• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar hani bu bulantılar sabah olurdu adı üstünde sabah bulantısı ydi kim kandırdi bizi :)

Aksam akşam neden midem bulaniyör benim :)

ah canım yaaa :) benim sabahtan yatana kadar bulanıyor, en şiddetlisi sabah gerci. bir de ögle saatlerinde Rabbim acıyor bana herhalde diyorum saat 14 ile 16 arası bulantım hafifliyor, sonra aksama dogru tekrar siddetleniyor. yahu bulanmak icin bahane ariyorum sanki, eşim sarki söyluyor midem bulaniyor :)

Benim de hep var ama en azından söylemesi ayıp çıkarmıyordum şimdi o başladı neyse buna şükür bu bulantılara hasret kaç kişi var şükür şükür diyelim :)
evet canim cok şükür haklisın. ben doktoruma bulantim cok dedim, senin miden bulandikca ben mutlu oluyorum dedi. bebek canlıligini gösteren somut bir seymiş. ama olmamasi da kotuye gittigi anlamina gelmez dedi

Kızlar çok ağrım var yumurtalıklarıma sağlı sollu sancılar giriyor . Sanki bıçak saplanıyor , nefesim kesiliyor ağrıdan

Sat inizla ultrasondaki haftaniz tutuyor mu kizlar. Mesela bugun 7+1im satta ama ultrasonda bugun 6+5 cikti 2-3 gunluk farl var bu onemli değil biliyorum sadece merak ettim sizde de oyle bisey var mi diye

Sat inizla ultrasondaki haftaniz tutuyor mu kizlar. Mesela bugun 7+1im satta ama ultrasonda bugun 6+5 cikti 2-3 gunluk farl var bu onemli değil biliyorum sadece merak ettim sizde de oyle bisey var mi diye
Benimkinde var canim, tahminen bir cogumuzda vardir. gec döllenme, erken döllenme gibi sebepler ya da bebegin hemen oluşmaya baslamamasi. hatta duydugum kadariyla cinsiyeti bile gelisimini etkiliyormuş.

Kızlar geldim doktora ikizleri gördüm Biri 20 mm diğeri 18 mm . İdrar tahlili verdim sonuç bekliyorum . Ama kalp atışını sonraya bıraktı doktor İkiz gebelikte geç dinliyoruz dedi . Birini duyup diğerini duymamak moral bozmasın diyeymiş . Neyse kendi doktorumda perşembe günü randevum var inşallah onda duyarız

Kizlar katilamiyirum.araniza bebisler nasil.merak ediyorum.ama.oyle hastayim oyle hastayim ki elime almiyorum.telefonu nasilsiniz

Kızlar geldim doktora ikizleri gördüm Biri 20 mm diğeri 18 mm . İdrar tahlili verdim sonuç bekliyorum . Ama kalp atışını sonraya bıraktı doktor İkiz gebelikte geç dinliyoruz dedi . Birini duyup diğerini duymamak moral bozmasın diyeymiş . Neyse kendi doktorumda perşembe günü randevum var inşallah onda duyarız
Ayy yerim ben onlari:halay:masallah. En dogrusunu yapmis doktor. Azck daha beklemek endiseyle beklemekten iyidir

Ayy yerim ben onlari:halay:masallah. En dogrusunu yapmis doktor. Azck daha beklemek endiseyle beklemekten iyidir

Evet Can'ım bende öyle düşünüyorum . Bu arada idrar yollarında enfeksiyonum varmış Doktor ilaç yazdı . 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı

Back