- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
haklısın. ama ben yinede 1 hafta daha erteleyeceğim.olsun sen ferah tut içini , her doktorun takibi farklı olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın. ama ben yinede 1 hafta daha erteleyeceğim.olsun sen ferah tut içini , her doktorun takibi farklı olabilir
İlk üç ayda hiç istemiyordum ama şimdi mecburen kullanıyorumIlaclara düzenli kullanılırsa bisey olmaz canım
günün her an bulantisi benimki o zaman...Kizlar hani bu bulantılar sabah olurdu adı üstünde sabah bulantısı ydi kim kandırdi bizi :)
Aksam akşam neden midem bulaniyör benim :)
günün her an bulantisi benimki o zaman...
merhaba,bir ara 2 gün boyunca benimde sol kasığımda oldu.sanki tırnak makasıyla ince ince kesiyolar gibiydi.geçti şükür.Merhaba arkadaşlar, iki gündür sol kasığıma ara ara iğne batması gibi ağrı girip çıkıyor, başına gelen var mı
Kizlar hani bu bulantılar sabah olurdu adı üstünde sabah bulantısı ydi kim kandırdi bizi :)
Kizlar hani bu bulantılar sabah olurdu adı üstünde sabah bulantısı ydi kim kandırdi bizi :)
Aynen benim de gün içinde bulantim oluyor, iki sabahtır da afedersiniz sarı bi kusma oluyor , internetten baktım normal diyordu, midedeki safra sıvısıymış, Cuma kontrole gidince sorucam doktoruma, yöne de herşeye çok şükür bunları yaşamak da güzel Allah isteyen herkese nasip etsin
Aynen canım. Aynı ben
Bana en ii gelen şeyi açıklıyorum kızlar toplasin:)
Haşlanmış patates :)
dıkat et kendıne canım cok gecmıs olsun aklına kotu seyler getırme bebesını oksa konus onunla hersey guzel olacak canım
dıkat et kendıne canım cok gecmıs olsun aklına kotu seyler getırme bebesını oksa konus onunla hersey guzel olacak canım
Sağlık ocağına kayır için gittiniz mi? Ben daha gitmedim ne zaman gitmek lazım.
Ben bugün gittim yarin sabah ac karnina gel desiler bence sende git canim ac karnına tahlillerini yaptir
Aaaa Benim kalçam genişledi ve karnım yayvan oldu acaba kız mı olacak[/QUOTE
Belki de :)
Ben de gittim kalp atışı duyulunca gel kaydını yapalım dedi, biraz moralim bozuldu ama onlar da haklı tabi Cuma gününü bekliyoruz
Merhaba. Insallah sagliklidir bebegin. Cogul gebeliklerde genelde degerler boyle yuksek cikiyo. Olabilir mi acabakızlar merhaba epeydir girmemiştim konu çok ilerlemiş yakalayamadım :) bugün beta hcg testi yapıldı deeğerim 19,719 çıktı bu değere göre 7-8 haftalık hamile olmam gerekiyormuş ama ben daha 4+3 günlük falan hamileyim. neden yüksek çıkmış olabilir. çok korkuyorum. daha önce bebeğimi anensefalidan dolayı aldırmak zorunda kalmıştım. tekrarlama şansı var mı acaba ?
Ben de gittim kalp atışı duyulunca gel kaydını yapalım dedi, biraz moralim bozuldu ama onlar da haklı tabi Cuma gününü bekliyoruz
Oda kabiz yapmaz mı canım ikinmak iyi değilmiş yaAynen canım. Aynı ben
Bana en ii gelen şeyi açıklıyorum kızlar toplasin:)
Haşlanmış patates :)