- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
yerim ben onları yaaa :) minnak şeyler. bence herkesin kese şekli farklıdir,Benim de ilki bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerim ben onları yaaa :) minnak şeyler. bence herkesin kese şekli farklıdir,Benim de ilki bu
evet canım aminnn, ben farketmez diyorum eşim de öyle diyor saglikli olsunlar da hic önemli degil diyor ama içten ıçe erkek istedigini anliyorum :) Rabbim saglikli evlatlar nasip etsinİnşallah hakkımızdan hayırlısı olsun yaaaa. Erkek olmasını çok istiyorum. Hiç erkek kardeşim yok. Hep merak etmişimdir erkek çocuk nasıl olur diye. Tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması önemli. Ama Allah c.c isteyin vereyim diyor. Bize de istemek düşer :))
Aminn amin inşallah❤evet canım aminnn, ben farketmez diyorum eşim de öyle diyor saglikli olsunlar da hic önemli degil diyor ama içten ıçe erkek istedigini anliyorum :) Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin
ben 10 gunde bir gudiyorum canim . ignelerim var hem yazdiriyorym hem kontrolumu oluyorum.Kızlar bir şey daha soracağım. Kalp atışından sonra dr ne zaman çağırdı. Cumartesi kalp atışı duyduk. haftaya yine çağırdı erken değil mi?
Bol bulantılı pazartesipazartesi sendromunu iliklerime kadar hissediyorum.
Kızlar bir şey daha soracağım. Kalp atışından sonra dr ne zaman çağırdı. Cumartesi kalp atışı duyduk. haftaya yine çağırdı erken değil mi?
hahaha yaramaz o zaman iyi dinlen aranacak günler :)haha tam bılmıyorum canım ya ama benım kı tam ortada sımdıden dalga gecıyor yaramaz benlen :)))
ben
benim doktorum normal şartlarda ayda bir aliyor. ama benim kanamam oldugu icin iyilesmeyi takip etmek amacıyla 1 hafta sonra bir daha bakti. iyilestigini gorunce de bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. ama her doktor farklı canim. hatta gruptan bir arkadasımız elimde olsa ultrason cihazi alip evde hep ben bakardim demiş, onun gibiyim bende. keske benimki de haftadabir gel dese :) tabi ultrason zararlı midir bilemem, misal ingiltere prensesi kate cocugunu 3 kere ultarasona sokmuş ve şeker yüklemesi yaptirmamıs. Canan karatay söyledi.
ben 10 gunde bir gudiyorum canim . ignelerim var hem yazdiriyorym hem kontrolumu oluyorum.
Acaba bir risk mi gördü. Bende sürekli görmekten hoşnutum ama yinede erken geldi.kalp atışından sonra doktor artık aylık olarak gelirsin dedi
Yok canım uyanamadım geç kaldım işe yetişmek zorunda kaldım yarın gidicem inşÇok sağol canım gittin mi bugün peki
Acaba bir risk mi gördü. Bende sürekli görmekten hoşnutum ama yinede erken geldi.
Yok canım hiç bir şey olmadı.kanaman , lekelenmen vs oldu mu.
bize ayda gelin dedi ama bende lekelenme olunca mecburen haftasında gittim
Yok canım hiç bir şey olmadı.
Acaba bir risk mi gördü. Bende sürekli görmekten hoşnutum ama yinede erken geldi.
canım sımdı esıme gore olunca 2020 bana gore olunca 2018 kız mı olacak o zaman :)[/QUOTE
Evet evet farklı hakikatten, bilemiyorum ki niye farklı oldugunu, bak bu da ilk muayenem. yani keseyi görmeye gittigimizdeki. yani alttan yapılan
Aaaa Benim kalçam genişledi ve karnım yayvan oldu acaba kız mı olacakYok tabiki orda da büyüdükçe gobek şeklinden anlaşılır ya genelde erkek ust karından şişkin durur kız bebekte de kalça buyur simit olusur daha yayvan bi gobek olur -tabi genelde- ben simdiden ust karnımın şisligini hissediyorum çok rahatsız edici bişeydi onun erkek belirtisi olabilecegini bayagı sonra anladım :)
Bende yuklyemiyorm ama ben mobil uygulama kullanıyorum bunda yuklenmiyor sanırımYa ben yükleyemiyorum foto neden olabilir daha dusuk çözünürlükte istiyo galiba nasıl yapıyosunuz
ekran fotosu aliyorum canim. sonra o ekran fotosunu kırpıp kaydediyorum. öyle yüklüyorum. çoźunurluk düşüyorYa ben yükleyemiyorum foto neden olabilir daha dusuk çözünürlükte istiyo galiba nasıl yapıyosunuz