• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İnşallah hakkımızdan hayırlısı olsun yaaaa. Erkek olmasını çok istiyorum. Hiç erkek kardeşim yok. Hep merak etmişimdir erkek çocuk nasıl olur diye. Tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması önemli. Ama Allah c.c isteyin vereyim diyor. Bize de istemek düşer :))
evet canım aminnn, ben farketmez diyorum eşim de öyle diyor saglikli olsunlar da hic önemli degil diyor ama içten ıçe erkek istedigini anliyorum :) Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin

Kızlar bir şey daha soracağım. Kalp atışından sonra dr ne zaman çağırdı. Cumartesi kalp atışı duyduk. haftaya yine çağırdı erken değil mi?
ben 10 gunde bir gudiyorum canim . ignelerim var hem yazdiriyorym hem kontrolumu oluyorum.

Kızlar merhaba,hamileliğimi ilk öğrendiğimde doktora gittiğimde bu ay sol yumurtalığın çalışmış sol yumurtalıgında döllenme olmuş demişti doktor.ablam sağlıkçı kız mı diye sorduğumda oyle birşeyin olmadığını söylentiden ibaret olduğunu söyledi.çin takviminde de erkek çıkıyo.bakalım hayırlısı.

Kızlar bir şey daha soracağım. Kalp atışından sonra dr ne zaman çağırdı. Cumartesi kalp atışı duyduk. haftaya yine çağırdı erken değil mi?

kalp atışından sonra doktor artık aylık olarak gelirsin dedi

haha tam bılmıyorum canım ya ama benım kı tam ortada sımdıden dalga gecıyor yaramaz benlen :)))
hahaha yaramaz o zaman iyi dinlen aranacak günler :)

ben

benim doktorum normal şartlarda ayda bir aliyor. ama benim kanamam oldugu icin iyilesmeyi takip etmek amacıyla 1 hafta sonra bir daha bakti. iyilestigini gorunce de bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi. ama her doktor farklı canim. hatta gruptan bir arkadasımız elimde olsa ultrason cihazi alip evde hep ben bakardim demiş, onun gibiyim bende. keske benimki de haftadabir gel dese :) tabi ultrason zararlı midir bilemem, misal ingiltere prensesi kate cocugunu 3 kere ultarasona sokmuş ve şeker yüklemesi yaptirmamıs. Canan karatay söyledi.

Benim dr um hiç ultrasonla ilgili bir şey demedi. Ama ilk hamileliğimde bana şeker yüklemesi yaptırmadı.Amerikada bir sempozyum a katılmış o yüzden bana şunu önermişti; Yağlı ballı kahvaltını yap,1 saat sonra 2 tane çikolatalı gofret ye, 1 saat sonra kan tahlili yaptır 130 üzerindeyse görüşelim dedi. Benimki 105 çıkmıştı. Bir sorun yaşamadım.

ben 10 gunde bir gudiyorum canim . ignelerim var hem yazdiriyorym hem kontrolumu oluyorum.

Bana bu sefer iğne de vermedi. Herşey yolunda gibi, yaptırmam gereken tahlil vs varmı dedim yok dedi.

Bende cinsiyeti merak ediyorum ilk diye mi bilmiyorum sağlıklı olması öncelik tabi ama insanoğlu işte merak doğamizda var gönlümde kız yatıyor hep ilk kızım olsun istiyorum Allahım yanlış dua etmekte istemiyorum Allah korusun kız olur sağlıklı olmaz tovbe tovbe yeter ki sağlıklı olsun diyorum sonra karmaşık şeyler ya:anneadayı:

Yok tabiki orda da büyüdükçe gobek şeklinden anlaşılır ya genelde erkek ust karından şişkin durur kız bebekte de kalça buyur simit olusur daha yayvan bi gobek olur -tabi genelde- ben simdiden ust karnımın şisligini hissediyorum çok rahatsız edici bişeydi onun erkek belirtisi olabilecegini bayagı sonra anladım :)
Aaaa Benim kalçam genişledi ve karnım yayvan oldu acaba kız mı olacak

Back