam regl günüme denk geliyodu. normal dedim.Kızlar çok ağrım var yumurtalıklarıma sağlı sollu sancılar giriyor . Sanki bıçak saplanıyor , nefesim kesiliyor ağrıdan
oyle duydum, ama hangisi kız hangisi erkek bilimiyorum. buarada kendi doktorumdan baska bir doktora gitmistim, kalp ritmi icin yavaş dedi, büyük ihtimal kiz olacak bebegin dedi (70 yasinda bir kadin doktor) bunu kendi doktoruma söyledim, o da yok öyle bir şey dedi :)Nasil yani canim misal salliyorum erkense kiz gecse erkek gibi mi
bende korkumdan yemiyordum ya canim, bulantılarım cok artti. oyuzden bugün deneyecegim, kac saat idare ediyor seni?Allaha Şükür hamilelik haberini aldığımdan beri her sabah wc çıkıyorum ki benim kabızlık problemim vardı
1 tane patatesten bir şey olmaz bence en iyi o bastiriyor valla :)
kraker bana da yaramadıValla basucumda cubuk kraker ile uyuyorum kalkar kalmaz yiyorum sonra wc koşuyorum :) bana etki etmedi
harika bir şey, Rabbim korusun onları, ay nasil dinleyecek ki acaba degil mi? sesler karismayacak mi birbirine :)Ayy yerim ben onlarimasallah. En dogrusunu yapmis doktor. Azck daha beklemek endiseyle beklemekten iyidir
bende korkumdan yemiyordum ya canim, bulantılarım cok artti. oyuzden bugün deneyecegim, kac saat idare ediyor seni?
Cok geçmiş olsun canım, neyin var?Kizlar katilamiyirum.araniza bebisler nasil.merak ediyorum.ama.oyle hastayim oyle hastayim ki elime almiyorum.telefonu nasilsiniz
canim ben 10. haftanin icindeyim şuanda, 9. haftada bulantılar hafiflemeye baslar demislerdi, bende tersi oldu, gün gectikçe artıyor bugün deneyecegimCanım suyu atttirirsan bi şey olmaz inş
Dün 5 buçuk 6 gibi çok bulaniyördu bi de dışarı çıkacaktık yedim öyle çıktık 10.30 11 gibi döndük sorunsuz geçirdim aksami
canim ben 10. haftanin icindeyim şuanda, 9. haftada bulantılar hafiflemeye baslar demislerdi, bende tersi oldu, gün gectikçe artıyor bugün deneyecegim