• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar hani bu bulantılar sabah olurdu adı üstünde sabah bulantısı ydi kim kandırdi bizi :)

Aksam akşam neden midem bulaniyör benim :)

Merhaba arkadaşlar, iki gündür sol kasığıma ara ara iğne batması gibi ağrı girip çıkıyor, başına gelen var mı

Kizlar hani bu bulantılar sabah olurdu adı üstünde sabah bulantısı ydi kim kandırdi bizi :)

Aynen benim de gün içinde bulantim oluyor, iki sabahtır da afedersiniz sarı bi kusma oluyor , internetten baktım normal diyordu, midedeki safra sıvısıymış, Cuma kontrole gidince sorucam doktoruma, yöne de herşeye çok şükür bunları yaşamak da güzel Allah isteyen herkese nasip etsin

Aynen benim de gün içinde bulantim oluyor, iki sabahtır da afedersiniz sarı bi kusma oluyor , internetten baktım normal diyordu, midedeki safra sıvısıymış, Cuma kontrole gidince sorucam doktoruma, yöne de herşeye çok şükür bunları yaşamak da güzel Allah isteyen herkese nasip etsin

Aynen canım. Aynı ben

Bana en ii gelen şeyi açıklıyorum kızlar toplasin:)

Haşlanmış patates :)

Aynen canım. Aynı ben

Bana en ii gelen şeyi açıklıyorum kızlar toplasin:)

Haşlanmış patates :)

Ben de deneyeyim bakalım bir de erik iyi geliyor demişlerdi şu an onu test ediyorum :) bir de yataktan kalkmadan önce tuzlu çubuk yiyip biraz bekleyin tavsiyesi vardı hepsini uygulamayı düşünüyorum :)

dıkat et kendıne canım cok gecmıs olsun aklına kotu seyler getırme bebesını oksa konus onunla hersey guzel olacak canım

Bugun tekrar gittim baska doktora canim. Bebisimizi gorduk yine kalp atisini da gosterdi dinlettirdi de. Ve benim güzel yavrumun kalp sesi beni bu zamana kadar en mutlu eden sesti ❤ hatta nefes alma dedi doktor nefesimi tuttum sirali kalbi atiyordu. Sonra nefes alinca hemen yerini degistirdi minnoşum. Bi dha buldu doktor tekrar nefesimi tuttum ne güzel atiyordu. Nefes aldikca hareketleniyo yavrum ❤
resmen Allahimin mucizesi cok şükür Rabbime . insan daha görmeden hayran kalıyor yavrusuna bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsin Rabbim

dıkat et kendıne canım cok gecmıs olsun aklına kotu seyler getırme bebesını oksa konus onunla hersey guzel olacak canım

Bugun tekrar gittim baska doktora canim. Bebisimizi gorduk yine kalp atisini da gosterdi dinlettirdi de. Ve benim güzel yavrumun kalp sesi beni bu zamana kadar en mutlu eden sesti ❤ hatta nefes alma dedi doktor nefesimi tuttum sirali kalbi atiyordu. Sonra nefes alinca hemen yerini degistirdi minnoşum. Bi dha buldu doktor tekrar nefesimi tuttum ne güzel atiyordu. Nefes aldikca hareketleniyo yavrum ❤
resmen Allahimin mucizesi cok şükür Rabbime . insan daha görmeden hayran kalıyor yavrusuna bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsin Rabbim

Ben de gittim kalp atışı duyulunca gel kaydını yapalım dedi, biraz moralim bozuldu ama onlar da haklı tabi :KK43: Cuma gününü bekliyoruz

Beklemek cok stresli oluyor gerçekten canim ama az kalmış bol su icip idrarini tutup git canim cok güzel gozukuyor doktorlar da öyle diyor

kızlar merhaba epeydir girmemiştim konu çok ilerlemiş yakalayamadım :) bugün beta hcg testi yapıldı deeğerim 19,719 çıktı bu değere göre 7-8 haftalık hamile olmam gerekiyormuş ama ben daha 4+3 günlük falan hamileyim. neden yüksek çıkmış olabilir. çok korkuyorum. daha önce bebeğimi anensefalidan dolayı aldırmak zorunda kalmıştım. tekrarlama şansı var mı acaba ?
Merhaba. Insallah sagliklidir bebegin. Cogul gebeliklerde genelde degerler boyle yuksek cikiyo. Olabilir mi acaba

kızlar kalp atıslarını tam kacta örendiniz kac haftalıktınız ??? vaninal ve karından yada kaçta duyuluyor???

Back