- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.683
- 248
- 34
Ben vajinal ultrasona girmedim. Ama gobekten 6+4 te duydum sanirim. Genelde 6. Haftada duyuluyorkızlar kalp atıslarını tam kacta örendiniz kac haftalıktınız ??? vaninal ve karından yada kaçta duyuluyor???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben vajinal ultrasona girmedim. Ama gobekten 6+4 te duydum sanirim. Genelde 6. Haftada duyuluyorkızlar kalp atıslarını tam kacta örendiniz kac haftalıktınız ??? vaninal ve karından yada kaçta duyuluyor???
Kizlar hani bu bulantılar sabah olurdu adı üstünde sabah bulantısı ydi kim kandırdi bizi :)
Aksam akşam neden midem bulaniyör benim :)
kızlar kalp atıslarını tam kacta örendiniz kac haftalıktınız ??? vaninal ve karından yada kaçta duyuluyor???
evet canim cok şükür haklisın. ben doktoruma bulantim cok dedim, senin miden bulandikca ben mutlu oluyorum dedi. bebek canlıligini gösteren somut bir seymiş. ama olmamasi da kotuye gittigi anlamina gelmez dediBenim de hep var ama en azından söylemesi ayıp çıkarmıyordum şimdi o başladı neyse buna şükür bu bulantılara hasret kaç kişi var şükür şükür diyelim :)
haşlanmıs patatrs gibisi var mı, bana da iyi geliyor ama korkumdan yiyemiyorum kabiz yapar diyeAynen canım. Aynı ben
Bana en ii gelen şeyi açıklıyorum kızlar toplasin:)
Haşlanmış patates :)
6+4 tü duydugumuzda canim. karından baktı. ama kanamam oldugu icin gittik. normalde kalp atisi icin 8. haftanın sonuma randevu vermiştikızlar kalp atıslarını tam kacta örendiniz kac haftalıktınız ??? vaninal ve karından yada kaçta duyuluyor???
Normal bisi olabilir. Ama ihmal etme git doktoraKızlar çok ağrım var yumurtalıklarıma sağlı sollu sancılar giriyor . Sanki bıçak saplanıyor , nefesim kesiliyor ağrıdan
Bendede durum aynı 2 gündürMerhaba arkadaşlar, iki gündür sol kasığıma ara ara iğne batması gibi ağrı girip çıkıyor, başına gelen var mı
Canim geçer insallah, nefesim kesiliyor dedigine göre epey siddetli, ihmal etme en yakın zamanda git doktoruna canim.Kızlar çok ağrım var yumurtalıklarıma sağlı sollu sancılar giriyor . Sanki bıçak saplanıyor , nefesim kesiliyor ağrıdan
Ben karindan 6+0 da duymustum kalp atışını❤kızlar kalp atıslarını tam kacta örendiniz kac haftalıktınız ??? vaninal ve karından yada kaçta duyuluyor???
Benimkinde var canim, tahminen bir cogumuzda vardir. gec döllenme, erken döllenme gibi sebepler ya da bebegin hemen oluşmaya baslamamasi. hatta duydugum kadariyla cinsiyeti bile gelisimini etkiliyormuş.Sat inizla ultrasondaki haftaniz tutuyor mu kizlar. Mesela bugun 7+1im satta ama ultrasonda bugun 6+5 cikti 2-3 gunluk farl var bu onemli değil biliyorum sadece merak ettim sizde de oyle bisey var mi diye
Benimkinde var canim, tahminen bir cogumuzda vardir. gec döllenme, erken döllenme gibi sebepler ya da bebegin hemen oluşmaya baslamamasi. hatta duydugum kadariyla cinsiyeti bile gelisimini etkiliyormuş.
Benimkinde de 6 gunluk bi oynama varSat inizla ultrasondaki haftaniz tutuyor mu kizlar. Mesela bugun 7+1im satta ama ultrasonda bugun 6+5 cikti 2-3 gunluk farl var bu onemli değil biliyorum sadece merak ettim sizde de oyle bisey var mi diye
Ayy yerim ben onlarimasallah. En dogrusunu yapmis doktor. Azck daha beklemek endiseyle beklemekten iyidirKızlar geldim doktora ikizleri gördüm Biri 20 mm diğeri 18 mm . İdrar tahlili verdim sonuç bekliyorum . Ama kalp atışını sonraya bıraktı doktor İkiz gebelikte geç dinliyoruz dedi . Birini duyup diğerini duymamak moral bozmasın diyeymiş . Neyse kendi doktorumda perşembe günü randevum var inşallah onda duyarız
Ayy yerim ben onlarimasallah. En dogrusunu yapmis doktor. Azck daha beklemek endiseyle beklemekten iyidir