• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de deneyeyim bakalım bir de erik iyi geliyor demişlerdi şu an onu test ediyorum :) bir de yataktan kalkmadan önce tuzlu çubuk yiyip biraz bekleyin tavsiyesi vardı hepsini uygulamayı düşünüyorum :)

Valla basucumda cubuk kraker ile uyuyorum kalkar kalmaz yiyorum sonra wc koşuyorum :) bana etki etmedi :(

ah canım yaaa :) benim sabahtan yatana kadar bulanıyor, en şiddetlisi sabah gerci. bir de ögle saatlerinde Rabbim acıyor bana herhalde diyorum saat 14 ile 16 arası bulantım hafifliyor, sonra aksama dogru tekrar siddetleniyor. yahu bulanmak icin bahane ariyorum sanki, eşim sarki söyluyor midem bulaniyor :)

Puahahahah ha iyiymiş yaaa.

Benim de her şeyden bulanabilir bi de dün iştahla yediğim bir şeyden bugün bulanabilir çok garip :)

Sat inizla ultrasondaki haftaniz tutuyor mu kizlar. Mesela bugun 7+1im satta ama ultrasonda bugun 6+5 cikti 2-3 gunluk farl var bu onemli değil biliyorum sadece merak ettim sizde de oyle bisey var mi diye

Canım ben gittiğimde 6 arti 4 tüm

6 arti 1 çıktı

Seninde dediğin gibi 3 günlük fark hiç önemli değilmis

Iyi aksamlar ,
sizinde dislerinizde ara ara sizlamalar oluyo mu? Son zmanlarda nerdeyse biçoğuna bianda agri grip 5-10 dk ya geçse de diş ağrıdı malumm :KK43:

Evet benim de geçen hafta çok oldu böyle bir ağrı, hatta diş etlerime dokunamıyordum. En yumuşak dış fircasindan aldım. Normalde düzenli fırçalarım biraz daha dikkat edince geçti.
Ağzımda yaralar çıkacak diye çok korktum çünkü olabiliyormuş ilk aylarda bu tür şeyler

Iyi aksamlar ,
sizinde dislerinizde ara ara sizlamalar oluyo mu? Son zmanlarda nerdeyse biçoğuna bianda agri grip 5-10 dk ya geçse de diş ağrıdı malumm :KK43:
ya benim fircalarken oldu zorlandim hamilelikle ilgisi olabilirmi sizlama gibi degisik birseydi

Kızlar çok ağrım var yumurtalıklarıma sağlı sollu sancılar giriyor . Sanki bıçak saplanıyor , nefesim kesiliyor ağrıdan
ikinci adet donemimiz geliyo kizlar bu tür agrilarin olmasi normal. vicut her ay verdigi tepkiyi iki uc ay verebilir benimde vardi. tam regl günüme denk geliyodu. normal dedim.

Nasil yani canim misal salliyorum erkense kiz gecse erkek gibi mi
oyle duydum, ama hangisi kız hangisi erkek bilimiyorum. buarada kendi doktorumdan baska bir doktora gitmistim, kalp ritmi icin yavaş dedi, büyük ihtimal kiz olacak bebegin dedi (70 yasinda bir kadin doktor) bunu kendi doktoruma söyledim, o da yok öyle bir şey dedi :)

Allaha Şükür hamilelik haberini aldığımdan beri her sabah wc çıkıyorum ki benim kabızlık problemim vardı

1 tane patatesten bir şey olmaz bence en iyi o bastiriyor valla :)
bende korkumdan yemiyordum ya canim, bulantılarım cok artti. oyuzden bugün deneyecegim, kac saat idare ediyor seni?

bende korkumdan yemiyordum ya canim, bulantılarım cok artti. oyuzden bugün deneyecegim, kac saat idare ediyor seni?

Canım suyu atttirirsan bi şey olmaz inş

Dün 5 buçuk 6 gibi çok bulaniyördu bi de dışarı çıkacaktık yedim öyle çıktık 10.30 11 gibi döndük sorunsuz geçirdim aksami

Canım suyu atttirirsan bi şey olmaz inş

Dün 5 buçuk 6 gibi çok bulaniyördu bi de dışarı çıkacaktık yedim öyle çıktık 10.30 11 gibi döndük sorunsuz geçirdim aksami
canim ben 10. haftanin icindeyim şuanda, 9. haftada bulantılar hafiflemeye baslar demislerdi, bende tersi oldu, gün gectikçe artıyor :( bugün deneyecegim :(

Back