- 21 Nisan 2013
- 527
- 711
- 53
Kızlar bu arada gece yüzüstü uyuyabiliyor musunuz?
Ben uyuyamıyorum çok istesem de nedense rahatsız oluyorum daha karnım olmamasına rağmen yan dönüyorum hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uyuyamıyorum çok istesem de nedense rahatsız oluyorum daha karnım olmamasına rağmen yan dönüyorum hemen
Panik yapma canım bir gün karnın bir gün kasıkların öyle geçecek
Bebeği hissedince zaten hareket etmesi içini rahatlatacak
kalp atislarini falan duyana kadar tedirginligim azalmicak sanırım ki ondan sonradan tamamen gecicegini sanmıyorum bu kadar evhamli olucagimi tahmin etmezdim sogukkanliyimdir normaldeCanım benim de öyle oldu birkaç gün. Sonra gün içerisinde sızlama vs oluyor. Dinlenince geçiyor bence. Vallahi en azından 12 hafta geçiverseydi iyiydi..
Öğrenene kadar yüzüstü uyurdum hatta öyle uykuya dalabilirdm ancak ogreneli yan yatiyorum sag sol ya da hafif yan meyilli icim rahat etmez ne biliym zaten derin uykudan dolayi cabuk dalmam zorlamadiKızlar bu arada gece yüzüstü uyuyabiliyor musunuz?
ben hep yüzüstü uyuduğum için bu durumdan etkilenmedim
ilerde nasıl yatıcam onu düşünüyorum :)
Öğrenene kadar yüzüstü uyurdum hatta öyle uykuya dalabilirdm ancak ogreneli yan yatiyorum sag sol ya da hafif yan meyilli icim rahat etmez ne biliym zaten derin uykudan dolayi cabuk dalmam zorlamadi
Ayy bende aynı şeyi düşünüyorum. Yüzüstü yatıyorum. İlerde karnım büyüdüğün de ne olacak bilmiyorum.ben hep yüzüstü uyuduğum için bu durumdan etkilenmedim
ilerde nasıl yatıcam onu düşünüyorum :)
Bir sola bir saga degisiyor büyüdükçe sola yatarim genelde ama uykuda doncez illakiben de yüzüstü uyuyorum ama en güzel sol tarafa yatmakmış kızlar :)
canım hem ultrasondan olabilir hemde birkac gün önemli degil keseyi gormussunya gözunaydınBu akşam gittim doktora kizlar kese gözüktü. 5+6 dedi. Adetime gore 6+4 bugun aslında. Doktora dedim onemli değil dedi ultrasondan olabilir kötü bu ultrason dedi. Kalp atışı icin 10 gün sonra gitcem inşallah. Kalp atışını duyarsak düşük olmasin diye progestani yazcakmis. 5 aylik kaybim oldugu icin. Şimdilik herşey cok güzel şükürler olsun Rabbime❤
bazen biri gider bir bakarsın hızlan gelisir ve ikizlerin olur hakkında hayırlısı canım benimArkadaslar benim kontrolumde dr iki kese gordu biri cok kucuk dusebilir dedi drum sali kontrol var 1 tane 7 yasinda kizim var ama hayirlisi dedim bakalim neticeyi yazarim.....
canım hiic uzulme buda bir surec ve gececek kavun karpuz yemeyi denesen yani serumda taktırıyormussun gececek bu günler sabır canım zor biliyorum emin ol ama sabırKızlar 6 haftayı bitirmek üzereyim ve bulantılarla baş edemiyorum.su içemiyorum yemek yiyemiyorum çok zorlanıyorum serum takılıyor iki güne bir.bana bir yol gösterin bulantılar mahvetti
canım vucudumuzda sanki insaat var hasta olmanda vucudunun adapte olma cabasındandırKızlar ben çok terliyorum. Normalde hiç terlemezdim. Önce bronşit oldum. Onu tam atlattım nezle oldum. Kendime çok dikkat ettiğim halde çok terleme kaynaklı çarpılıyorum. Bi de iş var ki fena. Hava sıcak klima açıyorlar. Progestan 200 lük kullanıyorum doktorum çok önem veriyor ona. Siz de bunu kullanıyor musunuz bana ağır geliyor gibi geliyor
kalp atislarini falan duyana kadar tedirginligim azalmicak sanırım ki ondan sonradan tamamen gecicegini sanmıyorum bu kadar evhamli olucagimi tahmin etmezdim sogukkanliyimdir normalde
Bu cevabi ikinizrde yazdim canlar
dinlenebilsen iyi olurdu ama karneden sonra bol bol dinlen diycemde evde bir tane daha cocugun vardı demigünaydın herkese kızlar. dun biz hastaneye acile gittik. bulantılardan artik ayakta duramaz oldum. sonra kendi doktoruma çıktık. sureci zor geciriyorsun dedi. rapor yazdi bir haftalik. ama karne haftasi diye tıpış tıpış okula gidecegim bugun. dun yattim dinlendim bol bol.
Masaallah yaa bende bugun gittim ama aramız 11 gün fakat ne kadar fark ediyor dimi hızla buyuorlardun ki fotomuz teyzeler...
canım kabullensen iyi olur endieşelerimiz buyuyecek ama hic bitmice hissedebiliyorum su anda bana gıcık olmus olabilrsin ama inan anneliğin ilk duygusu sevgiden bir once endiseyi öğreniyoruz gercek endişeyiKızlar uyandığımda kasık agrim yoktu birden aklimdan bir sürü sey geçti agrimasina alismistm acaba dedm birseymi oldu bu korkularla nasil geçecek 9 ay ya da gececekmi birsey yoktur dimi uyudum dinlendim diyemi olmadi acaba genelde yorulunca oluyordu çünkü
benimde arada agzımın tadı bozuluyor ama daha cok yeni bakalım hangi seviyelerde olacak bulantıHayırlı cumalar kızlarr Nasılsınııızz?
Bende sabah bulantı degil de bi acayip biseyler oluyor Sabah ağzımın tadı cok kötü oluyo bulantım olmadan aniden öğürüyorum sizde var mı böyle olann? Gun icinde de coook nadir de olsa böyle bulantısız ani öğürme olabiliyo merak ediyorum tek ben miyiiimm?
yuzustu yatardım arada ama şimdi yatmıyorum canımKızlar bu arada gece yüzüstü uyuyabiliyor musunuz?
ben de yüzüstü uyuyorum ama en güzel sol tarafa yatmakmış kızlar :)
Estağfurullah canım ne gıcık olmasi sonuna kadar haklisin annelik zormuş gerçekten ama en güzel duygucanım kabullensen iyi olur endieşelerimiz buyuyecek ama hic bitmice hissedebiliyorum su anda bana gıcık olmus olabilrsin ama inan anneliğin ilk duygusu sevgiden bir once endiseyi öğreniyoruz gercek endişeyi
benimde arada agzımın tadı bozuluyor ama daha cok yeni bakalım hangi seviyelerde olacak bulantı
yuzustu yatardım arada ama şimdi yatmıyorum canım