• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim şuan çok bulantim yok hafif oluyor ama iş yogunlugumdan dolayi korktugum icin doktorumdan istemistim doğal gida takviyesi ilaç değil premesis plus vermisti zencefil ozlu ise yariyor doktorunuza danisin isterseniz

Panik yapma canım bir gün karnın bir gün kasıkların öyle geçecek
Bebeği hissedince zaten hareket etmesi içini rahatlatacak

Canım benim de öyle oldu birkaç gün. Sonra gün içerisinde sızlama vs oluyor. Dinlenince geçiyor bence. Vallahi en azından 12 hafta geçiverseydi iyiydi.. :KK43:
kalp atislarini falan duyana kadar tedirginligim azalmicak sanırım ki ondan sonradan tamamen gecicegini sanmıyorum bu kadar evhamli olucagimi tahmin etmezdim sogukkanliyimdir normalde:KK43:
Bu cevabi ikinizrde yazdim canlar

Kızlar bu arada gece yüzüstü uyuyabiliyor musunuz?
Öğrenene kadar yüzüstü uyurdum hatta öyle uykuya dalabilirdm ancak ogreneli yan yatiyorum sag sol ya da hafif yan meyilli icim rahat etmez ne biliym zaten derin uykudan dolayi cabuk dalmam zorlamadi

ben hep yüzüstü uyuduğum için bu durumdan etkilenmedim
ilerde nasıl yatıcam onu düşünüyorum :)

Öğrenene kadar yüzüstü uyurdum hatta öyle uykuya dalabilirdm ancak ogreneli yan yatiyorum sag sol ya da hafif yan meyilli icim rahat etmez ne biliym zaten derin uykudan dolayi cabuk dalmam zorlamadi

ben de yüzüstü uyuyorum ama en güzel sol tarafa yatmakmış kızlar :)

Mide bulantısından hiçbir şey yiyemeyenler için bir tavsiye. Bugün biraz patates haşladım onu yedim. Şu an hiç bulantım yok. Aman nazar değmesin :@

Bu akşam gittim doktora kizlar kese gözüktü. 5+6 dedi. Adetime gore 6+4 bugun aslında. Doktora dedim onemli değil dedi ultrasondan olabilir kötü bu ultrason dedi. Kalp atışı icin 10 gün sonra gitcem inşallah. Kalp atışını duyarsak düşük olmasin diye progestani yazcakmis. 5 aylik kaybim oldugu icin. Şimdilik herşey cok güzel şükürler olsun Rabbime❤
canım hem ultrasondan olabilir hemde birkac gün önemli degil keseyi gormussunya gözunaydın:KK76:
Arkadaslar benim kontrolumde dr iki kese gordu biri cok kucuk dusebilir dedi drum sali kontrol var 1 tane 7 yasinda kizim var ama hayirlisi dedim bakalim neticeyi yazarim.....
bazen biri gider bir bakarsın hızlan gelisir ve ikizlerin olur hakkında hayırlısı canım benim:KK68:
Kızlar 6 haftayı bitirmek üzereyim ve bulantılarla baş edemiyorum.su içemiyorum yemek yiyemiyorum çok zorlanıyorum serum takılıyor iki güne bir.bana bir yol gösterin bulantılar mahvetti :KK43:
canım hiic uzulme buda bir surec ve gececek kavun karpuz yemeyi denesen yani serumda taktırıyormussun gececek bu günler sabır canım zor biliyorum emin ol ama sabır :KK39:

Kızlar ben çok terliyorum. Normalde hiç terlemezdim. Önce bronşit oldum. Onu tam atlattım nezle oldum. Kendime çok dikkat ettiğim halde çok terleme kaynaklı çarpılıyorum. Bi de iş var ki fena. Hava sıcak klima açıyorlar. Progestan 200 lük kullanıyorum doktorum çok önem veriyor ona. Siz de bunu kullanıyor musunuz bana ağır geliyor gibi geliyor
canım vucudumuzda sanki insaat var hasta olmanda vucudunun adapte olma cabasındandır

İleride uyuyamayacak olduğundan şimdi sürekli öyle uyuyorum.

kalp atislarini falan duyana kadar tedirginligim azalmicak sanırım ki ondan sonradan tamamen gecicegini sanmıyorum bu kadar evhamli olucagimi tahmin etmezdim sogukkanliyimdir normalde:KK43:
Bu cevabi ikinizrde yazdim canlar

Sakin ol canım panik yapma hiç.

dr.dan geldim kalp atısımızı duyduk yeni baslamıs dedi 18 gun sonrasına tekrar kontorle cagırdı kansızlıgım kotu bakalım takip edicez
yavv minnacık ama kalbi atıyor Masaallah yavv nasıl guzel bir ses demi
ordanda dogum yapan arkadasımı ziyaret ettim minnacıkdı bebis kucakladım ayy harikaydı yavv
kısaca günün özeti acaipde yorulmusum:KK70:

günaydın herkese kızlar. dun biz hastaneye acile gittik. bulantılardan artik ayakta duramaz oldum. sonra kendi doktoruma çıktık. sureci zor geciriyorsun dedi. rapor yazdi bir haftalik. ama karne haftasi diye tıpış tıpış okula gidecegim bugun. dun yattim dinlendim bol bol.
dinlenebilsen iyi olurdu ama karneden sonra bol bol dinlen diycemde evde bir tane daha cocugun vardı demiHoppa

Kızlar uyandığımda kasık agrim yoktu birden aklimdan bir sürü sey geçti agrimasina alismistm acaba dedm birseymi oldu bu korkularla nasil geçecek 9 ay ya da gececekmi birsey yoktur dimi uyudum dinlendim diyemi olmadi acaba genelde yorulunca oluyordu çünkü:KK43:
canım kabullensen iyi olur endieşelerimiz buyuyecek ama hic bitmice hissedebiliyorum su anda bana gıcık olmus olabilrsin ama inan anneliğin ilk duygusu sevgiden bir once endiseyi öğreniyoruz gercek endişeyiHoppa
Hayırlı cumalar kızlarr:dua: Nasılsınııızz?
Bende sabah bulantı degil de bi acayip biseyler oluyor :halay:Sabah ağzımın tadı cok kötü oluyo bulantım olmadan aniden öğürüyorum sizde var mı böyle olann? Gun icinde de coook nadir de olsa böyle bulantısız ani öğürme olabiliyo merak ediyorum tek ben miyiiimm? :bicak::kusmuk:
benimde arada agzımın tadı bozuluyor ama daha cok yeni bakalım hangi seviyelerde olacak bulantı:confused:

yuzustu yatardım arada ama şimdi yatmıyorum canımHoppa

canım kabullensen iyi olur endieşelerimiz buyuyecek ama hic bitmice hissedebiliyorum su anda bana gıcık olmus olabilrsin ama inan anneliğin ilk duygusu sevgiden bir once endiseyi öğreniyoruz gercek endişeyiHoppa

benimde arada agzımın tadı bozuluyor ama daha cok yeni bakalım hangi seviyelerde olacak bulantı:confused:

yuzustu yatardım arada ama şimdi yatmıyorum canımHoppa
Estağfurullah canım ne gıcık olmasi sonuna kadar haklisin annelik zormuş gerçekten ama en güzel duygu:anneadayı:

Back